Κυριακή 10 Απριλίου 2016

"ΒΟΜΒΑ"! ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ...



Το τελευταίο διάστημα, παρά τις συνεχείς διαψεύσεις της κυβέρνησης, τα...

σενάρια για πρόωρες εκλογές δίνουν και παίρνουν, ενώ όλα δείχνουν πως μέχρι και το Μαξίμου ετοιμάζεται για το ενδεχόμενο αυτό. Κύρια αιτία πρόκλησης των σεναρίων αυτήν είναι αξιολόγηση, η οποία ενδέχεται να κλείσει μετά το πέρας της προθεσμίας.
Έτσι λοιπόν υπάρχουν έντονες συζητήσεις για το πιθανό αδιέξοδο, στο οποίο ενδέχεται να οδηγηθεί η χώρα μας αν ναυαγήσουν οι διαπραγματεύσεις. Πηγές από το Μαξίμου αναφέρουν πως σε μία τέτοια περίπτωση, πιθανή ημερομηνία των εκλογών θα είναι η 12η Ιουνίου. 
Όσο λοιπόν πλησιάζουν οι μέρες, το ενδεχόμενο αυτό για εκλογές φαντάζει όλο και πιο αληθοφανές, αφού η κυβέρνηση αδυνατεί να περάσει τα εμπόδια που θέτουν οι δανειστές, κυρίως δηλαδή το ΔΝΤ. 
Το Ταμείο καλεί την κυβέρνηση να λάβει επιπρόσθετα μέτρα λιτότητας, τα οποία αναμένεται να σφίξουν ακόμη περισσότερο τη θηλιά γύρω από τον λαιμό των Ελλήνων. Αν τελικά γίνει δεκτή η συμφωνία και οι προτάσεις του Ταμείου, τότε αναμένεται να υπάρξουν αναταραχές, τόσο στα εσωτερικά του κόμματος, όσο και στην ελληνική κοινωνία, η οποία ασφυκτιά. 
voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου