Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

ΒΡΩΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΛΑΝΤ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ! ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΛΕΞΕΙ ΣΤΙΣ ΒΙΑΙΕΣ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ!!!

Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες, από τη βρώμικη επίθεση που...

έχουν εξαπολύσει οι γαλλικές διωκτικές αρχές, που προσπαθούν να εμπλέξουν το Βλαντιμίρ Πούτιν, στις βίαιες συμπλοκές που λαμβάνουν χώρα στη Γαλλία.
Όλα ξεκίνησαν όταν η γαλλική πολιτεία αποφάσισε να απελάσει, ή είναι προς απέλαση, είκοσι Ρώσους υπηκόους, για συμμετοχή στα πρόσφατα επεισόδια στη Νίκαια.
Μάλιστα οι Γάλλοι θεωρούν πως ο αρχηγός και υποκινητής των επεισοδίων είναι ο Αλεξάντερ Σπρίγκιν, ο οποίος φέρεται να είναι προστατευόμενος του Βιτάλι Μούτκο, Προέδρου της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ρωσίας. Λόγω αυτής της σχέσης, οι Γάλλοι προσπαθούν να στηρίξουν την άποψη πως τα επεισόδια έγιναν εις γνώση της επίσημης Ρωσίας. Φυσικά κάτι τέτοιο είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας, μιας και δεν υπάρχει-το βασικότερο- κανένα κίνητρο για κάτι τέτοιο. Μάλιστα είναι τέτοια η αγωνία των Γάλλων που προσπαθούν να εμπλέξουν το Βλαντιμίρ Πούτιν, μιας και έχει εμφανιστεί δημοσίως, στο παρελθόν με τον Αλεξάντερ Σπρίγκιν.
Η οργή των Ρώσων είναι τέτοια που ο Γάλλος πρέσβης στη Ρωσία εκλήθη για εξηγήσεις στο Κρεμλίνο.
Πολλοί υποστηρίζουν πως ο σκοπός αυτής της ‘σκοτεινής’ θεωρίας συνομωσίας είναι η διεθνής απομόνωση της Ρωσίας, μέσω του αθλητισμού. Ακόμα και το να μη διοργανωθεί εν τέλει το Μουντιάλ 2018, που έχει ανατεθεί στη Ρωσία. Το μόνο σίγουρο είναι πως τα σενάρια αυτά, των Γάλλων, δε βγάζουν καμία λογική.
voicenews.gr (τίτλος: τροποποιημένος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου