Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΑΪΚΛ ΤΣΑΚΣΟΝ! ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΡΝΟ ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ, ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ!

Δέος προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις για την πολυτάραχη ζωή του Μάικλ Τζάκσον. Έγγραφα της Κομητείας της Σάντα Μπάρμπαρα, που βλέπουν ...

για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας, αφορούν σε φωτογραφίες πορνό, σε βασανιστήρια ζώων, σαδομαζοχιστικές και αηδιαστικές εικόνες βίας, όπως μετέδωσε το Radar Online.
Τα νέα στοιχεία έρχονται επτά χρόνια, μετά τον θάνατο του βασιλιά της ποπ, και έχουν να κάνουν με τις εκθέσεις των αρχών, όταν εισέβαλαν στην απομονωμένη του βίλα στο Los Olivos, στην Καλιφόρνια, το Νοέμβριο του 2003. Η έρευνα έγινε στο πλαίσιο της καταγγελίας που είχε γίνει για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας, βρέθηκε μια συλλογή πορνό φωτογραφιών και βίντεο με άντρες, γυναίκες, αγόρια και κορίτσια καθώς και πολλές συνταγές  αντικαταθλιπτικών και ψυχοφαρμάκων γραμμένες από γιατρούς. Ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ δήλωσε ότι ο Τζάκσον χρησιμοποιούσε ακόμα και φωτογραφίες των ανιψιών του προκειμένου να διεγείρει νεαρά αγόρια. Τότε οι αρχές είχαν κάνει κατάσχεση σε περισσότερες από 80 βιντεοκασέτες και κασέτες ήχου.
Οι πηγές που αποκάλυψαν το περιεχόμενο αναφέρουν ότι «είχε πραγματικά διεστραμμένες σεξουαλικές ορέξεις και οι φωτογραφίες αποκάλυπταν μια σαδιστική πλευρά του που κανείς δεν ήξερε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου