Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

ΞΥΠΝΗΣΤΕ! ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ! ΟΙ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ/ΧΑΛΑΖΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ! ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ!

Αναγνώστης μας, κάτοικος Πελοποννήσου, με αφορμή την ανάρτησή μας για επικείμενη, απότομη αλλαγή του καιρού με ισχυρές καταιγίδες και καταστροφικό χαλάζι, μας έστειλε το παρακάτω σχόλιο για το σχέδιο εξόντωσης των Ελλήνων και μέσω των αεροψεκασμών. Τονίζει χαρακτηριστικά....

ότι η αναμενόμενη σημερινή αλλαγή στον καιρό είναι συνέπεια τροποποίησης του κλίματος με αεροψεκασμούς, οι οποίοι -ειδικά στην Πελοπόννησο- ειναι καθημερινό φαινόμενο. 
Ιδού τι αναφέρει ο αναγνώστης μας: 
Τελικά δεν πρόκειται ποτέ να ξυπνήσουμε. Άλλος λέει ότι χάλασε η ατμόσφαιρα, άλλος ότι κάθε χρόνο γίνεται αυτό και ούτω καθεξής, ότι βλακεία έρθει στον καθένα την λέει. Δεν το βλέπουν πως ο καιρός τροποποιείται από εταιρίες με τους αεροψεκασμούς και σε συνεργασία με το HAARP; Κανείς δεν βλέπει ότι και αυτό είναι ένα άλλο μέσον για την οικονομική μας εξαθλίωση; Οι καλλιέργειες καταστρέφονται είτε από το χαλάζι, είτε από τις βροχές που τον καιρό που τις δημιουργούν, κάνουν ζημιά στις καλλιέργειες, μυκητιάσεις κ.λ.π., ζημιά στον τουρισμό και ένα σωρό άλλες αρνητικές καταστάσεις. Πέρσι μέχρι και όλο τον Ιούνιο έβρεχε, φέτος δεν είδαμε χειμώνα τουλάχιστον εδώ στην Πελοπόννησο, όλος ο Μάιος πήγε με βροχή και μάλιστα οι περισσότερες βροχές είναι με λάσπη. Υποτίθεται βέβαια ότι είναι λάσπη. Και έχεις όλους αυτούς τους αληταράδες και μας λένε κάθε φορά για διάφορα φαινόμενα και εμείς ηλίθιοι τα τρώμε. Εδώ στην Πελοπόννησο κάθε μέρα έχουμε αεροψεκασμούς όχι μόνο από τα μεγάλα αεροπλάνα με τις ουρές, αλλά εδώ στην Λακωνία, χωρίς την παραμικρή υπερβολή, όλη μέρα σχεδόν, κάθε μέρα πετούν κάτι μικρά αεροπλάνα, κάνοντας συνεχόμενους κύκλους σε συγκεκριμένες ακτίνες κάθε φορά, τις περισσότερες φορές αρκετά ψηλά και είναι δύσκολο να τα διακρίνεις, αλλά τα βλέπω όταν έχουν τέτοια θέση που όταν τα χτυπάει ο ήλιος φαίνονται ή όταν ψεκάζουν οπότε φαίνεται ο ψεκασμός. Αυτός ο ψεκασμός δεν είναι συνεχόμενος όπως ξέρουμε με τις ουρές, αλλά διακεκομμένος. Φέτος ειδικά ούτε ντομάτες, ούτε μελιτζάνες ούτε κανένα κηπευτικό δεν πάει καθόλου καλά. Οι ελιές έχουν αρχίσει και πέφτουν και ήδη έχουν υποστεί μεγάλη ζημιά. Όλοι παραπονιούνται αλλά όταν λέω αιτία είναι οι ψεκασμοί, ότι βλακεία μπορεί να φανταστεί κανείς την έχω ακούσει εκτός από το ότι οι ψεκασμοί ευθύνονται για τις ζημιές. Τι άλλο να πω; Και υπνωτισμένους να μας είχαν κάτι θα αντιλαμβανόμασταν με όλα αυτά που μας έχουν κάνει μέχρι τώρα. Καταντήσαμε η πιο ρεζίλι χώρα σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο.

1 σχόλιο: