Σάββατο, 9 Ιουλίου 2016

SOS! ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ!

Ν.Κατσαρός : Αλλάζουν τον τρόπο επικύρωσης της TTIP Με πρωτοβουλία της Μέρκελ, επιχειρείται να αλλάξει ο τρόπος επικύρωσης της TTIP στην...


Ε.Ε. ώστε μετά το ευρωκοινοβούλιο και την Κομισιόν να μην χρειαστεί να περάσει από τα Εθνικά Κοινοβούλια , όπου θα απορριφθεί, δηλώνει στον 9.84 ο πρώην Πρόεδρος του ΕΦΕΤ Νίκος Κατσαρός , επιστημονικός συνεργάτης του «Δημόκριτου», υποστηρίζοντας ότι όλοι οι Δήμοι της Κρήτης, μετά το Ηράκλειο που έκανε την αρχή θα πρέπει να ανακηρυχθούν σε ελεύθερες ζώνες από την TTIP. Περιέγραψε μάλιστα με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες , πως τυχόν έγκριση της, θα αλλάξει όλες τις δραστηριότητες του ανθρώπου στην Ευρώπη που θα περάσουν στον απόλυτο έλεγχο των πολυεθνικών, ενώ στο πρωτογενή τομέα περιέγραψε τα εφιαλτικά σενάρια από την είσοδο μεταλλαγμένων , μέχρι την κατάργηση του ΠΟΠ ή την ιδιωτικοποίηση όλων των υδάτων είτε ύδρευσης , είτε άρδευσης. 
984radio kapistrinewshttp://katohika.gr Αναρτήθηκε από (C) Hellas XG 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου