Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ; ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ...

Ο Σφακιανάκης στα σκουπίδια; Οι διώκτες του στο σκουπιδιοντενεκέ

Έχτισε μόνος του, λιθαράκι λιθαράκι, τη διεύθυνση Δίωξης...

Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Ξεκίνησε από ένα ταπεινό Τμήμα, πάλευε μέρα νύχτα με τους εγκληματίες του Διαδικτύου, έσωσε χιλιάδες οικογένειες στο πέρασμα του χρόνου.
Κι αυτός εκεί. Μέρα νύχτα άγρυπνος. Όρθιος. Να γλυτώσει άλλο ένα παιδί, να προστατεύσει άλλον ένα ενήλικα, να συλλάβει άλλον ένα διεστραμμένο. Έχω προσωπική γνώμη, δεν χρειάζομαι μάρτυρες.
Ο Μανόλης Σφακιανάκης έφτασε να γίνει υποστράτηγος, αλλά λίγο τον ένοιαζε. Το μόνο που κοίταζε ήταν πώς θα αποκτήσει περισσότερα εφόδια η υπηρεσία του. Με ένα στόχο: να σώσει ανθρώπους.
Όλα αυτά τα χρόνια άκουγα, βέβαια, και διάφορους ανόητους να τον αποκαλούν «δημοσιοσχετίστα», «πουλ μουρ», άνθρωπο όλων των καταστάσεων και όλων των υπουργών»… Και ξέρναγα… Η ασημαντότητα των «κατηγόρων» προσδιόριζε και την αξία του «κατηγορούμενου».
Και ήρθε σήμερα η «πρώτη φορά αριστερά κυβέρνηση» να τον εκπαραθυρώσει. Επιβεβαιώνοντας τη θεωρία ότι όπου κυριαρχεί ο φανατισμός πεθαίνει η δημοκρατία και ο πολιτισμός.
Προφανώς, ο Μανόλης Σφακιανάκης δεν θα πάει χαμένος. Η αστυνομία δεν πάσχει από αυτοκτονικό ιδεασμό. Ούτε η κοινωνία. Θα γυρίσει ο καιρός και οι κοπρίτες που πετάνε στα σκουπίδια κάθε αξία, θα βρεθούν στον σκουπιδιοτενεκέ της ιστορίας
aixmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου