Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ ΜΕ ΤΟ HOT SPOT ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ! "ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΩΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ HOT SPOT ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟ;"! ΔΕΙΤΕ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ!

Μετά τα συνεχή δημοσιεύματα και τις ανησυχίες των κατοίκων-δημοτών, ο Κώστας Τίγκας, επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον δήμο Παπάγου-Χολαργού έστειλε επείγουσα επιστολή στον Υπουργό ΥΠΕΘΑ Πάνο Καμμένο με την οποία του ζητεί να πάρει άμεση/ευθεία θέση στο θέμα. 
Δείτε τι ακριβώς αναφέρει στην επιστολή του...




Δελτίο Τύπου 10

                                                               24 Φεβρουαρίου  2016


Ανοικτή επιστολή
προς τον ΥΕΘΑ  κ. Πάνο Καμμένο.

Επίκειται ΝΑΙ ή ΟΧΙ

η δημιουργία Hot Spot στο
Δήμο Παπάγου-Χολαργού;

Κύριε Υπουργέ,

Σύμφωνα με πληροφορίες μας που τις τελευταίες ημέρες και ώρες δημοσιεύθηκαν, επίκειται η δημιουργία χώρων προσωρινής εγκατάστασης προσφύγων/μεταναστών εντός των ορίων του Δήμου μας του Δήμου  Παπάγου-Χολαργού. Μάλιστα, η πληροφόρησή μας είναι ότι για τη δημιουργία τέτοιου χώρου υπάρχει σκέψη είτε για  παλαιό στρατόπεδο στη Δημοτική Κοινότητα Παπάγου είτε για αθλητικό χώρο στη Δημοτική Κοινότητα Χολαργού.

Η τοπική μας κοινωνία που δεν διέπεται από ρατσιστικές αντιλήψεις, πιστεύει ότι οι δυστυχείς αυτές υπάρξεις  πρέπει να αντιμετωπίζονται με ανθρωπισμό και αλληλεγγύη. Ωστόσο, οι χώροι προσωρινής διαμονής τους δεν είναι δυνατό να ευρίσκονται εντός του οικιστικού ιστού ή πλησίον σχολείων, πρέπει να είναι μακράν κατοικημένων περιοχών.

Σας υπενθυμίζουμε ότι τους τελευταίους τρεις μήνες έχουν καταγραφεί εννέα διαφορετικές περιπτώσεις εγκληματικής συμπεριφοράς αγνώστων εναντίον μαθητών,  οι οποίοι καταληστεύθηκαν υπό την απειλή μαχαιριού. Το πρόβλημα αυτό μάλιστα απασχόλησε το Δημοτικό Συμβούλιο, στο οποίο έντρομοι παρέστησαν οι μαθητές-θύματα, γονείς και εκπαιδευτικοί.

Τον τελευταίο χρόνο η παραβατικότητα έχει σημειώσει μεγάλη αύξηση στο άλλοτε φιλήσυχο προάστιό μας και τα κρούσματα επιθέσεων σε ηλικιωμένους στους δρόμους και ληστειών σε κατοικίες, ακόμη και κατά την διάρκεια της ημέρας, έγιναν καθημερινότητα.

Κύριε Υπουργέ,

αναμένουμε την ρητή δέσμευσή σας, την οποία και θα δημοσιοποιήσουμε, δέσμευση ότι η δημιουργία hot spot στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού είναι ανυπόστατη φημολογία και δεν έχει σχέση με τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης.

 Θέλουμε ΤΩΡΑ-ΑΜΕΣΑ-ΡΗΤΗ έγγραφη διαβεβαίωση, ότι δεν υφίσταται τέτοιο ζήτημα και ότι θα το αναλάβετε προσωπικά να μη συμβεί κάτι τέτοιο.

                                                               Με τιμή

                                                    Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας

                                                         Αντιστράτηγος ε.α.

                                                          Νίκος Κουτάκης
                                                      Δημοτικοί Σύμβουλοι
                                               Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης
                                                      (Μείζων Μειοψηφία)
KOIN: Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού
  Δημοτικούς Συμβούλους
  Δημότες και κατοίκους Παπάγου-Χολαργού
  Ένωση Γονέων
  Συλλόγους Γονέων-Κηδεμόνων
          Έντυπο και Ηλεκτρονικό τύπο


15 σχόλια:

  1. ΤΟ ΧΟΛΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ Κ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΦΕΛΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ...ΚΑΛΩΣ Κ ΤΙΓΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΠΡΟΤΩΒΟΥΛΙΑ ΣΑΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στρατηγέ η ανακοίνωση που έβγαλες ενάντια σε στρατόπεδο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ στον Δήμο μας είναι καλή κίνηση . Εύχομαι το ίδιο να κάνουν και οι άλλοι παράγοντες και αρχηγοί παρατάξεων και όχι να κρύβονται πίσω από τα φουστάνια γυναικών . Η χώρα κινδυνεύει να ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΘΕΙ από τις ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ μιας κυβέρνησης ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ και ΠΡΟΔΟΤΩΝ . Όποιος δεν πάρει θέση είναι ΔΕΙΛΟΣ και ας πάει στον ΣΥΡΙΖΑ της βρομο αριστεράς να βρει πολιτική στέγη μαζί με τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ και τους Αφγανούς ΒΙΑΣΤΕΣ και ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ . Εδώ στον Χολαργό δεν θέλουμε ΣΑΡΑΚΗΝΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ . Δεν θέλουμε μέσα στα σπίτια μας ΙΜΑΜΙΔΕΣ και και ΤΥΧΩΔΙΩΚΤΕΣ αριστερών ΜΚΟ που να αρπάζουν εκατ. από τα Δημόσια Ταμεία την ώρα που τα παιδιά μας είναι άνεργα και τα Νοσοκομεία της περιοχής μας δεν έχουν φάρμακα και δεκάδες Έλληνες πεθαίνουν γιατί δεν έχουν χρήματα για την υγεία τους η να ψάχνουν στα σκουπίδια για αποφάγια των βρομο συριζαίων . Αυτή η συμμορία ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ θα πληρώσει τα εγκλήματα της εναντίον του Ελληνικού Γένους . ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστά τα λες φίλε ΣΠΑΡΤΑΚΕ!!!
      Όσοι ''δειλιάσουν'' τώρα και δεν προτάξουν θάρρος και σθένος, ας το ''βουλώσουν'', να κάνουν μεταβολή και να μας αδειάσουν την γωνιά μια για πάντα...!
      ΤΕΤΡΑΧΤΥΣ*

      Διαγραφή
  3. Επιτέλους, οι ''προβεβλημένοι'' του δήμου πρέπει να πάρουν θέση με παρρησία, για αυτό το σοβαρό ζήτημα!
    Περιμένω ανάλογες ενέργειες και από τους: Π.Ζήκα(;) Γ.Κεχρή, Α.Νομικό, Α.Πολύδωρα, τους πρώην δήμαρχους Δ.Νικολάου και Χ.Σκούρτη, τον τέως βουλευτή Β.Πολύδωρα(!) και άλλους πολλούς, που διαμένουν στο προάστιο και που έχουν ανησυχίες...!
    Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμηθούν ''ενέργειες'' κακόβουλων ανθρώπων, που απεργάζονται ύπουλα σχέδια, πίσω από τις πλάτες των δημοτών!!!
    ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΕΡΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙ ΤΟ ΚΕΕΔ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ... ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΣΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ... ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλοι οι παράγοντες του Δήμου μας πρέπει να μιλήσουν γι αυτό το πολύ σοβαρό θέμα που μας απασχολεί τα τελευταία χρόνια . ΔΕΝ μπορεί η Ελλάδα να δεχτεί τα εκατ. των λαθρομεταναστών . δεν θέλουμε να αλλάξουμε τα ήθη και τα έθιμα μας . ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΎΜΕ ΝΑ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ . Εσείς κύριε Κεχρή κύριε Τούτουζα κύριε Ζήκα κύριε Νομικέ τι λέτε γι αυτό το πολύ σοβαρό πρόβλημα που ισοπεδώνει την χώρα μας ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ! ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσείς οι Αξιωματικοί των Ελληνικών Ένδοξων Ενόπλων Δυνάμεων δεν πρέπει να ξεχάσετε ποτέ ότι έχετε δώσει ΙΕΡΟ ΟΡΚΟ ΝΑ ΦΙΛΑΤΕ ΠΙΣΤΗΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΞΕΝΗ ΕΠΙΒΟΥΛΗ . Η σημερινή ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ και ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ πούλησε τα ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ σε ξένα συμφέροντα . Η είσοδος του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο από τους ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ Τσίπρα Καμμένο και η εισβολή εκατ. ισλαμιστών στην Πατρίδα μας είναι πράξη ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ . Η τιμωρία τους πρέπει να είναι παραδειγματική και χωρίς έλεος . ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ . ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ . ΔΙΓΕΝΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Που είναι τα κομματόσκυλα . Που είσαστε ΟΡΕ ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ που για ψύλου πήδημα γαβγίζετσι σαν κοπρόσκυλα . Πάρτε θέση ΟΛΟΙ ΣΑΣ αλλιώς η ΝΤΡΟΠΗ θα σας κυνηγάει για μια ζωή . ΟΧΙ στρατόπεδο ισλαμιστών λαθρομεταναστών στον Χολαργό . Δ.Κ Άνω Χολαργός .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μην σκύβεις το κεφάλι σου ΟΡΕ ΡΑΓΙΑ γιατί θα σου το κόψουν οι ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ του ISSIS που θέλουν να αρπάξουν την όμορφη Πατρίδα μας . Μην σκύβεις το κεφάλι σου ΟΡΕ ΡΑΓΙΑ γιατί οι ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΣΤΑΛΙΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ του ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ θα σου πάρουν το σπίτι και θα ψάχνεις στα σκουπίδια για αποφάγια των αλητο κομμουνιστών για να χορτάσης την πείνα σου . Μην σκύβεις το κεφάλι σου ΟΡΕ ΘΛΙΒΕΡΕ ΡΑΓΙΑ γιατί τα παιδιά ζουν χωρίς ΔΟΥΛΕΙΑ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ σε μια ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ όπου οι ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ των ΥΠΟΝΟΜΩΝ και οι ΠΑΡΙΣΑΚΤΟΙ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ σε ταπεινώνουν κάθε μέρα . ΣΗΚΩΣΕ το ΚΕΦΑΛΙ σου ΟΡΕ ΡΑΓΙΑ και ΤΣΑΚΙΣΕ τους ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ που δίνουν ΓΗ και ΥΔΩΡ στους ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ της ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ . Η ΟΡΓΗ των ΠΡΟΓΟΝΩΝ σου και το ΑΙΜΑ των ΗΡΩΩΝ μας θα σε στοιχειώσουν σε αυτή η την άλλη ζωή . ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΦΑΛΑΓΓΑ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μην σκύβεις το κεφάλι σου ΟΡΕ ΡΑΓΙΑ γιατί θα σου το κόψουν οι ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ του ISSIS που θέλουν να αρπάξουν την όμορφη Πατρίδα μας . Μην σκύβεις το κεφάλι σου ΟΡΕ ΡΑΓΙΑ γιατί οι ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΣΤΑΛΙΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ του ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ θα σου πάρουν το σπίτι και θα ψάχνεις στα σκουπίδια για αποφάγια των αλητο κομμουνιστών για να χορτάσης την πείνα σου . Μην σκύβεις το κεφάλι σου ΟΡΕ ΘΛΙΒΕΡΕ ΡΑΓΙΑ γιατί τα παιδιά ζουν χωρίς ΔΟΥΛΕΙΑ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ σε μια ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ όπου οι ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ των ΥΠΟΝΟΜΩΝ και οι ΠΑΡΙΣΑΚΤΟΙ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ σε ταπεινώνουν κάθε μέρα . ΣΗΚΩΣΕ το ΚΕΦΑΛΙ σου ΟΡΕ ΡΑΓΙΑ και ΤΣΑΚΙΣΕ τους ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ που δίνουν ΓΗ και ΥΔΩΡ στους ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ της ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ . Η ΟΡΓΗ των ΠΡΟΓΟΝΩΝ σου και το ΑΙΜΑ των ΗΡΩΩΝ μας θα σε στοιχειώσουν σε αυτή η την άλλη ζωή . ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΦΑΛΑΓΓΑ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΕΜΙΣΕ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΣΑΡΑΚΗΝΟΥΣ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ταξίαρχε Τζάκη έβγα ΜΠΡΟΣΤΑ και πάρε ξεκάθαρη θέση σε αυτόν τον τεράστιο κίνδυνο ισλαμοποίησης της χώρας μας και θα σε ακολουθήσουμε χιλιάδες . Έβγα μπροστά Ταξίαρχε και θα είσαι ο επόμενος Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ταξίαρχε Τζάκη έβγα ΜΠΡΟΣΤΑ και πάρε ξεκάθαρη θέση σε αυτόν τον τεράστιο κίνδυνο ισλαμοποίησης της χώρας μας και θα σε ακολουθήσουμε χιλιάδες . Έβγα μπροστά Ταξίαρχε και θα είσαι ο επόμενος Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η προηγούμενη διαβεβαίωση που έδωσε ο Καμένος ήταν στην Κω. Όλοι ξέρουμε τί έγινε τελικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή