Σάββατο 14 Μαΐου 2016

ΤΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; 37ΧΡΟΝΗ ΕΒΑΖΕ ΤΗΝ ΑΝΙΨΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΑΥΝΑΝΙΖΕΤΑΙ Ή ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΕΙ!!! ΣΕ ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΠΟΥΛΩΣΕΙ ΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΕ Η Κ@@@@ ΘΕΙΑ ΤΗΣ!

Τελικά οι ελληνικές οικογένειες, αυτές που υποτίθεται χτίστηκαν με αυστηρές παραδοσιακές προδιαγραφές, υπό την σκέπη του πατέρα και...

της μάνας, με πίστη στα ιδανικά της Ορθοδοξίας και του ήθους, έχουν στους κόλπους τους πολλούς διεστραμμένους. 
Ιδού τι συνέβη στην Πάτρα (το έχει η περιοχή;;;):
Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί  την ερχόμενη Τρίτη 17 Μαίου έλαβε η 37χρονη γυναίκα η οποία συνελήφθη στην Πάτρα με την κατηγορία της κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού και την βιντεοσκόπηση της 8χρονης ανιψιάς της σε  στάσεις με σεξουαλικές αναφορές και υπονοούμενα, ενώ το παιδί απομακρύνεται από την οικογένεια και προσωρινά θα μεταφερθεί στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, όπου και θα παρακολουθηθεί εντατικά από παιδοψυχολόγους.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, η 37χρονη συνελήφθη με την κατηγορία παιδικής πορνογραφίας σε βαθμό κακουργήματος. Όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, η 37χρονη υποχρέωνε, υπό τη δική της καθοδήγηση, την 8χρονη να αγγίζει τον εαυτό της και εκείνη την ίδια ώρα τη μαγνητοσκοπούσε.

Η  Αστυνομία έφθασε μέχρι την 37χρονη που φερόταν με αυτό τον απαράδεκτο τρόπο στην ανήλικη κόρη της αδελφή της αξιοποιώντας σχετικές πληροφορίες. Μέρος του υλικού που βιντεοσκοπούσε στο κινητό της έχει εντοπιστεί από τις Αστυνομικές Αρχές.
πληροφορίες από thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου