Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

ΣΟΚ! ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΑΥΤΟΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ! ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΕΧΕΤΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΤΟΝ ΛΑΟ!

Σχόλιο δικό μας: Αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας τα τελευταία 6 χρόνια, με aυτοκτονίες (ακόμη και δημόσιες), δεν έχουν προηγούμενο. Ο αισιόδοξος ελληνικός λαός οδηγείται στην αυτοκτονία και το χέρι του το...

...οπλίζουν οι οικονομικοί του δολοφόνοι (ντόπιοι και ξένοι), που τον οδηγούν στην απόλυτη απελπισία!
Το ρεπορτάζ από το skai.gr
Πρόκειται για αστυνόμο Α’, ηλικίας 31 ετών, πατέρα ενός μικρού παιδιού, ο οποίος πυροβολήθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες μέσα στο γραφείο του, με όπλο συναδέλφου του.
Έχασε τη μάχη με το θάνατο ο Αστυνομικός της Τροχαίας Αττικής που το απόγευμα της Τετάρτης αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι μέσα στο γραφείο του.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στις 19.00 το απόγευμα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, με διαμπερές τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι, όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Πρόκειται για αστυνόμο Α’, ηλικίας 31 ετών, πατέρα ενός μικρού παιδιού, ο οποίος πυροβολήθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες μέσα στο γραφείο του, όπου βρισκόταν με πολιτική περιβολή, στον 3ο όροφο της Τροχαίας, στην οδό Δηληγιάννη.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο αστυνόμος κάλεσε στο γραφείο του αρχιφύλακα με τον οποίον υπηρετούν στην ίδια υπηρεσία, και του ζήτησε να δει το όπλο του.

Αυτός του το έδωσε και ο 31χρονος πυροβολήθηκε με το όπλο, χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν ήταν ηθελημένη ενέργεια ή ατύχημα, καθώς ο αρχιφύλακας έχει υποστεί ισχυρό σοκ και μέχρι πριν από λίγο δεν μπορούσε να περιγράψει τι ακριβώς συνέβη.

Πάντως ο αστυνόμος, όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές, δεν έφερε δικό του όπλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου