Τρίτη 10 Μαΐου 2016

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ: "ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ. ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ"! ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ!!!

«Επιμείναμε στις θέσεις μας, διαπραγματευτήκαμε και πετύχαμε την έξοδο της Ελλάδος από την εποχή των μνημονίων και των δανειστών» είπε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής...


Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μετά το υπουργικό συμβούλιο υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.
Αποτελεί ευθεία πρόκληση και δούλεμα από έναν κοινό πολιτικό εγκληματία. Σφάζει τον ελληνικό λαό, έχει σκύψει στα τέσσερα συμφωνώντας στην εγκληματική απαίτηση των δανειστών για συνεχή σφαγή μισθών και συντάξεων κάθε φορά που δεν θα βγαίνει το πρόγραμμα και ο χοντρός λέει ότι η χώρα μας με τη συμφωνία υποδούλωσης που υπέγραψε, ότι ...πέτυχε "την έξοδο της Ελλάδος από την εποχή των μνημονίων και των δανειστών"!!!

Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Είπε ότι «ξεκινούν καλύτερες μέρες για τον ελληνικό λαό. Μετά τη συμφωνία της 24ης Μαΐου ξεκινούν η ανάπτυξη, οι επενδύσεις, η μείωση της ανεργίας. Ο ελληνικός λαός απαλλαγμένος από το χθες, προχωρά στο αύριο, με την εμπιστοσύνη των εταίρων μας, για καλύτερες μέρες».

Ο λαός θα τον πάρει με τα αυγά και τις λεμονόκουπες με αυτά που λέει! Σφάζει τον λαό και του λεει "σε απελευθέρωσα"!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου