Σάββατο 14 Μαΐου 2016

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ-ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ!

Χολαργός , 13 Μαΐου 2015

Μήνυμα Δημάρχου για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Με την ευκαιρία της έναρξης των Πανελληνίων Εξετάσεων τη Δευτέρα 16 Μαΐου, εύχομαι ολόψυχα στους μαθητές των σχολείων μας....

καλή επιτυχία στην πρώτη σημαντική μάχη που δίνουν στη ζωή τους.
Με αισιοδοξία, υπομονή και ψυχραιμία, εύχομαι να κατακτήσουν τους στόχους τους και να δικαιωθούν οι προσπάθειές τους.
Μετά από αμέτρητες ώρες μελέτης και με ανυπολόγιστο ψυχολογικό κόστος, έφτασε η ώρα να περάσουν από μια δοκιμασία, από την οποία εύχομαι να βγουν αλώβητοι.
Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις αποτελούν μόνο μια στάση στη μεγάλη διαδρομή της ζωής τους, που σίγουρα δεν αρχίζει ούτε τελειώνει με την επιτυχία ή την αποτυχία σε ένα διαγωνισμό.
Ταυτόχρονα θα ήθελα ευχηθώ στις οικογένειες των μαθητών που και αυτοί αγωνίζονται και αγωνιούν, υπομονή και δύναμη  και   να κάνω έκκληση σε όλους τους συμπολίτες μας να σεβαστούν την προσπάθεια των παιδιών μας, αποφεύγοντας οχλούσες και θορυβώδεις δραστηριότητες κατά την περίοδο των εξετάσεων. 

Ηλίας Αποστολόπουλος
Δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού



3 σχόλια:

  1. Να και το αναμενόμενο διάγγελμα του κλαρινοδήμαρχου !!! Δεν είσαι βέβαια και το καλύτερο παράδειγμα προς μίμηση !! Μόνος στη φωτογραφία ? Πως κι έτσι ? Που πήγε το χαρέμι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα τα χάλια σου ρε βλάκα και ρίξε μια ματιά γύρω σου που σε έχει κάνει σουρωτήρι ο απατεώνας Τσίπρας στα χαράτσια και στους φόρους και σκύβεις το κεφάλι σαν ΡΑΓΙΑΣ Μ.......ς και δεν μιλάς . Ξύπνα όρνιο όλο μαλακίες λες εδώ σε αυτή την ιστοσελίδα ηλίθιε ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ του Τσίπρα . Και πρόσεχε......... σου το έχω ξαναπεί μην σε βολέψει κανένας λαθρο πίθηκος Αφγανός γιατί μετά δεν θα μπορείς να πεις δεν γνώριζα .

      Διαγραφή
  2. Εσένα μάλλον σε έχει " βολέψει " ο δήμαρχος για να τον αγαπάς τόσο πολύ. Ψήνεις το ψάρι και από τις δυό πλευρές φαίνεται. Δεν είναι κακό να τον αρπάζεις που και που . Άλλωστε όλες οι λούγκρες κακές είναι. Άντε και καλά στέφανα φιλεναδίτσα !! Σύμφωνο συμβίωσης ψηφίστηκε. Αφού ψήφισες Λιάκο πάρτον και στο κρεβάτι σου να σε "βολεύει" καθημερινά αρπαχτρίτσα μου !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή