Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Ο ΝΑΪΤΖΕΛ ΦΑΡΑΤΖ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΤΖΟ ΚΟΞ: "ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΠΟΙΟΣ..."

...τα βάζει με το σύστημα στοχοποιείται» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ΕΕ και το «σύστημα» θα κάνουν τα πάντα για την επιβίωση τους ότι και αν χρειαστεί.
Ταυτόχρονα παραδέχθηκε ότι η δολοφονία της βουλευτή του κόμματος...

των Εργατικών Τζο Κοξ θα μπορούσε να επηρεάσει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της 23ης Ιουνίου και να πλήξει την εκστρατεία του υπέρ του Brexit.
Σε συνέντευξη στην τηλεοπτική εκπομπή Peston on Sunday ο επικεφαλής του Ukip δήλωσε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερο θύμα του μίσους στην πολιτική ζωή από τον ίδιο.
Αναφερόμενος στην πολιτική δολοφονία της Τζο Κοξ είπε:
«Οι πράξεις ενός ανθρώπου με σοβαρά ψυχολογικά θέματα δεν θα έπρεπε να επηρεάσουν την εκστρατεία. Πιστεύω ότι πριν από την τρομερή τραγωδία με την Τζο Κοξ το Brexit είχε το προβάδισμα και τη δυναμική. Δεν ξέρω τι θα συμβεί τις επόμενες τέσσερις ημέρες. Είναι δύσκολο να κάνω μια πρόβλεψη. Όσοι είναι κατασταλαγμένοι υπέρ της αποχώρησης από την ΕΕ δεν πρόκειται να αλλάξουν γνώμη».
Υπενθυμίζεται ότι και η αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου δήλωσε ότι για τη δολοφονία της Κοξ ευθύνεται η Ευρωπαϊκή Ένωση.
Δύο περίεργες δολοφονίες φαίνεται πως θα συμβάλουν στην επιβίωση του κράτους των Βρυξελλών αυτή της Βρετανίδας βουλευτού των Εργατικών Τζο Κοξ πριν μερικές ημέρες και εκείνη της Σουηδέζας ΥΠΕΞ Άννα Λιντ το 2003.
Όπως και τώρα έτσι και τότε η Σουηδέζα ΥΠΕΞ ήταν ένθερμη οπαδός της εισόδου της Σουηδίας στη ζώνη του ευρώ, ήταν φιλοευρωπαΐστρια και τρεις ημέρες πριν τη δολοφονία της οι Σουηδοί προσέχονταν στις κάλπες για να αποφασίσουν για την ένταξη της Σουηδίας στην ευρωζώνη.
Τελικώς οι Σουηδοί δεν πτοήθηκαν και ψήφησαν υπέρ της σουηδικής κορώνας την οποία και αγαπούν πάρα πολύ.
Όμως το γεγονός παραμένει το ίδιο. Δύο διακεκριμένες πολιτικοί, μάνες και υπέρ της εντάξεως των χωρών τους σε πολυεθνικούς σχηματισμούς εις βάρος της εθνικής τους ανεξαρτησίας δολοφονήθηκαν σε κρίσιμα σημεία της εκλογικής διαδικασίας, με προφανές αποτέλεσμα να προκαλέσουν αναταράξεις ως προς την τελική κατάληξη.
Η Άννα Λιντ στις 11 Σεπτεμβρίου του 2003, την ημέρα που δολοφονήθηκε, το πρόσωπό της φιγουράριζε στις αφίσες των δρόμων υπέρ της ευρωπαϊκής καμπάνιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου