Κυριακή 10 Απριλίου 2016

ΑΓΡΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!! ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ!! ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΜΕ ΑΣΘΕΝΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ-ΛΑΡΙΣΑΣ! Η ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ!!!


Οι πρόσφυγες και οι μετανάστες απο το Hot Spot του Κουτσόχερου Λάρισας…


έκλεισαν σήμερα την Εθνική Οδό Τρικάλων-Λάρισας, και δεν άφησαν ούτε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ δεν άφησαν να περάσει απο την κατάληψη του δρόμου. Μιλώντας στο trikalazoom.gr o γιος του ασθενή, περιγράφει τι “Γολγοθά» πέρασε αυτός και ο πατέρας του, περιμένοντας μισή ώρα με το ασθενοφόρο για να περάσουν τελικά απο τον παρακαμπτήριο δρόμο. 

“Σήμερα το πρωί αποφασίστηκε διακομιδή του πατέρα μου και συνέχιση της νοσηλείας του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας απο το Νοσοκομείο Τρικάλων. Στις 10:30 περίπου στο ύψος της γέφυρας του Πηνειού( διασταύρωση για Τύρναβο) επί της Εθνικής οδού Τρικάλων -Λάρισας περιπολικό της τροχαίας σταμάτησε το ασθενοφόρο για να μας ενημερώσει ότι ο δρόμος είναι κλειστός λόγω διαμαρτυρίας των λαθρομεταναστων και προσφύγων. Έπρεπε το ασθενοφόρο να πάρει άδεια από τους καταληψίες για να μεταφερθεί ο πατέρας μου στο νοσοκομείο. Κατόπιν συνεννοήσεως και με καθυστέρηση μισής περίπου ώρας φυγαμε από το σημείο με συνοδεία μηχανής αλλά και πάλι μέσω παράκαμψης. Και ρωτάω: Μπορούν να κάνουν ότι θέλουν κι εμείς να είμαστε θεατές; Εμείς δεν είμαστε πολίτες; Η ζωή μας θα εξαρτάται από τις ορέξεις κάποιων ομάδων; Θα μπορούσα να γράφω για ώρες … αλλά ας σταματήσω κάπου εδώ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου