Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΣΙΠΡΟ-ΚΑΜΜΕΝΟΙ! Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Αυτή τη στιγμή και ενώ ο Ερντογάν απειλεί την Ελλάδα να της δώσει πίσω τους 8 αξιωματικούς που ζήτησαν πολιτικό άσυλο, είναι έτοιμος να...


αφήσει 2 εκατομμύρια λάθρους που περιμένουν στα τουρκικά παράλια, να περάσουν στην Ελλάδα. Με δεδομένο ότι η χώρα μας βρίσκεται σε καραντίνα από όλα τα ευρωπαϊκά κράτη τα οποία και έχουν κλείσει τα σύνορά τους, θα αντιμετωπίσει μία κόλαση εάν και εφόσον ο Ερντογάν πραγματοποιήσει την απειλή του. Σε κάθε περίπτωση, είτε η χώρα μας επιστρέψει πίσω τους Τούρκους αξιωματικούς είτε όχι, ο Ερντογάν αργά ή γρήγορα θα πραγματοποιήσει την απειλή του. Και αυτό διότι βλέποντας τη χώρα του να παρουσιάζει σημεία διάλυσης και ειδικά ο στρατός της, θέλει να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στη χώρα μας ως αντιπερισπασμό! 
Τα άβουλα πολιτικά σκύβαλα που μας κυβερνούν αντί να πάρουν άμεση απόφαση να κλείσουν τα σύνορά τους και να μην επιτρέψουν σε κανένα σκαφίδιο που μεταφέρει λάθρους, να περάσει εντός ελληνικών συνόρων, ετοιμάζονται να θερίσουν θύελλες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου