Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΕΥΡΗΣ!

Μια εκπληκτική λύση για την αντιμετώπιση του λαθρομεταναστευτικού προβλήματος προτείνει ο Κώστας Πλεύρης με τη δημιουργία αντικινήτρων σε όσους εισβάλουν καθημερινά στη χώρα μας...

 
Αντί να κάνουμε τον στρατό φιλιππινέζα των λαθρομεταναστευτών, πρέπει να εφαρμόσουμε το σχέδιο των Ούγγρων. Όποιοι δηλαδή μετανάστες εισβάλλουν λαθραία στη χώρα μας, θα πρέπει να υποχρεώνονται σε καταναγκαστικά έργα. Θα πρέπει δηλαδή από το πρωί μέχρι το βράδυ να εργάζονται σε δημόσια έργα της χώρας, να τους χρησιμοποιεί ο στρατός (ΜΟΜΑ) κ.α. και να αμείβονται με μισό ευρώ την ημέρα. Το κράτος θα υποχρεούται να τους εξασφαλίζει στέγη, φαγητό και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και οι λαθρομετανάστες θα πρέπει να εργάζονται καθημερινά για μισό ευρώ την ημέρα. Αν δεν τους αρέσει να επιστρέφουν από εκεί που ήρθαν. 
Αυτοί είναι οι αποτρεπτικοί όροι, τα αντικίνητρα που οφείλει να θεσπίσει η κυβέρνηση. Θέλετε κύριοι να έρθετε στην Ελλάδα; Ελάτε, αυτοί είναι οι όροι μας. Δεν σας αρέσουν, φύγετε τώρα αμέσως!
Αυτά τα απλά μέτρα, αντί να τα εφαρμόσει άμεσα ο Τσίπρας με τον Καμμένο, έχουν μετατρέψει τους έλληνες στρατιώτες σε φιλιππινέζες των λάθρων οι οποίοι λιάζονται, περιμένοντας τους...σκλάβους να τους ετοιμάσουν τα κέντρα φιλοξενίας (πάνω φωτό)! 

3 σχόλια:

  1. ΣΩΣΤΗ ΛΥΣΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Πλεύρη μου, συγνώμη δηλαδή, με όλο το σεβασμό, πού ζείτε εσείς; σε άλλη χώρα; σε άλλο πλανήτη; στη στρατόσφαιρα; πού ακριβώς;
    Λέτε να μην ξέρουμε εμείς, και πόσο μάλλον αυτοί που μας κυβερνούν και επίσης και αυτοί που δίνουν τις εντολές σε αυτούς που μας κυβερνούν, ποιά μέτρα θα έπρεπε να λάβουμε για να μην πήξουμε στη μπούργκα και στη βρωμιά;

    Ωραία τα μέτρα σας, μια χαρά τα βρίσκω, τα ίδια θα έπρεπε να ισχύουν και για τους φυλακισμένους, να προσφέρουν κοινωνικό έργο και όχι να τους ταϊζουμε, αλλά... σας διαφεύγει κάτι! Οι αλληλέγγυοι! Και οι "δημοκράτες". Οι οποίοι θα ξεσηκωθούν για τα δικαιώματα των λάθρο, οπότε... δεν βλέπω οι προτάσεις σας να πιάνουν τόπο.
    Όχι πως κάνετε άσχημα που τις λέτε. Κάθε άλλο. Απλά... είναι εκτός τόπου και χρόνου νομίζω. Σε άλλη χώρα, ίσως. Σε αυτή που ζούμε, χλωμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστά 6:45μμ. Γι΄ αυτό να ισχύει το ίδιο και για τους ''αλληλέγγυους'' τους ''φιλάνθρωπους'' και όλους τους κονομημένους των ΜΚΟ !
    Όλοι αυτοί στα δημόσια έργα με 0,50 σέντς. Να τελειώνουμε με τις κατσαρίδες και τις ακρίδες!!!
    Και αν διαμαρτυρηθούν και οι άπλυτοι ψευτοδημοκράτες... και αυτοί στον ...''τάκο'' !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή