Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΟΙΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!

Ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος...

τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016 τίμησε τους ποιητές του Δήμου. Η εκδήλωση είχε τον τίτλο «Απόψε μιλάει η Ποίηση-Τιμούμε ποιητές του δήμου μας» και έλαβε χώρα στο Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», στο Δημαρχείο.  
Την εκδήλωση οργάνωσε η Λέσχη Ανάγνωσης της Βιβλιοθήκης «Λογοτεχνική Συντροφιά» με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δέκα χρόνων λειτουργίας της.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ομιλήτρια  την Μιμή Ρουφογάλη, Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, ακολούθησε χαιρετισμός του Δημάρχου Ηλία Αποστολόπουλου. Αμέσως μετά ακούστηκε μουσική μελοποιημένης ποίησης από τη σολίστ πιάνου Μιμή Ρουφογάλη. Φανταστική γιαμια ακόμη φορά. 
Ο Γιώργος Κιουρτίδης
Στη συνέχεια έγινε σύντομη εισαγωγή στην Ποίηση και παρουσίαση των τιμώμενων ποιητών από την Πρόεδρο της Λογοτεχνικής Συντροφιάς κ. Ελένη Λάππα-Οικονόμου, φιλόλογο.
-Αναγνώστηκαν ποιήματα από τα μέλη της Λογοτεχνικής Συντροφιάς: κ. Λιούμπα Σκούρτη, κ. Νίκη Κατσαρού και κ. Μαρία Δημητριάδου, ενώ ακολούθησε σύντομη ομιλία των ποιητών.
-Τιμητική αναφορά έγινε στον ποιητή Γιάννη Κοντό από τον  κ. Αλέξιο Μάινα.
Τέλος έγινε η απονομή των τιμητικών διακρίσεων στους ποιητές από το Δήμαρχο κ. Ηλία Αποστολόπουλο.

Οι τιμώμενοι ποιητές ήταν οι: 
Αντουανέττα Ασωνίτου-Στέκα, Γιώργος  Κιουρτίδης, Φιλίτσα Λέρτα-Αθανασέλλου, Αλέξιος Μάινας, Μαρία Μαρκαντωνάτου, Γιώργος Σπυρόπουλος, Γιάννης Ρηγόπουλος. 

6 σχόλια:

  1. Πριν μια βδομάδα τίμησε τους πρώην δημάρχους , τώρα τίμησε τους ποιητές . Σειρά έχουν οι τερματοφύλακες του δήμου μετά οι πρώην καντηλανάφτες αργότερα οι τορναδόροι του δήμου και κατά το δεκαπενταύγουστο θα τιμήσει τους παλιούς ναυαγοσώστες. Συγχαρητήρια σε όλους και ιδιαίτερα στον Δήμαρχο !!! Μπράβο Εύγε Ζήτω !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ. ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΝΕ ΚΑΝΑ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΕΚΑΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΠΡΑΒΟ. ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΧΛΕΥΑΣΜΑΤΑ ΤΡΩΣ. ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ?? ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο Αποστολόπουλος βραβεύει "ποιητές" που δεν τους ξέρει ούτε ο περιπτεράς της 17 Νοέμβρη. Δεν έχει τέλος η κατάντια του Χολαργού....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ "ΒΡΑΒΕΙΑ" ΤΑ "ΧΡΥΣΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ" ΟΙ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ;;;, ΜΕ ΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΟΝΔΥΛΙ ;;;;; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ;;; ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ !!! ΕΝΑ ΕΡΜΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ "ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΥ" ΔΗΜΑΡΧΟΥ ;;; ΠΟΥΣΑΙ ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ....Ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΕΥΗΜΕΡΟΥΣΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ...ΜΑΣ ΕΠΝΙΞΕ Η ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τώρα που ο δήμαρχος πήρε το πτυχίο του απέκτησε και λογοτεχνικές-καλλιτεχνικές ανησυχίες.Ψηφαλάκια μαζεύει για την επόμενη εκλογή του.Ισως τέτοιος δήμαρχος μας αξίζει.Τον ψηφίσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την πατήσαμε μια φορά...δεν την ξαναπατάμε...ψεύτης αποδείχτηκε κι αυτός όπως όλοι τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή