Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΧΙΟ! ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΤΟ ΑΨΥΧΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥΣ!!!

Δεκαοχτώ περιστατικά αποβίβασης περίπου 900 μεταναστών και προσφύγων στην ανατολική ακτογραμμή της Χίου, έχουν καταγραφεί την Τετάρτη από το Λιμεναρχείο...
AdTech Ad

Ανάμεσα σε αυτά τα περιστατικά και ένα, νωρίς το πρωί στην περιοχή της Αγίας Ερμιόνης, όπου ζευγάρι Αφγανών έφτασε με βάρκα από τα μικρασιατικά παράλια, κουβαλώντας το άψυχο σώμα του 5χρονου παιδιού τους.
Σύμφωνα με το Λιμεναρχείο τα αίτια του θανάτου του είναι παθολογικά, αφού δεν διαπιστώθηκε πνιγμός ενώ εικάζεται ότι άφησε την τελευταία του πνοή από το κρύο ή την υγρασία. Το άψυχο σώμα του μεταφέρθηκε στο "Σκυλίτσειο" νοσοκομείο του νησιού για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Σημειώνεται ότι με τις ανωτέρω 900 αφίξεις, το Κέντρο Καταγραφής και Πιστοποίησης μεταναστών και προσφύγων στο Χαλκειός της Χίου δοκιμάζει την Τετάρτη –πρώτη στην ουσία μέρα πλήρους λειτουργίας του– τις δυνατότητές του σε πλήρη ανάπτυξη.
Το περιστατικό, έρχεται λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Κω και Νισύρου, Ναθαναήλ, ο οποίος μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, ισχυρίστηκε ότι η εικόνα που παρουσιάζεται στα ΜΜΕ είναι εντελώς ψεύτικη και ότι ξένα κανάλια στην Κω, έδιναν εικοσάευρα στους πρόσφυγες για να παριστάνουν πνιγμένα πτώματα.
"Μπροστά στα μάτια μου ξένα κανάλια έδιναν 20 ευρώ σε ανθρώπους για να κάνουν τους πνιγμένους και να τους τραβήξουν με τις κάμερες για τα δελτία τους", είπε χαρακτηριστικά.
(Με πληροφορίες από politischios.gr, Φωτογραφία: Sooc.gr)

3 σχόλια:

  1. O MΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΕΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ
    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ
    ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ Η ΙΣΡΑΗΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. NA ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΚΑΙ ΧΕΡΣΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥΣ! ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα που αποφασίστηκε "όλοι οι Δήμοι να αναλάβουν το βάρος των προσφύγων"... και να δημιουργηθούν hot spots σε όλη την επικράτεια, ας ετοιμαστούμε να φιλοξενήσουμε κι εμείς ένα hot spot στο αλληλέγγυο προάστιό μας! και μια χαρά χαρούμενοι θα είναι όλοι, που θα έχουμε παντού αφρικανούς και αφγανούς, και θα γίνονται και έρανοι και εκδηλώσεις για τους καημένους, αλλά... μην τολμήσει κανείς να διαμαρτυρηθεί άμα του βιάσουν την κόρη ή τη γυναίκα ή του σφάξουν τον αδερφό ή τον άντρα, διότι και οι Χολαργιώτες ΣΦΥΡΙΖΑ ψήφισαν!
    Κατά τα άλλα, όλα τα κόμματα θίχτηκαν επειδή η Χ.Α. χαρακτήρισε προδότη τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και φέρανε τον φρούραρχο να τους βγάλει έξω από την αίθουσα της Βουλής.
    Δεν πειράζει.
    Αύριο μεθαύριο θα μας χειρουργούν οι αφγανοί, θα μας δικάζουν οι πακιστανοί, θα μας εκπαιδεύουν οι τούρκοι, θα ηγούνται του Στρατού οι ιρακινοί... μια χαρά μουσουλμανική χώρα θα είμαστε. Και αφού όλοι ασχολούμαστε με το facebook και τον καναπέ μας, καλά να πάθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή