Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΑΛΗΤΗ ΤΣΙΠΡΑ, Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΙ ΕΣΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΣΙΑ;

Ρε εγκληματία Τσίπρα, ρε πολιτικέ αλήτη, εκπρόσωπος του Ερντογάν είσαι; Γιουσουφάκι, γενίτσαρος ή ραγιάς; Μπορείς να μας το πεις; Πάντως...


είσαι εθνικός προδότης, όσο κανείς άλλος σε αυτό τον τόπο! Πρέπει να καθίσεις στο σκαμνί της Δικαιοσύνης για πρωτοφανή εγκλήματα σε βάρος του έθνους, της Πατρίδας και της Ορθοδοξίας την οποία οφείλεις να προστατεύεις σύμφωνα με το Σύνταγμα. 
Ενώ ο Ερντογάν προσβάλλει χυδαία ολόκληρη την Ορθοδοξία μετατρέποντας το Σύμβολό της την Αγιά Σοφιά σε τζαμί, εσύ αντί να καταγγείλεις δημόσια το έγκλημα του Ερντογάν, στρώνεις χαλί στην πρόκληση του Τούρκου με μεγαλύτερη πρόκληση: ανακοινώνεις τη δημιουργία τζαμί στην Αθήνα αλλά και σε άλλα σημεία της Ελλάδος! 
Ρε προδότη, αντί να στείλεις με τα καράβια τους ισλαμιστές που μάζεψες εδώ, πίσω στην Τουρκία, ανακοινώνεις ότι θα τους φτιάξεις και τζαμί! 
Είσαι πολιτικό κάθαρμα, είσαι μέγας εθνοπροδότης!
Από δίπλα σου βέβαια και ο χοντρός Καμμένος που το παίζει και χριστιανός, ο θεομπαίχτης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου