Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ!

Η Μικροβιολόγος Αθηνά Γεροντίδου
Για να μην παρεξηγηθούμε. Η ανάρτησή μας για την πιο σέξυ, αλλά και εξυπηρετική ιδιαιτέρα ιατρικού εργαστηρίου, την Αναστασία Καλογρίδουσε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι δεν ισχύουν τα ίδια και σε...



Ο οφθαλμίατρος Γιάννης Λεγάκης ο οποίος 
σημειωτέον προσφέρει εδώ και πολλά χρόνια
εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στα 
Πολυϊατρεία του Δήμου!
πολλαπλάσιο βαθμό για τους ιατρούς στους οποίους είναι ιδιαιτέρα η Αναστασία. 
Η παθολόγος Σεβαστή Εμμανουήλ
Η Γαρυφαλλιά Εμμανουήλ (νευρολόγος), η Σεβαστή Εμμανουήλ (παθολόγος), ο Γιάννης Λεγάκης (οφθαλμίατρος), όλοι συστεγαζόμενοι στο ιατρικό κέντρο στην οδό Φανερωμένης 6, αλλά και η Αθηνά Γεροντίδου (μικροβιολόγος) επί της οδού Φανερωμένης 1, είναι οι ιατροί οι οποίοι έχουν εμπιστευτεί τη γραμματιακή τους υποστήριξη στην Αναστασία Καλογρίδου. 
Οφείλουμε όμως να τονίσουμε ότι οι ιατρικές υπηρεσίες που προσφέρουν οι συγκεκριμένοι ιατροί είναι υψηλότατου επιπέδου, πραγματικά ανεκτίμητες. Δεν έχει κανείς παρά να επισκεφτεί τα ιατρεία τους και να δει τι γίνεται: πραγματικό...προσκύνημα! Αυτό και μόνο λέει πολλά για την εμπιστοσύνη που εκδηλώνει ο κόσμος προς τις επιστημονικές-ιατρικές τους γνώσεις. 
Μαζί με αυτούς, τούς τιμούμε και εμείς και τους ευχαριστούμε γιατί υπάρχουν δίπλα μας, πολύτιμοι αρωγοί σε ό,τι χρειαστούμε! 

1 σχόλιο:

  1. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ενώ υπάρχουν και πολλοί άλλοι γιατροί στην δήμο εσύ έβαλες στην ανάρτηση μόνο τρεις. Εκτός αν είναι πληρωμένη η ανάρτηση για διαφήμιση γιατί μάλλον βαράνε μύγες και ψάχνουν πελάτη με το δίκανο !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή