Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

"ΒΟΜΒΑ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΕΧΡΗ! ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ "ΣΚΑΝΔΑΛΟ" ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ: "ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΡΓΑΝΑ..."! ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ!

Τα υπαίθρια όργανα γυμναστικής που τοποθέτησε η δημοτική αρχή Παπάγου-Χολαργού, τα οποία πλέον χαίρονται όλοι οι δημότες, αποτέλεσαν πεδίο έντονης αντιπαράθεσης στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο, με τον Γιάννη Κεχρή να προβαίνει σε καταγγελία-βόμβα με...

συγκριτικά στοιχεία και πίνακες, που δείχνουν ότι για τα ίδια όργανα που τοποθετήθηκαν σε άλλους δήμους (όπως σε αυτό του Ζωγράφου και της Πάτρας), ο δικός μας δήμος ξόδεψε πολύ περισσότερα χρήματα! Κάνει λόγο για "σκάνδαλο" με χρήματα που πετάχτηκαν (ή μπήκαν στις τσέπες του προμηθευτή). Όταν ο Γιάννης Κεχρής παρουσίασε τη "βόμβα" στο Δ.Σ. ζητώντας μία απάντηση, ο δήμαρχος του αντέτεινε ότι μπορεί να φέρει προσφορές οι οποίες ήταν ακριβότερες από αυτή που εξασφάλισε για τον δήμο Παπάγου-Χολαργού. 
Ιδού η καταγγελία του Γιάννη Κεχρή: 

Κύριε Δήμαρχε,

Η τοποθέτηση Οργάνων Γυμναστικής Εξωτερικών Χώρων αποτελεί θετική παρέμβαση, αφού δίνει τη δυνατότητα της δωρεάν άσκησης στον κάθε δημότη και κάτοικο του Δήμου μας ανεξαρτήτως της οικονομικής του δυνατότητας.

         Παρόλα αυτά, ερωτηματικά προκύπτουν για το κόστος της προμήθειας αυτών των οργάνων γυμναστικής. Συγκεκριμένα, η προμήθεια και η τοποθέτηση 40 οργάνων (τεμαχίων) γυμναστικής (δέκα διαφορετικά όργανα, με 4 τεμάχια ανά όργανο, σύνολο: 40 τεμάχια) κόστισε συνολικά 70.616,76 € συμπεριλαμβανόμενου του ΦΠΑ (ΑΔΑ: 7ΒΦΦΩΞ1-ΝΠ7).

Στις 30/3/2016 δημοσιεύθηκε στη διαύγεια (ΑΔΑ: Ψ747ΩΞΙ-ΕΞ8) η σύμβαση για την προμήθεια και τοποθέτηση παρομοίων Οργάνων Γυμναστικής Εξωτερικών Χώρων του Δήμου Πάτρας. Από την ανάλυση των δύο συμβάσεων του Παπάγου – Χολαργού και της Πάτρας διαπιστώνουμε:
  1.     Ο αντισυμβαλλόμενος είναι και για τους δύο Δήμους η ίδια εταιρεία «GYM PARK-ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΙΤΤΑΡΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.»
  2.      Θεωρητικά θα έπρεπε να είχε προσφερθεί σε εμάς καλύτερη τιμή ανά μονάδα (ανά όργανο), αφού παραγγείλαμε 40 συνολικά τεμάχια ενώ η Πάτρα μόνο 10.
  3.    Η έδρα της εταιρείας είναι στην Αττική. Δεν υπάρχει συνεπώς θέμα αύξησης του κόστους για τον Δήμο μας λόγω μεταφορικών.
  4.  Οι δύο προμήθειες υπογράφηκαν την ίδια χρονική περίοδο, στις 30/3/2016 για την Πάτρα, στις 2/2/2016 για τον Παπάγο - Χολαργό, έτσι δεν δικαιολογούνται διαφορές λόγω υπογραφής σε διαφορετικές χρονικές περιόδους.

Η Πάτρα επέλεξε έξι συγκεκριμένα όργανα γυμναστικής και προμηθεύτηκε δέκα συνολικά τεμάχια από αυτά. Ο Παπάγος – Χολαργός επέλεξε 10 όργανα γυμναστικής και προμηθεύτηκε 40 συνολικά τεμάχια. Από τα 10 αυτά όργανα γυμναστικής του Παπάγου – Χολαργού, τα έξι είναι πανομοιότυπα με αυτά της Πάτρας. Από τη σύγκριση της τιμής μονάδας (κόστος ανά όργανο) στους δύο Δήμους προκύπτει για αυτά τα έξι κοινά και για τους δύο Δήμους όργανα γυμναστικής πολύ ακριβότερη τιμή για τον Δήμο μας.

Συγκεκριμένα, αν προμηθευόμαστε (αγοράζαμε) τα έξι αυτά κοινά με την Πάτρα, όργανα (24 τεμάχια) με τις τιμές της Πάτρας, θα ξοδεύαμε 14.105 ευρώ λιγότερο (συμπεριλαμβανόμενου του ΦΠΑ). Συνεπώς, προκύπτει ότι το κόστος θα ήταν 32.59% χαμηλότερο.
Όπως αναφέρθηκε, αγοράσαμε και άλλα 4 όργανα (16 τεμάχια) που δεν έχει προμηθευτεί η Πάτρα. Συγκριτικές τιμές για αυτά τα όργανα δεν έχουμε. Αλλά αν αυθαίρετα  υποθέσουμε ότι θα είχαμε πετύχει την «έκπτωση 32.59%» των τιμών της Πάτρας στο σύνολο της προμήθειας, μπορούμε να ισχυριστούμε ότι θα πληρώναμε 23.014 ευρώ λιγότερο.

    Η σύμβαση του Δήμου μας με τη συγκεκριμένη εταιρία ήταν προϊόν διενέργειας πρόχειρου διαγωνισμού. Η προμήθεια προϋπολογίσθηκε αρχικά στο ποσό των 72.816,00 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, όπως αυτό υπολογίσθηκε με την υπ’ αριθ. 89/2015 μελέτη της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου.
Με μια όμως απλή έρευνα στο διαδίκτυο μπορεί κάποιος να διαπιστώσει ότι η ίδια ακριβώς εταιρεία υπέγραψε στις 17/6/2014 με τον Δήμο Ζωγράφου για την προμήθεια των ίδιων ακριβώς οργάνων στην ίδια ποσότητα, σύμβαση στην οποία η προμήθεια κόστισε 60.024,00 Ευρώ (ΚΩΔ:14SYMV002109107, ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ Αριθ. Πρωτ: 9470 2014-06-17). 
Τίθεται συνεπώς το ερώτημα γιατί δεν ξεκινήσαμε τον διαγωνισμό με προϋπολογισθέν αρχικό ποσόν, τουλάχιστον αυτό που καταχωρήθηκε στη σύμβαση του Ζωγράφου (60.024,00€); Ενημερωτικά, αναφέρω ότι για την ίδια ακριβώς προμήθεια (10 πανομοιότυπα όργανα, 4 τεμάχια ανά όργανο, 40 συνολικά τεμάχια) πληρώσαμε εμείς 10.592 ευρώ ακριβότερα από ότι ο Ζωγράφος.


         Από την σύγκριση των συμβάσεων Παπάγου – Χολαργού και Πάτρας, προκύπτει ότι εμείς ως Δήμος Παπάγου – Χολαργός πληρώσαμε πάνω από 14.000 € (από 14.105 έως 23.014 €) από ότι θα πληρώναμε αν είχαμε πετύχει τον τιμοκατάλογο της Πάτρας. Παρομοίως από τη σύγκριση των συμβάσεων Παπάγου – Χολαργού και Ζωγράφου προκύπτει ότι πληρώσαμε 10.592 €, ακριβότερα από ότι θα πληρώναμε αν υιοθετούσαμε τον τιμοκατάλογο της σύμβασης του Ζωγράφου που ήταν ήδη διαθέσιμος στο διαδίκτυο.
         Κύριε Δήμαρχε, η σύμβαση έχει την υπογραφή σας. Με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο εσείς ή οι υφιστάμενοί σας θα είχατε διαπιστώσει, ποιες είναι οι τιμές ανά όργανο με τις οποίες προμηθεύει και τοποθετεί τα όργανά γυμναστικής η συγκεκριμένη εταιρεία. Για ποιο λόγο δεν επιδιώξατε καλύτερες τιμές προσδιορίζοντας το αρχικό ποσόν τουλάχιστον στο επίπεδο αυτό του Ζωγράφου;

         Γιάννης Κεχρής
         Επικεφαλής Δημοτικής Αναγέννησης






24 σχόλια:

  1. Πέστα Γιάννη...Επιτέλους μιλήστε...Να φύγει η χειρότερη διοίκηση και μακράν ο πιο αποτυχημένος δήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους ξυπνήσατε !!! Η ρεμούλα και η μάσα κάπου πρέπει να τελειώσουν !! Πόσα μπήκαν στις τσέπες των υπευθύνων και πόσα σε προμήθειες να μας πει ο δήμαρχος !! Και γιατί δεν κρίθηκε άγονος ο διαγωνισμός αφού υπήρχε μία μόνον προσφορά ;;; Ένας εισαγγελέας γιατί δεν κάνει μια σχετική έρευνα ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημόσιο χρήμα διαχειρίζεστε,δεν το πονάτε;Η είστε τόσο επιπόλαιοι ώστε δεν ψάχνετε τί γίνεται αλλού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ουπς...κάποιοι "συνελήφθησαν" με το βάζο στο αριστερό χέρι και τα δάχτυλο του δεξιού μέσα στο μέλι;;;
    Γιατί τέτοια διαφορά στα ευρώπουλα;;;
    Ήθελες να σου ζητήσουν και "συγ(γ)νώμη" με ένα γ και μάλιστα η συγγνώμη να είναι και δημόσια;
    Φρονώ ό,τι κάποιος...είναι υποχρεωμένος να δώσει εξηγήσεις για την επιβάρυνση στην χρηματική διαφορά, που προέκυψε εις βάρος του Δήμου!!
    Και αν για την ... "λαδιά", υπεύθυνη είναι η εταιρία, να ανακληθεί η πληρωμή και να ακολουθήσει και η σχετική καταγγελία...!
    Αυτό όμως λίγο με απασχολεί, σοβαρότερο είναι ότι "πιαστήκατε Αμερικανάκια", εκεί στο δημαρχείο και δεχτήκατε να πληρώσετε ότι σας "ζήτησαν"! Δηλαδή αύριο, αν σας ζητήσουν για μία καφετιέρα 3000 ευρώ...εσείς θα εκταμιεύσετε το ποσό και θα τους το "ακουμπήσετε";
    Δεν έχετε ακούσει ποτέ τον όρο...``Διασπάθιση Δημόσιου Χρήματος΄΄;;;
    Μ.Φ.π,σ,Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ένας αντιδήμαρχος και δύο εργολάβοι από τον δήμο Αμαρουσίου προφυλακίστηκαν για κατάχρηση δημοσίου χρήματος. Μήπως το να χάσεις τις εκλογές του 19 είναι το λιγότερο που μπορεί να πάθεις ; Λιάκο το καλάμι είναι πολύ επικίνδυνο άθλημα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απολογία για το διαφαινόμενο σκάνδαλο τώρα. Εξηγήσεις και αιτιολόγηση για τα κριτήρια της "επιλογής" της συγκεκριμένης εταιρίας, γιατί όπως προκύπτει από τα στοιχεία που κατέθεσε ο Κος Κεχρής, δεν ήταν δα και η φθηνότερη προσφορά!!!
    Αλλιώς οι δημότες, όταν έρθει η ώρα των εκλογών, θα σου δείξουν τα...δικά τους "όργανα γυμναστικής"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο κος Κεχρής προσκόμισε συγκεκριμένα στοιχεία...!
    Ο λαλίστατος κατά τα άλλα, έχει απάντηση για να αντικρούσει... την σοβαρή καταγγελία της αντιπολίτευσης, ή θα εφαρμόσει την παροιμία του ``στου κουφού την πόρτα...πάρε την πόρτα και φύγε!!!΄΄
    Μπράβο Κε ΚΕΧΡΉ, η έρευνά σας είναι αξιέπαινη και αποδείχθηκε πολύ χρήσιμη για το μέλλον! Τουλάχιστον τώρα είμαστε "υποψιασμένοι", για το τι συμβαίνει γύρω μας και γιατί δεν υπάρχουν λεφτά για τις κοινωνικές δομές βοήθειας (παντοπωλείο, κοιν,φαρμακείο, κοιν,φροντιστήριο, πολυιατρεία, ΚΑΠΗ, βρεφονηπιακοί σταθμοί κλπ-κλπ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να αρχίσουμε να "υποψιαζόμαστε" που θα καταλήξουν τα 5.500.000 που μπήκαν πρόσφατα στα ταμεία του δήμου. Κάτι ακούγεται ότι ετοιμάζεται να χτίσει νέο σπίτι ο Λιάκος λόγω αύξησης της οικογένειας ..και καλά.. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ!!!ΑΠΑΙΤΩ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ!!!ΑΠΑΙΤΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!!!
    Κε ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΡΟΠΟ!!!ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΟΤΙ ΠΡΑΤΕΤΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΛΕΓΗΚΑΤΕ.ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΑ! ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ "ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ(!)" ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ! ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ... ``ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ΄΄ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ: ``Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ή ΚΑΚΟ ... ΑΦΗΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ΄΄!!!ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ (γενικά μιλώντας) ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΟΝ "ΑΜΑΖΕΥΤΟ" ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ (ΔΥΟ) ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ω ντιρλαντα ντι ρλα ντα ντά, τα λεφτά καναν "φτερά"...
    ω ντιρλαντα και τέζα όλοι... από την "μυρωδιά"... ω ντιρλαντα ντα ντι ρλα νταντα, ω ντιρλα ντά και ας ψαχτούμε, κάπου θα είναι τα ευρά...ντα ντα ντι ρλα ντα ντά...γειά σου ρε φίλε φαφλατά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. χα χα χαχα, λύθηκε ο αφαλός μου από τα γέλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εμ, τα μεταξωτά βρακιά, θέλουν και επιδέξιους...πισινούς!!! Η παροιμία το λέει, όχι εγώ και πιθανολογώ ότι έτσι είναι.
    Ακούει το...δημαρχείο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Α ρε κακομοίρη Λιάκο . Η παροιμία λέει μπορείς να κρυφτείς ; κλέψε δεν μπορείς ; μη κλέβεις. Ούτε για αυτό δεν είσαι άξιος. Άχρηστος στα πάντα. Νόμιζες ότι επειδή βγήκες δήμαρχος με τα λεφτά του πεθερού θα γινόσουν Πάπας. Αμ δεν είναι ετσι. Κάτω απόβτα ράσα πρέπει να έχεις και"μύδια" και συ μάλλον δεν έχεις. Με την πρώτη κομπίνα σε τσάκωσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν ήταν ο Βαλυράκης αντιδήμαρχος της οικονομικής υπηρεσίας, θα έδινε την έγκρισή του για αυτή την δαπάνη;
    Πλησιάζει η ώρα που πρέπει να το ξανά σκεφτούν οι κ.κ Οικονόμου και Βαλυράκης, αν αξίζει να παραμένουν σε αυτόν τον συνδυασμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. οπα... ωχ, το τελευταίο πόνεσεεε...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν θέλατε τον λαμπρό Επιστήμονα, ΑΠΌΦΟΙΤΟ του HARVARD, Γιατρό στο επάγγελμα, αδαμάντινο και Ηθικό χαρακτήρα, για δήμαρχο...; Δεν θέλατε ούτε και τον Στρατηγό, τον Έλληνα Αξιωματικό με την Πανεπιστημιακή εκπαίδευση( που μερικοί ντενεκέδες τον λοιδωρούν με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και γι΄αυτό "απολαμβάνουν την προστασία από υψηλά ιστάμενους!") για δήμαρχο...; Χάρισμά σας ο ..."απόφοιτος ΛΥΚΕΊΟΥ"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ωχ και αυτό πόνεσεεε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ωχ ωχ ωχ !! Το τελευταίο πόνεσε ακόμη περισσότερο !! Αγράμματος άχρηστος λαμόγιος κομπιναδόρος κουτοπόνηρος βλαχοδήμαρχος !!! Η κάτω Λεστινίτσα τι ψήφισε ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Στις 12 Απριλίου είχα επισημάνει με ανάρτηση στο facebook το μεγάλο κόστος των υπαιθρίων οργάνων και την αμφιλεγόμενη χρησιμότητά τους καθως και την έλλειψη οποιασδήποτε υποδομής για την τοποθέτησή τους. Χαίρομαι που ο φίλος Γιάννης Κεχρής επιβεβαίωσε με την σχολαστική και τεκμηριωμένη έρευνά του την επισήμανσή μου. Ο Δήμαρχος τον Νοέμβριο προτίμησε να σπαταλήσει 300.000 για την ανάθεση νέας μελέτης για το Πολυιατρείο Καπη απορρίπτοντας την δωρεάν προσφορά μου της μελέτης που είχε εγκριθεί από το 2009. Ο λόγος της απόρριψης ήταν η αναξιοπιστία μου επειδή δεν πραγματοποίησα το ταξίδι μελών του ΚΑΠΗ στο Παρίσι πριν πέντε χρόνια. Μαθαινω ότι οι αναθέσεις έργων σε ένα μόνο Δημοτικό Συμβούλιο ξεπέρασαν τις 700.000. Οι δαπάνες των εκδηλώσεων Χριστουγέννων Απόκρεων και 25ης Μαρτίου ξεπέρασαν τις 150.000. Επειδή είμαι και εγώ δημότης αυτής της πόλης και συμμετέχω στις εισφορές προς τον δήμο θα ήθελα όπως φαντάζομαι και το σύνολο των συνδημοτών να γίνεται μια πιο προσεκτική και ορθολογιστική διαχείριση των οικονομικών που στο κάτω κάτω αποτελούν δημόσιο χρήμα και πρέπει να ξοδεύονται για την βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σκέφτηκε λοιπόν ο πεθερός : "όταν ρωτάνε το εγγονάκι μου στο σχολείο το δουλειά κάνει ο μπαμπάς σου ; , τι θα απαντάει ; φοιτητής ; ας βάλω λοιπόν το χέρι στην τσέπη να τον κάνω δήμαρχο να είναι πρήφανο το εγγονάκι " Έβαλε λοιπόν πολύ πολύ βαθειά το χέρι στην τσέπη ξεχρέωσε δάνεια έδωσε δανεικά και αγύριστα έσωσε κανα δυό από τη φυλακή έφερε τραγουδισταράδες άνοιξε εκλογικά κέντρα πήρε όλη την ομάδα Ξύδη έταξε και σε κανα δυό εργολαβάντζες έργα και νάτον ο Λιάκος δήμαρχος από το πουθενά. Ο Κεχρής βλέπεις τριάντα σαράντα χιλιαρικάκια χάλασε ο Τίγκας το ίδιο. Που να βγουν μπροστά στη διακοσάρα και βάλε που ξόδεψε ο πεθερός. Φάτε τλωρα Λιάκο δήμαρχο και μη παραπονιέστε αν θέλει να πάρει κάτι πίσω από τα σπασμένα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Με αφήνει έκπληκτο και το θράσος να ... "απαιτεί" από την αντιπολίτευση εξηγήσεις, για το που βρίσκει τα στοιχεία και αγανακτεί και από πάνω ό,τι τον "λασπώνουν"...!
    Μήπως να σου ζητούν "συγγνώμη(!)" Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή, ο Κος Τίγκας και Τρίτη-Πέμπτη-Σάββατο ο Κος Κεχρής;;;
    Την Κυριακή δεν θα μπορούμε γιατί τώρα που ανοίγει ο καιρός θα πίνουμε καφεδάκι στις παραλίες, θα συζητάμε και θα γελάμε με τα χάλια τα αδιόρθωτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αντί να προσπαθήσεις να το μαζέψεις όσο μπορείς κατηγορείς και την αντιπολίτευση. Φωνάζει ο κλέφτης μήπως ;;; Τώρα γελάς εσύ . Φοβάμαι ότι αργότερα θα κλαις τόσο που ούτε ο πεθερούλης θα μπορεί να σε σώσει. Το πολύ πολύ να σου φέρνει ζαμπονοτυρόπιτες στον Κορυδαλλό γιατί κατά κει μεριά σε κόβω δήμαρχε της κακιάς ώρας !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μάκη βάλε σε ξεχωριστή ανάρτηση όλα τα σχόλια για να δει ο δήμαρχος ότι τουλάχιστον δεν είμαστε ούτε ζώα ούτε ηλίθιοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μήπως κατά λάθος γνωρίζει κάποιος από εσάς με αυτή την ΜΠΟΡΔΕΛΟ ΨΕΥΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ τι θα γίνει και πόσους φόρους θα πληρώσουμε ακόμη ; Ποιά θα είναι η τύχη αυτής της χώρας ; Και τι θα γίνει με το ασκέρι των Αγαρηνών που σε λίγο θα λεηλατήσουν και τα σπίτια σας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή