Κυριακή 8 Μαΐου 2016

ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ! ΤΟ ΤΕΕ, ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ! ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ....

ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ!
Με διαγραφές βουλευτών, που είναι μέλη του ΤΕΕ, προειδοποιεί το Τεχνικό Επιμελητήριο σε ανακοίνωσή του, ως απάντηση στην ψήφιση του νομοσχεδίου για το φορολογικό-ασφαλιστικό.
Μάλιστα, σημειώνεται πως Θα ανακοινώσει με δημόσια καταχώρηση τα...

ονόματα όσων βουλευτών το ψηφίσουν και υπενθυμίζει σε όσα μέλη του βουλευτές το ψηφίσουν, τον κώδικα δεοντολογίας του ΤΕΕ, καθώς και ότι η μη εφαρμογή του συνιστά πειθαρχικό παράπτωμα, αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο για διαγραφή τους από μέλη του ΤΕΕ.
Ανάμεσα στα μέλη του Τεχνικού Επιμελητηρίου είναι καταχωρισμένοι ο πρωθυπυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, η υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Θεανώ Φωτίου, ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης.
Η λίστα των βουλευτών-μηχανικών που είναι μέλη του ΤΕΕ, σύμφωνα με το Επιμελητήριο και με αλφαβητική σειρά έχει ως εξής:
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΑΡΑΣ ΠΜ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΘΕΟΠΕΦΤΑΤΟΥ ΠΜ
ΗΛΙΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ ΑΜ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΑΜ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ Μ ΗΥ
ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΤΣΗΣ Μ ΗΥ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΠΜ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΑΚΗΣ ΗΜ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΥΡΣΟΥΖΙΔΗΣ ΠΜ
ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΣ ΧΜ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΗΦΑΚΗΣ ΜΜ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΙΡΤΖΗΣ ΗΜ
ΑΛΕΞΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΜ
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΦΑΜΕΛΛΟΣ ΧΜ
ΑΛΕΚΟΣ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ ΠΜ
ΘΕΑΝΩ ΦΩΤΙΟΥ ΑΜ
H ανακοίνωση του ΤΕΕ:
Σε σημερινή έκτακτη συνεδρίαση για το ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο, η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ τονίζει ότι:
«-Είναι ένα νομοσχέδιο αντισυνταγματικό και κοινωνικά ανάλγητο
-Γίνεται κλοπή των αποθεματικών του ταμείου των Μηχανικών
-Έχει γίνει μεθόδευση της Κυβέρνησης ακόμη και στη διαδικασία ψήφισης
-Δεν έχει πραγματοποιηθεί κανένας πραγματικός και ουσιαστικός κοινωνικός διάλογος
-Δεν έχει γίνει δεκτό κανένα αίτημα, κανενός συλλογικού φορέα. Οι όποιες αλλαγές είναι μόνο προς το δυσμενέστερο – και μάλιστα με τροπολογίες της τελευταίας στιγμής
-Η κοινωνία δεν θα υπακούσει στην εφαρμογή ενός τέτοιου νόμου, γιατί δεν μπορεί. Ένας τέτοιος νόμος θα ανατραπεί στην πράξη.
Η ΔΕ ΤΕΕ ζητά τη διακοπή της διαδικασίας ψήφισης και την απόσυρση του νομοσχεδίου.
Το ΤΕΕ θα προβάλει στην ιστοσελίδα του και με όλα τα μέσα που διαθέτει τους συναδέλφους βουλευτές οι οποίο θα ψηφίσουν αυτό το νομοσχέδιο, ονομαστικά και με τη φωτογραφία τους, ώστε όλοι να τους θυμούνται.
Οι βουλευτές μηχανικοί θα πρέπει να λάβουν υπόψιν τους τον Κώδικα Δεοντολογίας των Μηχανικών. Η μη εφαρμογή του συνιστά πειθαρχικό παράπτωμα«.
Στα βήματα του ΤΕΕ ωστόσο και οι Δικηγορικοί και Ιατρικοί Σύλλογοι που προανατολίζονται στη διαγραφή βουλευτών μελών τους με παραπομπή στα πειθαρχικά τους συμβούλια.
Επίσης, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών με τον πρόεδρό του Γιώργο Πατούλη ανακοίνωσαν ότι η στάση των 12 βουλευτών μελών του συλλόγου θα εξεταστεί στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ερχόμενης Πέμπτης. Από τους 20 ιατρούς που διαθέτει το Κοινοβούλιο, οι 12 είναι μέλη του ΙΣΑ.
aixmi.gr (τίτλος:δικός μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου