Σάββατο, 9 Ιουλίου 2016

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΕΝΩ ΑΦΗΝΕΙ ΑΣΤΕΓΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΖΕΙ ΣΕ...ΧΑΡΤΟΚΟΥΤΕΣ! ΒΙΝΤΕΟ-ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

Η αριστερή Ελλάδα παρέχει δωρεάν παραθεριστικές κατοικίες σε λαθρομετανάστες-πρόσφυγες την ώρα που άστεγη οικογένεια ελλήνων με...


 τρία ανήλικα ζει σε χαρτόκουτες.(βίντεο)From HEIL GAP (or mind the GAP)
Από τον ελληνικό διαδίκτυο :
Δήμος Αθηναίων: Νοικιάζει 200 διαμερίσματα για τους πρόσφυγες.
Ο δήμος Θεσσαλονίκης προχωρά σε ανοικτή πρόσκληση σε όσους ενδιαφέρονται να νοικιάσουν διαμερίσματά τους ή να φιλοξενήσουν στα σπίτια τους πρόσφυγες ...
Θεσσαλονίκη: Έδωσαν τα σπίτια τους σε 25 οικογένειες προσφύγων - Εικόνες από τη νέα τους ζωή (Φωτό)!


ΕΥΑΘ: Στο τιμολόγιο ευπαθών ομάδων τα σπίτια φιλοξενίας προσφύγων … Στο ειδικό τιμολόγιο των ευπαθών ομάδων εντάσσει η ΕΥΑΘ ΑΕ την υδροδότηση περίπου 420 προσφύγων που θα φιλοξενηθούν σε διαμερίσματα εντός της Θεσσαλονίκης ή στα όρια του πολεοδομικού συγκροτήματος … Τα διαμερίσματα, περίπου 70 στον αριθμό, θα τα μισθώσει ο δήμος Θεσσαλονίκης, χωρίς μάλιστα να καταβάλει στην Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ) τις σχετικές εγγυήσεις …


ΜΚΟ θα προκηρύξουν διαγωνισμούς για την ένδυση και την σίτιση των προσφύγων αλλά η μερίδα του λέοντος θα διατεθεί για να καταβληθούν προκαταβολικά όλα τα ενοίκια, ύψους 200-400 ευρώ, που αντιστοιχούν στους μήνες έως το τέλος του 2016.

Πρόγραμμα ενοικίασης σπιτιών σε 20.000 πρόσφυγες –

Πρότυπο φιλοξενίας το «χωριό» της Μυρσίνης !!! (στο παραθεριστικό κέντρο «LM Village», που παραχωρήθηκε από τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης)


Ο Μοχάμεντ (αριστερά) με την οικογένειά του στο σπίτι όπου φιλοξενούνται από τον δήμο.Χμ, και από τον αμερικανικό διαδίκτυο ((από όπου εγώ το πρωτοείδα) …  
Πάτρα: Άστεγη οικογένεια ελλήνων ζει σε χάρτινα κιβώτια (βίντεο)


Και όταν νομίζατε ότι, τα είχατε δει όλα ... και ακούσει τα πάντα - δυνατά και αδύνατα - στην Ελλάδα της κρίσης και της λιτότητας ... έρχεται αυτή η απίστευτη ανθρώπινη ιστορία: μια οικογένεια ... πέντε ζωές σε κουτιά από χαρτόνι … στην πόλη της Πάτρας στη δυτική Ελλάδα.

Η οικογένεια κατέληξε στους δρόμους μετά από ένα εργατικό ατύχημα του πατέρα.
Η οικογένεια δεν έχει κανένα εισόδημα. Τους τελευταίους 8 μήνες, οι δύο ενήλικες και τα τρία ανήλικα παιδιά ζουν σε ένα προσωρινό «καταφύγιο» από χάρτινα κιβώτια που έχουν φτιαξει σε μια γωνία ενός εγκαταλελειμμένου και το μισό-κατασκευασμένο κτίριο.

Η οικογένεια δεν λαμβάνει σύνταξη αναπηρίας ή οποιαδήποτε αποζημίωση από το κράτος που θα τους βοηθούσαν να βγάλουν τα προς το ζην.
Ευτυχώς που η τοπική Εκκλησία τους δίνει ένα πιάτο φαγητό και επίσης μια χριστιανή ... γειτόνισσα στην οικοδομή και το χαρτοσπιτόκουτο που ζουν, τους παρέχει κάποιες φορές τον χώρο της για να κάνουν ένα μπάνιο.
From HEIL GAP (or mind the GAP)

2 σχόλια:

  1. Να πάνε να γαμηθούν οι ξεσκισμένοι που αφήνουν αβοήθητους Έλληνες, την ίδια στιγμή που παρέχουν όλες τις ανέσεις σε αλλόθρησκους ισλαμοπίθηκους για να περνούν αυτοί καλά. Αλήτες ξεσκισμένοι, θα τιμωρηθήτε για όλα σας τα κρίματα, για τα σπίτια που δώσατε στις τράπεζες, για τα ψέμματα που φλομώσατε τους Έλληνες και υφαρπάξατε τις ψήφους κοροϊδεύοντας τους, για τους λαθρομετανάστες που γεμίσατε την χώρα, για τον πόλεμο κατά των γηγενών που έχετε κηρύξει κατ΄εντολήν, για όλα...!
    Έχετε ρημάξει τον ελληνικό λαό στους άδικους φόρους, έχετε ρημάξει τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τους εργαζομένους, όσους εργάζονται ακόμη, έχετε ρημάξει την νεολαία, τα ελληνόπουλα, τους νοικοκύρηδες τους κάνατε επαίτες, για να παρέχετε στους λάθρους καλοζωία, μάσα ξάπλα και όλα πληρωμένα για τα πιθήκια; Θα σας γαμήσουμε από όλες σας τις τρύπες, κοντά είναι ο καιρός, δεν θα την γλυτώσετε ολετήρες μπάσταρδοι!!!
    Μ.Φ.π,σ,Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν θέλουν γαμήσι, αυτό θα το "απολαύσουν" οι λούγκρες, κρεμάλες θέλουν όλοι τους, να δεις πως θα "ισιώσουν" και οι επόμενοι, πριν κάνουν τα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή