Κυριακή 8 Μαΐου 2016

ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ! Ο ΞΕΓΑΝΩΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΕΝΕΚΕΣ, ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟΜΑΡΙ! ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ!

Κόψτε πολιτική φάτσα, βγάλτε συμπέρασμα. Πρόκειται για πολιτικό τενεκέ, ξεγάνωτο μάλιστα ο οποίος είναι μονίμως προσκεκλημένος στα κανάλια, αλλά το μόνο που κάνει είναι να βγάζει άναρθρες κραυγές, και να μπουρδολογεί! 
Πολιτικός τενεκές, όμως ο οποίος φροντίζει για το πολιτικό του τομάρι. Έχει σχεδόν περάσει από όλα τα κόμματα. Από τη ΝΔ , (φλερτάρισε με τον ΛΑ.Ο.Σ.), από...


τους ΑΝΕΛ, ενώ πληροφορίες τον φέρνουν να φλερτάρει με τον ΣΥΡΙΖΑ ώστε τώρα που οι ΑΝΕΛ δεν πρόκειται να μπουν στη Βουλή να σώσει το πολιτικό του τομάρι και να ξαναμπει στη Βουλή ως ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ! 
Μιλάμε για πολιτικό σκερβελέ. 
Δείτε τι δήλωνε δημοσίως το 2013 όταν αποχωρούσε από τη ΝΔ επειδή το κόμμα της υπό τον Σαμαρά υπάκουε πειθήνεια στην τρόικα. Μάλιστα γιατί δεν πίστευε στην τροικανή πολιτική που εφάρμoζε η τότε κυβέρνηση.Τόνιζε μάλιστα πως "με αυτή την πολιτική ούτε σε 30 χρόνια δεν πρόκειται να υπάρξει καλυτέρευση. Αυτή η Νέα Δημοκρατία δεν με εκφράζει πια"!
Αυτά το 2013. Ενώ, τώρα που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει πέσει με χειρότερο τρόπο στα τέσσερα εφαρμόζωντας ότι διατάσσει η τρόικα, ο Παπαχριστόπουλος, προφανώς πιστεύει ότι θα υπάρξξει καλυτέρευση! 
Τενεκές είπαμε, στον οποίο όμως τα κανάλια του δίνουν βήμα αντί να τον κάνουν ρόμπα και να τον ξεφτιλίζουν όπως του πρέπει. 
Δείτε το βίντεο με τον πολιτικό τενεκέ Παπαχριστόπουλο και όσα έλεγε το 2013:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου