Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!!

Βγήκε να το παίξει «μάγκας» για μια ακόμη φορά. Σούπερ ήρωας σουλτάνος. Αλλά η γλώσσα η λανθάνουσα είπε την αλήθεια.Σε δηλώσεις του, μετά τη βομβιστική επίθεση της Τετάρτης στην Άγκυρα, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε: «η χώρα μας...

δεν θα διαμελιστεί και το κράτος μας δεν θα ανατραπεί».
Όταν ένας αρχηγός κράτους βγαίνει και δηλώνει δημόσια κάτι τέτοιο σημαίνει ότι γνωρίζει πως υπάρχει κάποιο σχέδιο διαμελισμού της Τουρκίας και ανατροπής του τουρκικού κράτους.

Από ποιους; Ίσως από όλους εκείνους που θεωρούν ότι η Τουρκία παραπλήθυνε και ήρθε η ώρα κάθε εθνότητα που κατοικεί εντός των συνόρων της να φτιάξει το κράτος της.

Ίσως και από κάποιους άλλους που δεν «πάνε» αλαζονικά ισλαμιστικά τυπάκια που απειλούν τον πλανήτη και παριστάνουν τους σουλτάνους και την υπερδύναμη.

Ίσως απλά γιατί μέσα στην αμερικανική αυτοκρατορία δεν μπορείς να παριστάνεις και εσύ την αυτοκρατορία.

Στις δηλώσεις του ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετά το αιματηρό περιστατικό με το παγιδευμένο αυτοκίνητο στην Αγκυρα, είπε:

«Θα συνεχίσουμε καθημερινά με περισσότερη αποφασιστικότητα τη μάχη μας εναντίον των πιονιών που πραγματοποιούν τις δίχως ανθρώπινο και ηθικό όριο επιθέσεις αυτές και των δυνάμεων που βρίσκονται από πίσω», τόνισε.

[σ.σ. κάποιους υποψιάζεται ότι βρίσκονται πίσω από το τέλος της Τουρκίας αλλά ούτε ο ίδιος είναι σίγουρος ποιοι… Μπερδεύεται…].

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου