Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΘΕΝΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΤΟ 2004! Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ! Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ!!! ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΘΩΝ!

Για τη συγκλονιστική περίπτωση του δημοσιογράφου-κειμενογράφου Κωνσταντίνου Σεραφειμίδη είχαμε....



γράψει και τον Οκτώβριο του 2014 Δείτε εδώ το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας.
Ο Κωνσταντίνος Σεραφειμίδης εργάστηκε επί χρόνια στον ALPHA και σε άλλους σταθμούς ως δημοσιογράφος, παραγωγός, εκφωνητής, κειμενογράφος. Κατηγορήθηκε άδικα για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σύρθηκε επί 11 μήνες στις φυλακές, αλλά η Δικαιοσύνη τον απεκατέστησε. Ο Νίκος Χατζηνικολάου όμως, όπως λέει ο παθών, δεν φτάνει που τον έδιωξε από τον ALPHA to 2004. Εδώ και 4 χρόνια που είναι δικαιωμένος ο Σεραφειμίδης, δεν μπορεί να βρει δουλειά και ο Ν. Χατζηνικολάου (σύμφωνα πάντα με όσα μας λέει ο παθών) του απάντησε: "Μα, δεν είμαι πια στον ALPHA"!
Κατηγορήθηκε αδίκως για απόπειρα ανθρωποκτονίας, με μαρτυρίες ψευδείς, με μεγάλα κανάλια να παίρνουν το μέρος ψευδομάρτυρα-χρυσαυγίτη!!! Γράφαμε στο ρεπορτάζ μας: "...αδίκως κατηγορήθηκε και σύρθηκε προφυλακισμένος για κακούργημα στη φυλακή επί 11 μήνες ! Όπως μας λέει ο Κωνσταντίνος Σεραφειμίδης (φωτό), που ταλαιπωρήθηκε από το 2004 μέχρι και το 2011, οπότε και αθωώθηκε αμετάκλητα από το μεικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο, το τραγικό της υπόθεσης αυτής είναι καταστράφηκε η ζωή του. Τόσο στον επαγγελματικό τομέα (είναι ραδιοφωνικός-μουσικός παραγωγός), μια και απολύθηκε από τον Χατζηνικολάου (όταν ήταν στον ALPHA) αλλά και κοινωνικά, αφού για πολύ καιρό τού έμενε η στάμπα του εγκληματία ή του...τρελού!"



Τελικά, μετά την απίστευτη ταλαιπωρία του, ο Κωνσταντίνος Σεραφειμίδης δικαιώθηκε και αθωώθηκε από την ελληνική Δικαιοσύνη. Παρά το ότι όμως .αποκαταστάθηκε ηθικά, δεν συνέβη το ίδιο με τον Νίκο Χατζηνικολάου ο οποίος ήταν αυτός που ως γενικός διευθυντής του ALPHA το 2004 το έδιωξε από τη δουλειά του στο κανάλι, όπου εργαζόταν ως δημοσιογράφος-κειμενογράφος και εκφωνητής! Όπως του είχε πει τότε ο Ν. Χατζηνικολάου θα έπρεπε να φύγει από το κανάλι διότι ήταν θέμα ηθικής τάξεως για το κανάλι!
Τι έγινε όμως, εδώ και 4 χρόνια που ο Κ. Σεραφειμίδης έχει δικαιωθεί από την ελληνική Δικαιοσύνη; Το έχει προσλάβει ο Νίκος Χατζηνικολάου; 
Όχι! Δεν θα έπρεπε πρώτος, ο ίδιος ο μεγαλοδημοσιογράφος και υπεύθυνος ραδιοφωνικού σταθμού και δύο εφημερίδων, να αποκαταστήσει τον αδίκως κατηγορηθέντα και διωχθέντα συνάδελφο-δημοσιογράφο; 
Θα έπρεπε, αλλά ο Νίκος Χατζηνικολάου φαίνεται να κωφεύει. 
Μάλιστα ο πολύπαθος και άνεργος εδώ και πολλά χρόνια Κ. Σεραφειμίδης, όπως μας λέει, όταν απευθύνθηκε στον Ν. Χατζηνικολάου ζητώντας του πρόσληψη, ο τελευταίος του απάντησε: "Μα, δεν είμαι πια στον ALPHA. Και τότε δεν έφταιγα εγώ που απολύθηκες"!
Αν πράγματι ειπώθηκε έτσι η απάντηση από την πλευρά του Χατζηνικολάου, δεν συντιστά μόνο πρόκληση. αλλά κατά πρόσωπο εμπαιγμό του Κ. Σεραφειμίδη! Ήταν γ. διευθυντής στον ALPHA, άρα η απόλυση ενός υπαλλήλου αν δεν γίνεται με δική του εντολή, έχει σίγουρα την έγκρισή του. 
Ο πολύπαθος δημοσιογράφος, από το 2004 που φυλακίστηκε αδίκως και μέχρι σήμερα ποθυ έχει πλέον αποκατασταθεί κοινωνικά με την απόφαση της Δικαιοσύνης, είναι κυριολεκτικά κατεστραμμένος! Ζει μόνο με τη βοήθεια συγγενικών του προσώπων...
Και ο Νίκος Χατζηνικολάου φαίνεται να κωφεύει!!

6 σχόλια:

  1. Και τι να κάνει ρε κάφροι τώρα; Να τον προσλάβει στο δικό του μαγαζί;
    Αν δηλαδή ο Χατζηνικολάου ήταν συνταξιούχος σήμερα, τι θα λέγατε; Να του δίνει τη μισή σύνταξη;

    Ώρες ώρες λέτε κάτι μαλακίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το πόσο εγκάθετος είσαι φαίνεται τέλεια. Το σύστημα εξέθρεφε λαμόγια σάν κι εσένα "ανώνυμε"... με ρηχό τρόπο σκέψης. Δηλαδή, κατ΄εσένα, να σου στήσουνε μια πλεκτάνη και να σου καταστρέψουν την ζωή είναι θεμιτό ; Το θέμα ηθικής τάξης παλιοηλίθιε, εφαρμόζεται σε πολιτικά πρόσωπα που διατελούν λειτούργημα στον κοινό βίο ! Ο ιδιωτικός βίος προστατεύεται ρε πανίβλακα. Δέν στόχουν πεί ; Αντε κοπρίτη στα τσακίδια κι εσύ να πάς και σου εύχομαι μία απο τα ίδια να περάσεις και να δείς την γλύκα. Κι άν τολμάς, φανερώσου με όνομα. Οχι μόνο κρυφτούλι πίσω απο ανώνυμες προτασούλες. ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ !

      Διαγραφή
    2. Τι μας γράφεις μωρή λούγκρα εδώ;;; που θα μας πεις και κάφρους ΜΟΥΝΑΡΑ!!!

      Βρε γαμιόλα κότα, ποιος έβαλε την υπογραφή του για ν' απολυθεί ο άνθρωπος ο οποίος κατά τεκμήριο είναι αθώος μέρχις της αποδείξεως του αντιθέτου;;;;!

      Λέγε μωρή ξεκωλιασμένη αδερφή του ελέους;;;

      Και στην τελική ΝΑΙ... να τον παρει στο μαγαζί του... εδώ έχει το μεγαλύτερο λαμόγιο της δημοσιοκαφρίλας στο μαγαζί του: έχει τον ΓΙΩΡΓΟ ΦΡΑΓΚΑ!!! Λιπόν τι α μας πεις μωρή μουνίτσα τώρα;;; έχεις διέα το εστί ΜΜΕ;;;
      Κάνε τουμπεκί και κάτσε στ' αβγουλάκια σου να τα κλωσσήσεις πουτανίτσα που την είδες και ...σχολιάστρια!!!

      Διαγραφή
  2. Καλά του τα είπες φίλε Κ. Σεραφειμίδη. Κάποιοι δεν έχουν νιώσει στο πετσί τους την αδικία και γι΄αυτό δεν έχουν συναισθήματα, παρα μόνο ένστικτα, το ένστικτο της πείνας,(να χλαπακιάζουν σαν γουρουνάκια) του SEX, κλπ κλπ. Ζώα που προσποιούνται τους άνθρωπους !!!
    Σου εύχομαι καλή τύχη φίλε συνάνθρωπε, και καλές γιορτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γαμωτες μανες ολων σας που υποστηρίζεται αυτον το πουτανας γιο τον Σεραφειμιδη! Ξεκολληστε λιγο ο χοντρος ειναι απατη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Χατζηνικολαου ξερει καλα τι εγινε εκεινο το βραδυ. Ο Σεραφειμιδης επισκεφθηκε με κακες διαθεσεις το μαγαζι του Μαρνεζου και ο τελευταιος τον απωθησε βιαια και μετα ανελαβε η δικαιοσυνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή