Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ECOMOBILITY!

Χολαργός, 18 Φεβρουαρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Παρουσίαση της εργασίας των μαθητών του 1ου Γυμνασίου Χολαργού
στα πλαίσια της Εκστρατείας ECOMOBILITY


Την εργασία τους και τις προτάσεις τους για μία οικολογική μετακίνηση...

στην πόλη, στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης ECOMOBILITY παρουσίασαν οι μαθητές της  Γ’ τάξης του 1ου Γυμνασίου Χολαργού.

Μιας διοργάνωσης που υλοποιείται σε όλη τη χώρα και στην οποία, μαθητές σχολείων παρουσιάζουν εργασίες για θέματα που σχετίζονται με την οικολογική και ανεμπόδιστη μετακίνηση.

Οι μαθητές ξεκινώντας από το Νοέμβριο του 2015, ερεύνησαν, μίλησαν με άλλους μαθητές και κατοίκους και απηύθυναν ερωτήσεις.
Ανέπτυξαν περιβαλλοντικά ζητήματα και προβλήματα προσβασιμότητας στην πόλη μας, ενώ έκαναν και τις δικές τους προτάσεις πάνω σε αυτά τα θέματα.
Οι μαθητές που πήραν μέρος στο πρόγραμμα ήταν οι: Κωνσταντίνος Ανδρεούλας
Χαράλαμπος Δημητρίου, Μαριτίνα Λεοντίου, Βασιλική Μίχου ,Κατερίνα Νερούτσου, Τζωρτζίνα Νερούτσου, Σταυρούλα  Σύρακα και Έλενα Σωτηροπούλου.


Η όλη δράση εκ μέρους του Δήμου συντονίστηκε από την Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού, κ. Κατερίνα Γκούμα και εκ μέρους του σχολείου από τον Διευθυντή, κ. Δημητρόπουλο.
Η Εκστρατεία ECOMOBILITY συνεχίζεται. Τα παιδιά του σχολείου μας θα συμμετάσχουν σε Πανελλήνιο διαγωνισμό και ο νικητής θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στις Βρυξέλλες.
Καλή επιτυχία στα παιδιά μας.

Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου