Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ: "Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΑΣ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ"! ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!

Μόνοι τους πλέον παραδέχονται ότι είναι πολιτικοί απατεώνες και εξαπατούν τον ελληνικό λαό για να πάρουν την εξουσία. Εξαίρεση δεν...

αποτελεί ούτε ο Τσίπρας ο οποίος ήρθε ως άλλος Μεσσίας και σήμερα δείχνει το πιο στυγνό ποιτικό του πρόσωπο, βάζοντας πολιτικού του να ομολογούν την απάτη! 
Το ρεπορτάζ από το newsbomb.gr τα λέει όλα:
«Αν δεν τάξεις δεν σε ψηφίζει κανείς» παραδέχεται το κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης και επισημαίνει πως ο Αλέξης Τσίπρας έκανε ότι και οι Σαμαράς και Παπανδρέου
Τα ψέματα της κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου αποκαλύπτουν πλέον και οι κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης.
Ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Παναγιώτης Σγουρίδης, είπε πως ο Αλέξης Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες όπως ο Αντώνης Σαμαράς και ο Γιώργος Παπανδρέου.
«Οι πολιτικοί δυστυχώς δεν κρίνονται από αυτά που κάνουν, αλλά από αυτά που έλεγαν», υποστήριξε ο κ. Σγουρίδης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.
«Αν δεν τάξεις δεν σε ψηφίζει. Όταν σου μιλάει κάποιος ορθολογιστικά δεν είναι καλός. Επειδή είμαι παλιά καραβάνα και επειδή δεν φείδομαι των λόγων μου πρέπει κάποια στιγμή να πούμε την αλήθεια. Αυτή είναι η αλήθεια» συνέχισε. Τότε, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε:
«Δηλαδή, τους παραπλάνησε ο πρωθυπουργός»; «Όπως και ο προηγούμενος. Ζάππειο 1, Ζάππειο 2, Ζάππειο 3. Όπως τα λεφτά υπάρχουν...», απάντησε ο κ. Σγουρίδης.
«Δηλαδή, τους παραπλάνησε ο Τσίπρας, όπως και ο Σαμαράς;» επέμεινε ο δημοσιογράφος. «Όπως ο Παπανδρέου, πριν κλπ. ‘Άρα κάποια στιγμή, επειδή η χώρα έφτασε στο τέλος και επειδή αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε ένα επιτελικό υπουργείο που μιλάει μόνο για την επιχειρηματικότητα, ας ξαναβάλουμε μπροστά την επιχειρηματικότητα», σημείωσε ο κ. Σγουρίδης.
Η απάντηση Σγουρίδη
«Αν από μια ολόκληρη συνέντευξη 30 λεπτών με ένα πολύ ενδιαφέροντα διάλογο, κάποιοι βγάζουν συμπεράσματα και τίτλους που αφορούν στον πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπρα, μάλλον αρέσκονται στο να απομονώνουν μια ατυχή λέξη και όχι την ουσία ολόκληρης της συνέντευξης. Η ουσία - την οποία κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει - είναι ότι ο Αλέξης Τσίπρας επιζητά διακαώς διάλογο με τους αγρότες, την ώρα που όλη η κυβέρνηση θέλει να κλείσει θέματα, που καμιά προηγούμενη κυβέρνηση δεν ρύθμιζε, για να μην έχει πολιτικό κόστος, σε αντίθεση με την δική μας» δήλωσε ο υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Παναγιώτης Σγουρίδης.
«Εμείς θέλουμε να κλείσουμε τις εκκρεμότητες δεκαετιών που ταλάνιζαν ασφαλιστικό και αγροτικό, ώστε να ξαναβάλουμε μπροστά την επιχειρηματικότητα και να μπει οριστικά η Ελλάδα σε τροχιά ανάπτυξης. Το ηθικό πλεονέκτημα αυτής της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι να το πλήξουν, δεν θα τα καταφέρουν» πρόσθεσε ο κ. Σγουρίδης, καταλήγοντας «τέλος δεν εννοούσα ότι ο πρωθυπουργός παραπλάνησε τον ελληνικό λαό διότι σε καμία περίπτωση δεν είναι ούτε Παπανδρέου, ούτε Σαμαράς».

3 σχόλια:

  1. Ο ίδιος άνθρωπος μέσα σε λίγες ώρες λέει τα εντελώς αντίθετα απο αυτά που είπε την πρώτη φορά φανταστείτε με τι εκβιασμούς απειλήθηκε απο τον Τσιπρανδρέου και την παρέα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα πουσταριά οι ανθέλληνες δοσίλογοι ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ μας έχουν ξεσκίσει στους φόρους και τα χαράτσια . Κλέφτες και Παλιάνθρωποι όλοι οι αριστεροί . ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γράμμος - Βίτσι - Αλβανία - Τασκένδη με GPO

    ΑπάντησηΔιαγραφή