Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

ΤΩΡΑ!!!Ο Β.ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!!ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΧΘΕΣΙΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ!!!


Συντριπτικό πλήγμα κατά των ισλαμιστών ανταρτών της ISIS κατάφεραν σήμερα οι ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις με τον βομβαρδισμό....
στρατοπέδου εκπαίδευσης στην επαρχία Ιντλίμπ όπου βρήκαν το θάνατο δεκάδες τρομοκράτες μεταξύ αυτών και «αρκετοί προερχόμενοι από την Τουρκία» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
 «Ρωσικά μαχητικά Su-34 κατέστρεψαν μια μεγάλη εγκατάσταση εκπαίδευσης στην επαρχία της Ιντλίμπ.  Μια μεγάλη ομάδα από έμπειρους εκπαιδευτές που προέρχονται από γειτονικά κράτη (Τουρκία) βρισκόταν στο στρατόπεδο από όπου πραγματοποιούσαν εκπαίδευση σε νέους τρομοκράτες. Από πληροφορίες η πλειοψηφία των ατόμων είχε φτάσει στο στρατόπεδο από την Τουρκία μια εβδομάδα πριν και ήταν πολίτες χωρών της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών (CIS), όπου τους είχαν υποδεχθεί αντιπροσωπεία από την αποκαλούμενη “συριακή αντιπολίτευση”», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.  

του Πάνου Σπαγόπουλου

Το γεγονός, όπως αναφέρει η ρωσική ανακοίνωση, ότι οι «έμπειροι εκπαιδευτές» του στρατοπέδου προέρχονται από «γειτονικές χώρες» υποδηλώνει ότι ανάμεσα σε αυτούς ήταν πράκτορες της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας ΜΙΤ ενδεχομένως δε και πρώην στελέχη των τουρκικών ειδικών δυνάμεων.

Παράλληλα το πλήγμα ήταν διπλά καταστροφικό για τους ισλαμιστές αντάρτες καθώς ουσιαστικά αποδεκατίστηκε όλη η νεοφερμένη ομάδα των νέων εθελοντών από πρώην σοβιετικές  δημοκρατίες  η οποία κατέφθασε μέσω Τουρκίας με τις ευλογίες βέβαια της τουρκικής κυβέρνησης.  
 Το παραπάνω αποκαλύπτει επιπρόσθετα και το άριστο δίκτυο πληροφοριών που έχουν οι Ρώσοι σε Τουρκία και Συρία καθώς ήταν ενήμεροι για την άφιξη της νέας ομάδας, το που αυτή βρισκόταν αναμένοντας την κατάλληλη στιγμή για την εξολόθρευσή της. 

Αυτός είναι ο Mahmut Ghazi Tatar, ισλαμιστής αιχμάλωτος από το ISIS, ο οποίος σε ανάκριση του απο το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας έδωσε στην δημοσιότητα αποκάλυψεις για τους δεσμούς της ISIS με την Τουρκία.
 Όπως ανέφερε ακόμη ο εκπρόσωπός του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, υποστράτηγος Ιγκόρ Κονασένκοφ, μέσα  σε μία μόλις εβδομάδα, από τις 18 μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου, η ρωσική Αεροπορία πραγματοποίησε 302 αποστολές στη Συρία, πλήττοντας συνολικά 1.093 στόχους. Όπως είπε ο Κονασένκοφ, οι στόχοι αυτοί βρίσκονταν στις επαρχίες Ιντλίμπ, Χαλέπι, Ντέιρ αλ Ζορ, Χάμα και Χομς.

Στους στόχους περιλαμβάνονταν ακόμη δύο μεγάλες αποθήκες καυσίμων της ISIS και αρκετοί (δεκάδες) σταθμοί ανεφοδιασμού σε καύσιμα στην επαρχία Deir ez-Zor.

«Ρωσικά αεροσκάφη συνέχισαν την πραγματοποίηση επιθέσεων εναντίον παράνομων διυλιστηρίων πετρελαίου στην Συριακή Αραβική Δημοκρατία. Αεροσκάφη Su-34 κατέστρεψαν δύο εγκαταστάσεις αποθήκευσης, τρία παράνομα διυλιστήρια μαζί με δεκάδες αντλίες καυσίμων», αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.

Παράλληλα ένα βομβαρδιστικό Su-24 κατέστρεψε τροχοφόρο υλικό της ISIS στην επαρχία της Χομς συνολικά 6 οχημάτων της οργάνωσης, εξοπλισμένα με όπλα μεγάλου διαμετρήματος καθώς τρία φορτηγά. Τέλος ένα Su-34 κατέστρεψε ένα επικοινωνιακό κέντρο της οργάνωσης Ahrar ash-Sham (παρακλάδι της al_Nusra) στην επαρχία του Χαλεπίου, είπε ο Ρώσος εκπρόσωπος.
 Πρόκειται αναμφισβήτητα για σαρωτικά πλήγματα της ρωσικής Αεροπορίας κατά των ισλαμιστών ανταρτών οι οποίοι σε συνεργασία με την Τουρκία προσπαθούν, εις μάτην πλέον, να οργανώσουν νέες εστίες αντίστασης μέσα στη Συρία, με την προσέλκυση νέων εθελοντών. Τα διαρκή σφυροκοπήματα των ρωσικών αεροσκαφών σε συνδυασμό με το άριστο δίκτυο πληροφοριών, που έχει ως αποτέλεσμα την αποφυγή τυφλών πληγμάτων με θάνατο αμάχων, έχει φέρει τους ισλαμιστές αντάρτες σε δεινή θέση, σχεδόν απελπιστική.... 



pronews.gr (το διαβάσαμε στο volcanotimes.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου