Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

ΣΟΚ! ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΦΕΤΩΝ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΚΚΑΣ! ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟΜΙΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΟΙ «ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ» ΜΕ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟ ΦΑΚΕΛΛΟ ΠΟΥ ΕΣΤΑΛΗ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ! ΗΤΑΝ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΒΙΩΣΕ ΛΙΓΟ ΑΦΟΤΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!


Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών ο Πρόεδρος του Εφετείου της Αθήνας Δημήτρης Μόκκας. Ο δικαστικός λειτουργός, κάτοικος Χολαργού είχε διατελέσει για χρόνια ειδικός ανακριτής για υποθέσεις...

τρομοκρατίας, ενώ χειριζόταν την υπόθεση των Πυρήνων της Φωτιάς. Μάλιστα, τον Σεπτέμβριο του 2013 η εν λόγω τρομοκρατική οργάνωση είχε στείλει στο σπίτι του παγιδευμένο φάκελο, όπου στόχο είχε τον ίδιο. Ήθελε να τον δολοφονήσει!( δείτε εδώ)

Ο εισαγγελέας τον Σεπτέμβριο του 2014 εξελέγη με την ψήφο των συναδέλφων του προϊστάμενος στο Εφετείο της Αθήνας . 


Γεννήθηκε το 1952. Στο δικαστικό Σώμα εισήχθη στις 9 Ιουνίου 1981, ενώ από τον Ιούλιο του 2002 είχε προαχθεί στο βαθμό του εφέτη.
Ειδικός ανακριτής για θέματα τρομοκρατίας, ο κ.Μόκκας έχει ασχοληθεί με χιλιάδες δικογραφίες που έφερε σε πέρας με μεγάλη επιτυχία.
Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον εισαγγελέα χθες, όταν πήγε να παίξει ποδόσφαιρο με φίλους του. Όταν επέστρεψε αισθάνθηκε άσχημα, έχασε τις αισθήσεις του, προσπάθησαν να τον βοηθήσουν συγγενείς και γείτονες (μένει στον Χολαργό) οι οποίοι κάλεσαν και το ασθενοφόρο, αλλά δυστυχώς δεν κατέστη δυνατόν να τον κρατήσουν στη ζωή.
Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 4.00 το απόγευμα από τον ιερό ναό Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού.

Η εφημερίδα μας εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στους συγγενείς και οικείους της οικογένειας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου