Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

ΔΥΟ ΕΝΟΠΛΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ, ΜΕΡΑ-ΜΕΣΗΜΕΡΙ! ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ Ο ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ, ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΜΕΡΕΣ!!!! ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ!!!

Τον χάρο με τα μάτια τους είδαν υπάλληλοι και ιδιοκτήτες δύο φαρμακείων στον Χολαργό, χτες Δευτέρα και την περασμένη Παρασκευή. Πρόκειται για τους υπεύθυνους των  φαρμακείων Σκάρλου (Λ. Μεσογείων) και Ταμπαροπούλου (17ης Νοεμβρίου) οι οποίοι δέχτηκαν....

την επίθεση με προτεταμένο το όπλο ενός κακοποιού ο οποίος ήταν αποφασισμένος να τους ληστέψει, κάτι που κατάφερε! Χαρακτηριστικό είναι ότι ο ληστής αφού έκλεψε τις δύο επιχειρήσεις, βγήκε με προτεταμένο το όπλο, προκειμένου να σιγουρευτεί ότι δεν θα τον ακολουθήσει κανείς. Μέρα-μεσημέρι, με προτεταμένο το όπλο στον Χολαργό! 
Οι καταστηματάρχες πλέον κινδυνεύεουν όσο ποτέ! 
Χαρακτηριστικό είναι ότι οι κάμερες και των δύο επιχειρήσεων κατέγραψαν τις ληστείες κι έτσι τα χαρακτηριστικά του κακοποιού είναι εμφανή. Μάλιστα, στη μία ληστεία φορούσε μπλούζα κίτρινου χρώματος. Πρόκειται για αλλοδαπό, μάλλον αιγυπτιακής καταγωγής και όπως λέγεται από την αστυνομία είναι απελπισιμένος! Άρα και πιο επικίνδυνος! 
Γίνεται πλέον σαφές ότι με τους εκατομμύρια αλλοδαπούς-λαθρομετανάστες που έχουν μπουκάρει στη χώρα μας, ο Έλληνας πολίτης είναι εντελώς απροστάτευτος! Οι δε επαγγελματίες κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή!

5 σχόλια:

  1. Τα καθάρματα του ΣΥΡΙΖΑ έφεραν στην Ελλάδα εκατ. εγκληματίες και φονιάδες και οι συριζαίοι Χολαργού θέλουν να τους φέρουν στον Χολαργό . Θέλουν 500 Αφγανούς ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ στον Δήμο μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενω με τους Ελληνες κακοποιους???? Ολα ειναι οκ....δεν ειναι ετσι...η ελλειψη ανθρωπιας εκ μερους καποιων ελληνων ειναι η αιτια....υπαρχουν και Συμπαντικοι νομοι εκτος απ τους ανθρωπινους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαλακίες λες ρε φίλε, οι ημεδαποί κακοποιοί δεν σκοτώνουν στον ξύλο για 5 ευρώ την γιαγιά και τον παππού, όπως κάνουν τα ζώα οι γεωργιανοί και οι πακιστανοαφγανοί!
      Άσε τα..."συμπαντικά" και τις παπαριές τις συριζοαλληλέγγυες και κοίταξε γύρω σου να δεις τι γίνεται και μην μιλάς για την ανθρωπιά του Έλληνα ρε καραγκιοζάκο, γιατί τους περιποιούμαστε με σπιτάκια με κλιματισμό και οι συμπατριώτες μας δεν έχουν ρεύμα στο σπίτι τους(;) τρόπος του λέγειν δηλαδή, διότι σε λίγο θα τους το πάρει και αυτό η τράπεζα-τοκογλύφος για να το δώσει στον καζαμπούμπου από το Μαρόκο, το Μπαγκλαντές και την Σομαλία...ρε MALAKA!!!!!!!!!
      Μ.Φ.π,σ,Ε.

      Διαγραφή
  3. Πριν μερικά χρόνια ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ κοιμόμαστε στις αυλές των σπιτιών μας χωρίς κανένα πρόβλημα και τα απίτια μας ήταν ανοιχτά γιατί δεν υπήρχαν κλέφτες μέχρι που εσείς τα ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΟΙ Γ........ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ κάνατε την Ελλάδα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έτσι είναι πές τα ρε φίλε, αλλά "ποια πουτάνα" Τσυριζαία ακούει; είναι απασχολημένα όλα τα ρουφιανάκια οι σφυριζαίοι με την καταστροφή της Ελλάδας μας

      Διαγραφή