Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Η "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΠΑΠΑΓΟΥ" ΞΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΣΤΑΪΚΟ! ΤΙΜΗΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ!

Το πρόγραμμα που εκτύπωσε η "Πνευματική Εστία" όπου φαίνονται οι τιμώμενοι. Και ο Ξύδης ανάμεσά τους και ο ιατρός Σταθογιάννης και ο Μουσικοσυνθέτης Χατζηνάσιος! Κάτοικος Παπάγου είναι ο Χατζηνάσιος; Πάντως, ο Μπάμπης Στάικος, ευεργέτης της πόλης του Παπάγου, δεν τιμήθηκε! 
Η "Πνευματική Εστία" Παπάγου πριν από 3 ημέρες πραγματοποίησε εκδήλωση στο Αμφιθέατρο Χολαργού τιμώντας σημαντικές προσωπικότητες για την προσφορά τους στην Εκκλησία, τις Ένοπλες Δυνάμεις, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τις Επιστήμες και τον Πολιτισμό. Δυστυχώς όμως ξέχασε να τιμήσει τον Μπάμπη Στάικο, τον τελευταίο...

ευεργέτη του Δήμου Παπάγου, με πλήθος προσφορών στην πόλη. Να θυμηθούμε το Πολυϊατρείο Παπάγου, την...
 μεγάλη ανακαίνιση που έκανε στο Κηποθέατρο το οποίο το χαίρονται χιλιάδες θεατές κάθε χρόνο; Να θυμηθούμε το έργο του beach Volley ή στο Κοιμητήριο της πόλης; Και όμως, παρά το ότι τις ευεργεσίες του κ. Στάικου τις βιώνουν οι Παπαγιώτες καθημερινά, η "Πνευματική Εστία" τον λησμόνησε! 
Μιλώντας με τον Πρόεδρο της Εστίας, Αννίβα-Αθανάσιο Σιατερλή (Υποστράτηγος ε.α), μας είπε ότι δεν υπήρχε καμία σκοπιμότητα από μέρους της Εστίας, απλά αυτούς αποφάσισαν να τιμήσουν αυτή την φορά. "Αλίμονο, υπάρχουν και άλλοι που έχουν προσφέρει σε όλους αυτούς τους τομείς, αλλά επιλέξαμε σε αυτή τη φάση αυτούς που τιμήσαμε", τόνισε ο κ. Σιατερλής, για να υπογραμμίσει το γεγονός ότι στον κ. Στάικο αναφέρθηκε ιδιαίτερα ο τιμώμενος ιατρός κ. Σταθογιάννης!  Ναι, αγαπητέ κύριε Σιατερλή, ο κ. Σταθογιάννης αναφέρθηκε στον κ. Στάικο ακριβώς επειδή εσείς τον ξεχάσατε. Σαφώς και όποιοι τιμήσατε (Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, Ιστορικός-Συγγραφέας Σαράντος Καργάκος, Στρατηγός Κωσταράκος, Μουσικοσυνθέτης Χατζηνάσιος) έχουν προσφέρει, αλλά όχι στην τοπική κοινωνία, ευρύτερα στην ελληνική κοινωνία. 
Όταν έχετε τον συντοπίτη σας Στάικο, να έχει προσφέρει τόσα στην πόλη σας, το να τον λησμονείτε είναι λάθος. Ελπίζουμε σε μια επόμενη εκδήλωσή σας, να θυμηθείτε το αυτονόητο. Κατά τα άλλα συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σας!

33 σχόλια:

  1. Αξιότιμε κε Βραχιολίδη , συγχαρητήρια για το άρθρο σας . Τον κο Στάικο μπορεί να τον ξέχασαν οι κύριοι της Πνευματικής Εστίας αλλά εμείς οι Παπαγιώτες δεν τον ξεχάσαμε και εξακολουθούμε να τον περιβάλουμε με εκτίμηση και σεβασμό. Είναι λυπηρό ακόμη και για τον κο Δήμαρχο να μην τιμά εναν άνθρωπο που έχει προσφέρει τόσα πολλά στην πόλη μας. Δυστυχώς έχουν τιμηθεί πολύ περισσότερο άνθρωποι που δεν πρόσφεραν ούτε τα μισά. Εύχομαι κάποια στιγμή να βρεί ο κος Στάικος την αναγνώριση που του αξίζει.
    Ι.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Δήμαρχος τον βρίζει σιγά μην τον τιμήσει . Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος. Δεν φταίνε οι άλλοι ο ίδιος φταίει που πέταξε τα λεφτά του. Σ αυτό τον τόπο τους ευεργέτες τους εξαφανίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ .ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. JEFTILES ΞΕΦΤΙΛΑ ΞΕΦΤΙΛΕΣ .....ΠΩΣ Ο Κ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΑΤΕΡΛΗ?????ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ Ο ΣΤΑΙΚΟΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποτε ο επίτιμος τάιζε τον Στάικο στο Verde και του έδινε βραβεία ευποιίας,αλλά τότε οι δωρεές τον έβγαζαν δήμαρχο,τώρα όλη η παρέα δεν ωφελείται,επομένως......................

      Διαγραφή
    2. Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε. Είχε σχολιαστεί από πολλούς στις εκλογές του 2010 το προεκλογικό φυλλάδιο του Ξύδη είχαν μόνο τα έργα του Στάικου. Με αυτά ξαναβγήκε δήμαρχος. Τώρα που τελείωσαν αυτά τελείωσε και αυτός. Σιγά μη τον τιμήσουν . Από τους άλλους μπορεί να ελπίζουν κάτι για το μέλλον.

      Διαγραφή
  5. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΟΣ ΠΑΛΙ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ????ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Στάικος πιάστηκε μέγα κορόιδο από τον Ξύδη. Χρησιμοποίησε όλα τα έργα του για να βγει δήμαρχος και μετά τον έφτυσε τελείως. Το ίδιο κάνει κι ο Αποστολόπουλος συνεχίζοντας την παρδοση του φτυσίματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ρε,γλέντια,όταν θα σκοτώνονται Ξύδης και Αποστολόπουλος.

      Διαγραφή
  7. ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΤΑΙΖΕ ΤΡΕΧΑΤΕ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ. ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΑΤΕ. ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο μόνος που τον θυμάται είναι ο Μάκης. Όλος ο τοπικός τύπος τον ξέχασε. Θυμάμαι κάτι πρωτοσέλιδα πριν πέντε χρόνια " Η κοινωνική προσφορά του Στάικου" "Ο δικός μας ευεργέτης Στάικος". Όταν αποσύρθηκε από το προσκήνιο όλα ξεχάστηκαν. Μεγάλο λάθος. Ειδικά τώρα που δεν κάνει δωρεές και δεν πετάει λεφτά τώρα έπρεπε να τον τιμήσουν. Αλλά έτσι γίνεται πάντα. Δρυός πεσούσης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Mε ποια κριτήρια έγινε η επιλογή των προσώπων που βραβεύθηκαν;Ηταν οι μόνοι που προσέφεραν στον μισό αιώνα λειτουργίας της Εστίας;Π,χ. για τί βραβεύθηκε μόνον ο επίτιμος δήμαρχος--χωρίς να παραγνωρίζεται η προσφορά του--και όχι ιο διατελέσαντες κοινοτάρχες/δήμαρχοι Παπάγου;Δηλ. εκείνοι προσέφεραν λιγότερα;Γιατί μια κυρία από την Ηπειρο,με τεράστια προσφορά στην επιστήμη και όχι κάποιος παπαγιώτης με ανάλογο ερευνητικό έργο;Γιατί ο συγκεκριμένος συνθέτης,πολύ σπουδαίος σίγουρα,και όχι ένας ή περισσότεροι παπαγιώτες καλλιτέχνες με διεθνή αναγνώριση;Πολλά ερωτήματα θα μπορούσαν να διατυπωθούν για τα κριτήρια επιλογής και οπωσδήποτε το πρακτικό που διαβάστηκε έκανε απλή αναφορά σε ονόματα χωρίς αιτιολογικό.Κρίμα που ένα πνευματικό σωματείο δεν κατάφερε να ξεφύγει από το πρότυπο της στενής παρεϊστικης νοοτροπίας και του επαρχιωτισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στην εκδήλωση παρευρέθην επειδή είχα προσκληθεί. Πρέπει να αναφέρω το εξης περιστατικό. Όταν ο κύριος Σταθογιάννης ανέφερε το όνομα του κυρίου Στάικου ο πρόεδρος κύριος Σιατερλής ρώτησε τον διπλανό του "ποιός είναι ο Στάικος ;". Καθόμουν πίσω του με την σύζυγό μου και το άκουσα. Είναι ανεπίτρεπτο και προσβλητικό για τον ίδιο τον κύριο Στάικο καθώς και υποτιμητικό για τον πρόεδρο της Πνευματικής Εστίας να μη γνωρίζει τους ευεργέτες του Παπλαγου. Εύχομαι το συντομότερον δυνατόν να αποκατασταθεί αυτή η αδικία προς έναν άνθρωπο που εκτιμά η πλειοωηφία των Παπαγιωτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα κριτήρια με τα οποία επιλέχτηκαν αυτοί που βραβεύτηκαν για τις προσφορες τους τα ξέρει μονο ο Σιατερλής. Τι πρόσφερε στην τοπική κοινωνία του Παπάγου ο Χατζηνάσιος ; Αν είναι μάγκας και σωστός ο πρόεδρος πρέπει να απαντήσει. Εκτός του Στάικου που όντως πρόσφερε πολύ περισσότερα από τον οποιονδήποτε υπάρχουν και πολλοί άλλοι Παπαγιώτες που έπρεπε να τιμηθούν και τους ξέρουν όλοι. Αυτούς που τίμησε ο πρόεδρος μάλλον δεν είναι τυχαία επιλογή και κάτι περιμένει. Τελείως προκλητικό το όλο ζήτημα μέσα στη γενικότερη κατάντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η άνοδος και η πτώση ενός συντοπίτη που μόνο έδινε. Στην άνοδο.όλοι του δίνανε βραβεία και τιμές επειδή έτρωγαν καλά από αυτόν με πρώτο και καλύτερο τον Ξύδη. Ο Βραχιολίδης το είχε αποκαλέσει τότε "δεκανίκι" του δημάρχου. Όλοι οι Παπαγιώτες τα ξέρουν αυτά . Όταν ήρθε η πτώση όλοι τον ξέχασαν. Το περιβόητο ταξίδι στο Παρίσι που δεν έγινε τελικά παρά το ότι το υποσχέθηκε ήταν η χαριστική βολή. Όλα τα προηγούμενα ξεχάστηκαβ. Ακόμα και ο Αποστολόπουλος το θυμήθηλε για να τον απαξιώσει. Κρίμα για τους διοικούντες γιατί τέτοιους συντοπίτες δεν τους φτύνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΣΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ. ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΜΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΞΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΠΟΙΟΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝΑΝ ΣΤΑΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΔΙΝΕ ΠΑΝΤΟΥ. ΠΟΙΑ ΑΜΣΤΕΛ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. H KOYTRA XEREI POLY KALYTERA APO OLOYS POSA LEFTA EDWSE O STAIKOS GIA THN APOKATASTASH TOY AGIOY GEWRGIOY PAPAGOY. O PATERAS ALEXIOS HTAN PARWN OTAN PHGAINE O PAITERHS ME TA SYNERGEIA TOY STAIKOY KAI TOPOTHETOYSE MARMARA STA PAREKLISISIA . ERGAZOMOYN MAZI TOY TOTE KAI TA XERW APO PRWTO XERI ALLA KANEIS DEN MILAEI EPEIDH O STAIKOS STAMATHSE TIS DWREES . DEN EINAI WRAIA PRAGMATA AYTA. ENANDWTHTH TON TIMAS KAI OTAN DEN TON EXEIS ANAGKH. KYRIE BABI DEN SE XEXNAME NA TO XEREIS AYTO MPOREI NA EIMASTE LIGOI ALLA SE THYMOMASTE PANTA GIA THN GENAIODWRIA SOY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΜΠΗ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΕΓΛΥΦΑΝ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ. ΜΟΛΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ ΝΑ ΣΚΟΡΠΑΣ ΚΕΦΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΞΕΣ. ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΞΕΧΑΣΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΤΟΥ Β ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΡΓΟ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΚΑΙ ΘΡΑΚΩΝ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ. ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΑΞΙΩΣΕΙ Ο ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΝΑ ΥΨΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ.ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΙΚΕ ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΕ ΤΙΜΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΗΜΑ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΣ.ΞΕΚΙΝΑ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΛΕΦΤΑ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ. ΠΟΛΥ ΞΕΦΤΙΛΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΙΑΤΕΡΛΗΣ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΕΝΑ. ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΣΑ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ. Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΙΚΕ. ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ποιος Καργάκος και ποιος Άνθιμος και ποιος Ξύδης δώρισαν άγαλμα του πατέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Φιλίππου Β στον Παπάγο κύριε Σιατερλή ; Είσαι και υποστράτηγος και δεν ντρέπεσαι διόλου. Μετά την τεράστια γκάφα έπρεπε αν είχες φιλότιμο να παραιτηθείς αμέσως. Σου διέφυγε ποιός δέχτηκε αμέσως να δωρίσει το άγαλμα του Φιλιππου στην Ένωση Μακεδόνων και Θρακών. Δύο χρόνια ο τότε πρόεδρος κύριος Χατζής προσπαθούσε να μαζέψει δωρητές για να βάλουν όλοι μαζί από λίγα και να συγκεντρώσουν το ποσό για τον Φιλιππο και κανείς από τους μεγαλοεπιχειρηματιες δεν έδωσε ουτε μια δραχμη. Και ο Στάικος τάβαλε όλα μόνος του. Ντροπή και πάλι ντροπή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η ανέγερση Ανδριάντα του Φιλίππου στου Παπάγου από τον Μπάμπη Στάικο και η προσπάθεια του για την ανέγερση Ανδριάντα του Μέγιστου των Ελλήνων Αλέξανδρου στην περιοχή μας είναι πράξεις Τιμής και Ανδρείας από έναν Έλληνα Πατριώτη . Ο Στάικος αγαπάει και σέβεται τον τόπο του και το έχει αποδείξει σε δύσκολους και σκοτεινούς καιρούς την ώρα που οι απάτριδες και οι διεφθαρμένοι λεηλατούν την χώρα σε όλη την επικράτεια . Η Κοινωνική του προσφορά είναι μεγάλη και λίγοι γνωρίζουν τι έχει προσφέρει . Χρέος του Δημάρχου είναι να τιμήσει όλους τους επιφανείς πολίτες του Δήμου μας με πρώτον τον Στάικο . Ο Αλέξανδρος είναι ένα ΟΝΕΙΡΟ για όλους μας και μια μέρα θα τον τιμήσουμε όπως του αρμόζει στον Δήμο μας . ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΡΚΑΔΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Θα Έρθει Εκείνη Ημέρα Όπου Χιλιάδες Έλληνες Από Όλο Τον Κόσμο Εδώ Σε Αυτή Την Πόλη Στους Πρόποδες Του Υμηττού θα Τιμήσουμε Τον Μέγιστο Των Ελλήνων , Βασιλέα των Βασιλέων Κοσμοκράτορα Αλέξανδρο Με Μια Μεγαλοπρεπή Τελετή Όπως Ταιριάζει Σε Αθάνατους . Ανάμεσα Μας Θα Είναι Ο Μπάμπης Στάικος Και Γύρω Μας Μυριάδες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΙΚΕ ΟΙ ΠΑΠΑΓΙΩΤΕΣ ΣΑΣ ΤΙΜΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑΝ ΞΕΜΩΡΑΜΕΝΟ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΤΙΜΗΣΕΙ. ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΒΑΥΚΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΩΝ ΜΕΓΙΣΤΩΝ ΑΝ ΣΥΝΔΕΣΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ. ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΘΑ ΕΙΒΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ. ΠΕΤΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η αναγνώριση της προσφοράς του Στάικου από τον νυν δήμαρχο Αποστολόπουλο που είναι ; Και αυτός δεν ανήκε στην παράταξη Ξύδη όταν διοικούσε ; Γιατί τέτοια απαξίωση ; Αφού ο ίδιος ο δήμαρχος απαξιώνει τους ευεργέτες της πόλης του τι να περιμένει κανείς από έναν τυχαίο πρόεδρο ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αξιότιμε κύριε Βραχιολίδη. Συγχαρητήρια για το άρθρο σας. Ονομάζομαι Μαρία Βενέτη και κατάγομαι από την Κόνιτσα της Ηπείρου. Τον κύριο Στάικο τον έχουμε τιμήσει πολλές φορές κάθε φορά που περευρίσκετο σε εκδηλώσεις του Συλλόγου μας. Είναι ανεπίτρεπτο και διαμαρτύρομαι ενώπιον του κυρίου Σιατερλή μέσω υμών για το μέγα ατόπημά του να εξαιρέσει από τους ανθρώπους της προσφοράς τον κύριο Στάικο. Όλοι μαζί αυτοί που τίμησε δεν έχουν προσφέρει ούτε το ένα εκατοστό από τις προσφορές του κυρίου Στάικου και μάλιστα με την τόση σεμνότητα που τον διακρίνει. Ελπίζω και εύχομαι ο πρόεδρος κύριος Σιατερλής να διορθώσει το συντομότερο το λάθος του. Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι κάθε ευτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΜΠΑΜΠΗ ΣΕ ΤΙΜΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΠΑΠΑΓΙΩΤΕΣ . ΤΙ ΑΛΛΗ ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΣΑ ΕΠΑΙΝΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΤΙΜΗΣΕΙ. ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΤΟΥ ΣΕ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ. ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΑΚΟΥΕΙ ΣΗΜΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ. ΑΝΤΡΕΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο Υ Ν Α Χ Α Θ Ε Ι Τ Ε Λ Ι Μ Α Σ Μ Ε Ν Ο Ι !! Ε Π Ε Ι Δ Η Δ Ε Ν Σ Α Σ Τ Α Ι Ζ Ε Ι Τ Ο Ν Θ Α Ψ Α Τ Ε. Ν Τ Ρ Ο Π Η Ρ Ε Ε Ε Ο Λ Α Γ Ι Α Τ Α Φ Ρ Α Γ Κ Α Γ Ι Ν Ο Ν Τ Α Ι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΜΑ ΠΑΠΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΝΑ BLOG ΠΟΥ ΛΕΓΟΤΑΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΛΙΣΙΟΣΚΟΠΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ" . ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΟΤΙ Ο ΣΤΑΙΚΟΣ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΞΟΔΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ. ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΙΔΙΟΣ. ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΥΠΕΡ ΣΤΑΙΚΟΥ. ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ; ΕΠΕΟΔΗ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ Ο ΞΥΔΗΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο Ξύδης όπως και ο κάθε Ξύδης μόνο τη πάρτη του κοιτάει φίλε. Τίποτα περισσότερο. Όταν έκλεισε η στρόφιγγα Στάικου τον διέγραψαν όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αν κατέβαινες στις εκλογές θα έπαιρνες τον δήμο για πλάκα. Κανείς δεν κατάλαβε γιατί αποσύρθηκες..Μας έκατσε ο Λιάκος στο σβέρκο και το παίζει Πλανητάρχης !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ. ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΣΤΑΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΗΠΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Η ΕΣΤΩ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΤΑ ΤΟΣΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. ΞΕΡΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΙΜΕΣ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΞΥΔΗ ΚΑΘΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΠΕΔΩΣΑΝ ΚΑΘΕ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ. ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΝ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΓΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ . ΑΝΤ ΑΥΤΟΥ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ. ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΒΟΛΤΑ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΑΝΕ ΕΓΚΑΡΔΙΑ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΙΚΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟς ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΟΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ,. ΦΙΛΕ ΜΠΑΜΠΗ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΣΟΥ . ΑΥΤΟ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καλά έκαναν και δεν τον κάλεσαν . Τι σχέση έχει ο Στάικος με τους συνταξιούχους και έναν παπα. Ο Δήμαρχος έπρεπε να κάνει μια τιμητική εκδήλωση μόνο για αυτον. Αλλά ξέχασα. Τώρα δεν κάνει δωρεές οπότε ποιός ο λόγος να τον θυμηθεί. Αρε ξεφτίλες όλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Όλα Τα Σχόλια Θα Πρέπει Να Είναι Κόσμια Και Με Επιχειρήματα Γιατί Μόνο Έτσι Θα Πείσουμε Τον Δήμαρχο Για Την Μεγάλη Προσφορά Του Στάικου Και Ότι Είναι Ο Μόνος Που Θέλει Να Βοηθήσει την Ανέγερση Ανδριάντα Του Μεγάλου Αλεξάνδρου Στην Πόλη μας . Όσοι Τιμούν Την Ιστορία Τον Πολιτισμό Και τις Παραδόσεις Αυτής της χώρας Πρέπει Να Σταθούν Δίπλα Στον Στάικο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή