Σάββατο 16 Απριλίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΓΙΑΓΙΑ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΝΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΡΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!!!



Τίποτε δεν μπορούσε να σώσει τη νηπιαγωγό από τις γροθιές της γιαγιάς. Προηγουμένως η νεαρή δασκάλα είχε ξυλοφορτώσει χωρίς λόγο όλα τα...


παιδιά της τάξης, μαζί και το εγγόνι της γιαγιάς.
Η νεαρή νηπιαγωγός είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των μικρών παιδιών στον παιδικό σταθμό. Συνεχώς και με το παραμικρό τα ξυλοφόρτωνε. Άλλες φορές πάλι χωρίς κανένα λόγο. Ξύλο άγριο την ώρα που καθόντουσαν στα μικρά τραπεζάκια τους στο νηπιαγωγείο.
Τα χαστούκιζε, τα σκαμπίλιζε, τα τραβούσε από τα μαλλάκια και τους χτυπούσε το κεφαλάκι στο τραπέζι. Και όλα αυτά τα έκανε σε μικρά...

παιδάκια το πολύ 5 χρονών. Οι κάμερες που υπήρχαν μέσα στην αίθουσα την κατέγραφαν αλλά η νηπιαγωγός μοιάζει να μην την ενδιαφέρει.
Η συμπεριφορά της θυμίζει δεσμοφύλακα σε στρατόπεδο συγκέντρωσης. Άγριο ξύλο στα κεφαλάκια των παιδιών. Όμως η Νέμεσις της δεν άργησε να εμφανιστεί και ήταν η γιαγιά ενός μαθητή της, η οποία αποφάσισε να παρακολουθήσει τη συμπεριφορά της, αφού το εγγονάκι της όταν επέστρεφε στο σπίτι παραπονιόταν ότι η δασκάλα το χτυπάει στο κεφάλι.
Η γιαγιά μπήκε μέσα στην τάξη και ποιος είδε το θεό και δεν τον φοβήθηκε. Σαν μαινόμενος ταύρος έπεσε επάνω στην νηπιαγωγό και την πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα. Άρχισε να την γρονθοκοπεί με μανία, μέχρι που αναγκάστηκε να μπει στην τάξη για να γλυτώσει τη νεαρή δασκάλα μια άλλη συνάδελφος της.

scoops.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου