Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ (ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥΣ! ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΛΕΙΑ! ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥΣ!

Καμμένη ζώνη και με απώτερο στόχο την εγκατάλειψη των νησιών μας από τους Έλληνες και την παράδοσή τους στις ξένες δυνάμεις και...


(κυρίως στη Γερμανία και την Τουρκία) ήταν ο στόχος των δανειστών ο οποίος υλοποιείται πρόθυμα από τους εγκληματίες Τσίπρα-Καμμένο!
Με το πρόσχημα της φιλανθρωπίας που έπρεπε να δείξουν και έδειξαν οι κάτοικοι των νησιών στους "πρόσφυγες" (μέχρι και διεθνές βραβείο τους έδωσαν), οι λαθρομετανάστες κατέκλυσαν-έπνιξαν τα νησιά του Αιγαίου! Η παράλληλη σκόπιμη αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά από το 13% στο 24%, δεν καταστρέφει μόνο τον τουρισμό των νησιών μας, αλλά οδηγεί στην οικονομική εξαθλίωση και τους ντόπιους κατοίκους των νησιών! 
Η πτώση του τουρισμού σε ποσοστό μέχρι και 90%, όπως μαρτυρούν ξενοδόχοι, οδηγεί σε απόγνωση τους επιχειρηματίες και έρχονται τα λουκέτα! Το χρήμα πλέον στεγνώνει από όλα τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, με τους κατοίκους και τους επαγγελματίες να βρίσκονται σε απελπισία! Εκεί που τα νησιά μας ήταν αυτάρκη και η κρίση δεν τα είχε χτυπήσει, με το σχέδιο των δανειστών και των Τσίπρα-Καμμένου επήλθε το θανατηφόρο χτύπημα στην οικονομία των νησιών μας. 
Ήδη πολλοί κάτοικοι έχουν στο μυαλό τους τη φυγή και τη μετανάστευση! Είναι αυτό που θέλουν οι οικονομικοί δολοφόνοι τους! Να αδειάσουν τα νησιά από τους Έλληνες και να έρθουν τα επιχειρηματικά κοράκια αλλά και οι νέοι κατακτητές (Τούρκοι-Γερμανοί) να καταλάβουν τα νησιά αναίμακτα, χωρίς ούτε ένα βόλι! 
Ποιος μπορεί να σταματήσει αυτό το έγκλημα; Πάντως, οι Τσίπρας-Καμμένος δηλώνουν αποφασισμένοι να παραμένουν στην εξουσία μέχρι να βαρεθούν, δηλαδή να μην εγκαταλείψουν την καρέκλα μέχρι να υλοποιήσουν τα δολοφονικά τους σχέδια και τις εντολές των τοκογλύφων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου