Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ! ΚΑΤΑΣΧΕΣΑΝ 87 ΕΥΡΩ ΚΑΙ 150 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΕΣ!!! ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ!!!

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αδίστακτη όσο καμία άλλη έχει δώσει ...

εντολή στις κατά τόπους εφορίες να μπαίνουν στους καταθετικούς λογαριασμούς των φορολογούμενων πολιτών και να τους κατάσχουν ακόμη και 2 ή 3 ευρώ, αν χρωστάνε στο Δημόσιο!!! 
Αυτό συνέβη, σύμφωνα με πληροφορίες, σε δύο Χολαργιώτες. Η μία ήταν κοπέλα από την οποία κατέσχεσαν 87,5 ευρώ και ο άλλος, ο κύριος Γ.Γ.  από τον οποίο κατέσχεσαν 150 ευρώ. 
Μιλώντας ο κ. Γ.Γ. στην εφημερίδα μας, μάς είπε γεμάτος απόγνωση: "Η μητέρα μου κατέθεσε στον λογαριασμό μου από την επαρχία, 150 ευρώ και μόλις πήγα να τα πάρω από την Εθνική Τράπεζα, με ειδοποίησαν ότι μού τα κατέσχεσε η ΔΟΥ Χολαργού για ένα χρέος που είχα προς αυτή! 
---Ποιο ήταν το χρέος σας;
Γ.Γ.: Δεν γνώριζα. Μου είπανε ότι ήταν 1.800 ευρώ και ότι τώρα είναι 1.650 ευρώ. Κοντεύω να τρελαθώ. Χρειαζόμουν όσο τίποτε τα χρήματα αυτά!!! 

Αυτή είναι η κατάσταση που βιώνουν οι Έλληνες πολίτες. Οι εφοριακοί έχουν καταστεί οι δήμιοι που "αποκεφαλίζουν" τους πολίτες επειδή χρωστούν στο Δημόσιο. Και προσέξτε: ενώ το Δημόσιο είναι μπαταξής και δεν δίνει τα οφειλόμενα στους πολίτες ή αν τα δώσει θα τα δώσει άτοκα, οι πολίτες φορολογούνται από το Δημόσιο με τοκογλυφικά επιτόκια! Σου λέει δηλαδή το κράτος: τι με ενδιαφέρει αν σου στέρησα τη δουλειά και σε τάραξα σε χαράτσια; Αν δεν μου καταβάλλεις τα οφειλόμενα, θα σε τσακίσω στα επιτόκια και στο τέλος θα σε στείλω στην αυτοκτονία ή θα σου πάρω τα ελάχιστα ευρώ που σου καταθέτουν στον τραπεζικό σου λογαριασμό! 

1 σχόλιο:

  1. Ντροπή ρε καθάρματα συριζαίοι . Ντροπή κλεφταράδες της αριστεράς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή