Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: "ΘΑ ΕΠΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ"! ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!

«Στην Κω υπήρχε ένα πρόβλημα σε σχέση με διαμαρτυρίες. Κάποιοι ήθελαν να είναι στο κέντρο της πόλης, αλλά υπάρχουν....

πέντε προτάσεις του Δημάρχου, δεχόμαστε τη μια πρόταση που είναι πράγματι ικανοποιητική. Μίλησα με τον Δήμαρχο, είναι για μια περιοχή 40 στρεμμάτων η οποία ανήκει κατά 50% στην Εκκλησία και κατά 50% σε δύο ιδιοκτήτες, ο ένας εκ των δύο ιδιοκτητών συμφωνεί.
Πριν από λίγη ώρα με ειδοποίησαν ότι αυτός που συμφωνεί θα αρχίσει να διαφωνεί. Εδώ, όμως, δεν υπάρχει χρόνος να έχουμε την πολυτέλεια αυτή. Εμείς θέλουμε να ικανοποιήσουμε τις τοπικές ανάγκες. Αφού το ζήτησε, λοιπόν, ο Δήμαρχος, θα προχωρήσουμε σε επίταξη της περιοχής αυτής και στη δημιουργία του στρατοπέδου.»

 paradrasi.gr

3 σχόλια:

  1. Υπάρχουν και στην Εκάλη, κύριε Πάνο μας, κάτι οικόπεδα. Και στη Φιλοθέη, και στο Κεφαλάρι, και στη Δροσιά. Και στη Μύκονο υπάρχουν οικόπεδα. Και στη Σαντορίνη. Γιατί δεν πάτε προς τα κει; που θα είναι ευάερα, ευήλια, κοντά στη θάλασσα; ή εκεί κοντά στην Ελούντα... ή στο Κόστα Ναβαρίνο..., ε; κύριε Πάνο μας; προς τα κει θα πάτε; ή δεν τολμάτε να πάτε προς τα κει διότι μόλις θα πάτε θα σας πάρουν με τις λεμονόκουπες οι δικοί σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και στην Ικαρία έχει οικόπεδα, που αν δεν κάνω λάθος, έχει περιουσιακά και οικοπεδάκια και ο ίδιος ο κύριος ''Πάνος μας''...
    ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξέρετε, το ξανασκέφτηκα. Δεν τους πάει στη Μύκονο και στην Ικαρία διότι... σου λέει οι άνθρωποι θαλασσοδάρθηκαν για να έρθουν στην Αθήνα. Να τους ξαναβάλω εγώ σε καράβια και να τους στείλω στη Μύκονο; Α πα πα πα! Να τους πιάσει ναυτία και να πρέπει να τους δώσω και δραμαμίνες!
    Γι αυτό τους φέρνει στην Αθήνα. Που είναι στεριά, και θα "στεριώσουνε".

    ΑπάντησηΔιαγραφή