Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: "ΚΥΡΙΕ ΤΙΓΚΑ, ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΩ ΞΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ..."!

Χολαργός, 26 Ιουλίου 2016


Κύριε Τίγκα,
Αν και σας απάντησα στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα σας απαντήσω ακόμα μια φορά γιατί μάλλον δεν καταλάβατε...


Ο Δήμος μας σύμφωνα με τη νομοθεσία που αναφέρετε επιχορηγεί τους αθλητικούς συλλόγους και μάλιστα δύο φορές το χρόνο.
Για τη δίκαιη κατανομή των επιχορηγήσεων ζητάμε από τους συλλόγους να μας προσκομίσουν στοιχεία όπως αριθμό αθλητών, αριθμό τμημάτων (σκάκι, βόλεϊ, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, κλπ), έξοδα κ.α.
Όσον αφορά στο Σκακιστικό Τμήμα που αναφέρετε, εντάσσεται στον Αθλητικό Σύλλογο Παπάγου (ΑΣΠ), ο οποίος στα στοιχεία που μας δίνει το έχει πάντα ενσωματωμένο ως τμήμα του Συλλόγου, οπότε επιχορηγείται ανάλογα.
Να σας ενημερώσω επίσης ότι ο υπεύθυνος του  Σκακιστικού Τμήματος του ΑΣ Παπάγου, έχει καταθέσει αίτημα για επιχορήγηση και του έχουμε απαντήσει από τις 13/6/2016 (σας επισυνάπτω και την απάντηση προς ενημέρωσή σας).

Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού
Ηλίας Αποστολόπουλος



Χολαργός, 13 Ιουνίου 2016 Αριθ. πρωτ.: 11276


Κύριε Καλοσκάμπη,

Γνωρίζοντας τα οφέλη που αποκομίζει κανείς όταν ασχολείται με το σκάκι, θα ήθελα να σας συγχαρώ για το έργο που επιτελείτε στην πόλη μας.
Σε απάντηση του αιτήματος σας για οικονομική ενίσχυση του Σκακιστικού Τμήματος, σας ενημερώνω ότι ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού επιχορηγεί τα αθλητικά σωματεία δύο φορές το χρόνο. Προκειμένου να γίνει δίκαιη κατανομή των επιχορηγήσεων ζητάμε από τους αθλητικούς συλλόγους στοιχεία όπως αριθμός αθλητών, αριθμός τμημάτων κ.α.
Ο Αθλητικός Σύλλογος Παπάγου στα στοιχεία που μας στέλνει έχει πάντα ενσωματωμένο και το Σκακιστικό Τμήμα, οπότε επιχορηγείται ανάλογα. Ως εκ τούτου, όπως καταλαβαίνετε, δεν μπορεί ο Δήμος να επιχορηγήσει μεμονωμένα κάποιο τμήμα συλλόγου.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Με εκτίμηση,

Ηλίας Αποστολόπουλος Δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού

10 σχόλια:

  1. χα χα χα χα χι χου χου χα χα
    αυτό ήταν, ο άνθρωπος σε κάνει να γελάς στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, κάτι δεν είναι και αυτό;
    βγάλε και άλλες ανακοινώσεις, ΄βάζε και κανένα ανέκδοτο για συμπλήρωμα, τα λες πετυχημένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο δημαρχούκος δίνει στους δικούς του με αντάλλαγμα ψήφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γελάτε με τα χάλια της Ελλάδος . Τα πουσταριά του ΣΥΡΙΖΑ και οι ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ του ΑΝΕΛ ξεριζώνουν και τα αμπέλια από την Ελληνική Γη ενώ ο ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗΣ Ριχάρδος γδύνει τα Ελληνικά νοικοκυριά από ότι πολύτιμο έχουν σε χρυσό . Λεηλατεί ο αλήτης μαυραγορίτης την ιστορία και τις αναμνήσεις εκατοντάδων ετών από εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνικές οικογένειες . Γελάτε πάνω στο κουφάρι μιας άλλοτε περήφανης Πατρίδας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O Ριχάρδος πάντως, είχε ένα μαγαζάκι στην πατησίων(ένα, όχι δύο) και πούλαγε χάνδρες, χαϊμαλιά και κάτι ψεύτικα...κάπου μέσα στο μαγαζάκι είχε και μια φωτογραφία σε περίοπτη θέση, που τον έδειχνε να κάνει ο ίδιος χειραψία με τον Βλαδίμηρο Πούτιν. Από όσα γνωρίζω, ο Πούτιν δεν είναι κανένας τυχαίος προεδράκος, κάποιου άσημου κρατιδίου τύπου Σκόπια, για πείτε μου, πόσο εύκολο είναι να πλησιάσεις τον Ρώσο Πρόεδρο Βλ.Πούτιν και να κάνεις και εγκάρδια χειραψία μαζί του;;;
    Ραγδαία η επιχειρηματική άνοδος της επιχείρησης "ΡΙΧΑΡΔΟΣ"!!!
    Δεν λέω ο άνθρωπος ό,τι χρησιμοποιεί αθέμιτα μέσα και εκμεταλλεύεται την ανάγκη του δύστυχου Έλληνα, εξ΄άλλου κανέναν δεν "έπιασε από τον λαιμό", την δουλειά του κάνει, αλλά η..."επιτυχία" δεν είναι διόλου τυχαία, χρειάζεται καλή και "στιβαρή ώθηση" για την εκτόξευση...! Συμφωνείτε;;;
    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΘΕΑΤΡΙΝΕ ....... ΓΕΛΑ..... ΓΕΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΟΛΕΘΡΟΣ . ΓΕΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ . ΧΑΘΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ....... ΧΑΘΗΚΕ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κανένας Δήμαρχος δεν συκοφαντήθηκε τόσο πολύ όσο ο Αποστολόπουλος . Κανένας Δήμαρχος δεν χτυπήθηκε πισώπλατα τόσο πολύ όσο ο Αποστολόπουλος . Οι περισσότερες κατηγορίες εναντίον του είναι ψεύτικες και χαλκευμένες από πρωτοφανή ασέβεια προς τον θεσμό του Δημάρχου . Όλοι γνωρίζουμε ότι όλοι αυτοί που τον κατηγορούν σήμερα έβριζαν και τον Νικολάου με αποτέλεσμα να χάσει την Δημαρχεία . Ο Δήμαρχος Αποστολόπουλος πρέπει να κάνει μεγάλο ΑΝΟΙΓΜΑ / ΑΛΜΑ στην τοπική κοινωνία και να δείξει ότι είναι κοντά σε απλούς πολίτες καθημερινά . Ο κόσμος τον θέλει και τον στηρίζει και αυτό θα φανεί σύντομα στην πράξη όταν εκατοντάδες οικογένειες θα σταθούν δίπλα του ενεργά και με χιλιάδες υπογραφές αν χρειαστεί . Στην πόλη του Χολαργού το τελευταίο εξάμηνο έχουν γίνει δεκάδες συσκέψεις με κατοίκους όλων των παρατάξεων και μεγάλη συμετοχή κατοίκων ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ . Αυτό το γνωρίζουν πολλοί κσι όποιος αμφιβάλει δεν έχει παρά να ρωτήσει . Ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ . Το ίδιο θα γίνει και στου Παπάγου . Ο σημερινός Δήμαρχος πρέπει να υλοποιήσει τις προεκλογικές του εξαγγελίες με έργα και σε σύντομο χρονικό διάστημα . Η Αρκαδίου η Βουτσινά η προστασία του Υμηττού από τις αυθαιρεσίες της ΕΥΔΑΠ ο εκσυγχρονισμός με το μάζεμα των σκουπιδιών κσι έργα ποιότητος πρέπει και είναι στα σχέδια του .
    Πρέπει να ξεκαθαρίσει το θέμα με τις εγκαταστάσεις αθλητισμού στο παλιό νταμάρι οι οποίες ανήκουν στον Χολαργό και να δωθεί μεγάλο βάρος στην κοινωνική πολιτική και τον εθελοντισμό . Τα χρόνια είναι δύσκολα και η αστάθεια δεν βοηθάει κανέναν . Ο Αποστολόπουλος είναι και θα είναι Δήμαρχος για πολλά χρόνια ακόμη
    Με συκοφαντίες ύβρεις απειλές όσων των στηρίζουν και ανεύθυνες κραυγές απόγνωσης ο Αποστολόπουλος δεν πέφτει . Αντίθετα ΔΥΝΑΜΩΝΗ . Σε 2,5 χρόνια περίπου οι Δημότες θα αποφασίσουν δίνοντας του νέα ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ . ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΟΛΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΕΊΝΑΙ Ο ΑΝΔΡΙΑΝΤΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μάλλον δεν ζεις στον Χολαργό φιλαράκι η ζεις σε παράλληλο σύμπαν...ποιός στηρίζει τον Αποστολόπουλο μόνο εσύ ξέρεις...όλοι τον αποκαλούν "ο πιο άχρηστος δήμαρχος" που πέρασε ποτέ από τον Χολαργό..2.5 χρονια το.παραδέχεσαι και συ δεν έκανε απολύτως τίποτα..ένα τεράστιο μηδενικό...ποιες ομάδες τον στηρίζουν πάλι μόνο εσύ ξέρεις...θα φάει τόσο μαθρο.που δεν θα φαίνεται τη νύχτα..έχουμε πήξει στη βρώμα στα ποντίκια και στα σκατά σκύλων...όσοι τον βρίζουν και τον χλευάζουν και λίγα του λένε...τόσο κράξιμο δεν έφαγε κανένας δήμαρχος...αυτό δεν σου λέει τίποτα ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η αντιπολίτευση μοιάζει με ΑΚΥΒΡΝΗΤΟ ΚΑΡΑΒΙ στην ΦΟΥΡΤΟΥΝΙΑΣΜΕΝΗ ΘΑΛΑΣΣΑ δίχως ΠΥΞΙΔΑ ΧΑΡΤΕΣ και ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ που είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ να τσακιστεί στα βράχια και στις ξέρες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο κάθε Δημότης είναι υποχρεωμένος να μαζεύει και τα σκατά του σκύλου του . Επίσης όποιος κρατάει πλαστικό με καφέ στα χέρια του δεν πρέπει να το πετάξει στον δρόμο . Όσο και να καθαρίσουν οι εργάτες καθαριότητος τα πεζοδρόμια βρωμάνε γιατί υπάρχουν μέρα νύχτα πεταμένα από ασυνείδητους κουτιά από πίτσες μπύρες πλαστικά καφέδων και ΄τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς . Ο Χολαργός έχει 5000 περίπου σκυλιά μέσα στα σπίτια τα οποία χέζουν δύο και τρεις φορές την ημέρα στους δρόμους . Ποιος θα τα καθαρίσει αυτά ; Ούτε 50 εργάτες καθημερινά δεν φτάνουν . ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα σκυλιά ζώα είναι και θέλουν να χέσουν όπως χέζουν όλα τα ζώα ακόμα και οι άνθρωποι. Το σκυλί δεν μπορεί να μαζέψει τα σκατά του η να τραβήξει καζανάκι. Υπεύθυνο είναι το άλλο ζώο που κρατάει το λουρί και δεν μαζεύει το σκατό που κοντεύει να μας πνίξει. Ειδικά στη 17 Νοέμβρη χέζπυν κάθε μέρα πεθάναμε από τη σκατίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή