Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Η ΦΡΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΙ ΕΔΩ: ΤΙΜΩΡΗΣΑΝ ΜΕ ΜΑΣΤΙΓΩΜΑ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ 14ΧΡΟΝΗ ΚΟΠΕΛΑ ΕΠΕΙΔΗ...ΤΗΝ ΒΙΑΣΕ Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΤΗΣ!!!

Ανθρωπόμορφα ΚΤΗΝΗ! Δείτε τι έκαναν μέχρι ΘΑΝΑΤΟΥ σε 14χρονη επειδή την βίασε ο ξάδερφός της!!!

Αυτούς τους νόμους μόνο σε ισλαμικά κράτη μπορείς να βρεις. Φτάνουν...

στο σημείο γυναίκες-θύματα βιασμών να τις οδηγούν σε ποινή θανάτου ως μοιχές, ακόμη και αν έχουν βιαστεί!!! 
Αυτό συνέβη στο Μπαγκλαντές, όπως διαβάζουμε από το to-mati.net: Μια 14χρονη κοπέλα συνελήφθη με την κατηγορία της μοιχείας, στο Μπαγκλαντές.
Η μικρή Χένα Άκτερ, το μικρότερο παιδί από τα πέντε που είχαν οι γονείς της, ζούσε στο Μπαγκλαντές, στην πόλη Σαριατπούρ.
Τα προβλήματά της άρχισαν όταν ο ξάδελφός της, ο οποίος ήταν πολύ μεγαλύτερος της, ο Μαχμπάμπ Καν παντρεύτηκε και επέστρεψε στο χωριό, ζώντας στην ίδια γειτονιά με εκείνη. Ξαφνικά την ερωτεύτηκε και ας ήταν ξαδέλφη του.
Η Χένα πήγαινε στην έβδομη τάξη γυμνασίου και αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα μαζί του καθώς την παρενοχλούσε όποτε γυρνούσε από το σχολείο της στο σπίτι.
Η Χένα το είπε στους γονείς της και ο πατέρας της κατήγγειλε τις πράξεις του Μαχμπάμπ στους πρεσβύτερους του χωριού, οι οποίοι και επέβαλαν πρόστιμο στον νεαρό ύψους 1000 δολαρίων τα οποία έπρεπε να καταβάλλει στην οικογένειά της όπως επίσης έπρεπε να την αφήσει ήσυχη.
Εκείνος όμως δεν συμμορφώθηκε. Μήνες αργότερα, θέλοντας να πάρει την εκδίκησή του, παραμόνευε έξω από το σπίτι της Χένα, και όταν εκείνη βγήκε από το σπίτι για να πάει στην τουαλέτα, την άρπαξε από πίσω, τη φήμωσε με ένα ύφασμα, την έριξε κάτω και τη βίασε χτυπώντας την συγχρόνως.
Η γυναίκα του Μαχμπάμπ άκουσε τις κραυγές της Χένα και βγήκε έξω για να δει τι συνέβαινε. Βρήκε λοιπόν τον σύζυγό της να βιάζει την κοπέλα, όμως αντί να τη βοηθήσει, άρχισε και εκείνη να χτυπά με βία τη Χένα.
Μετά το επεισόδιο, όταν η οικογένεια της Χένα απευθύνθηκε σε δικαστήριο για να δώσει μία και καλή τέλος στον εφιάλτη που ζούσε η μικρή, όχι μόνο δεν βρήκε το δίκαιό της αλλά καταδικάστηκε και για… μοιχεία!
Μάλιστα η ποινή της ήταν 101 μαστιγώματα ενώ του Μαχμπάμπ 201. Ο τελευταίος, την ώρα της τιμωρίας του με μαστίγωμα κατάφερε να διαφύγει. Όχι όμως και η Χένα η οποία μετά από 70 μαστιγώματα έπεσε αναίσθητη.
Μία εβδομάδα αργότερα έφυγε από τη ζωή σε νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου