Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2016

ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΧΙΟ! ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ! ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΑΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ!!! ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ...

Χωρίς τέλος τα περιστατικά αύξησης της εγκληματικότητας στις περιοχές όπου έχουν δημιουργηθεί hot spot και έχουν εγκατασταθεί λαθρομετανάστες....

Ένα ακόμα περιστατικό, ανάμεσα στα πολλά που γίνονται καθημερινά, ήρθε να προστεθεί στη Χίο, στην περιοχή Βουνάκι, όπου μια άτυχη Χιώτισσα στάθμευσε το αυτοκίνητό της χθες το βράδυ και όταν επέστρεψε να το πάρει είδε το τζάμι του οχήματος της σπασμένο, την τσάντα της με τα 550 ευρώ του μισθού της και τα γυαλιά της να έχουν κάνει φτερά.
Οι κάτοικοι στη Χίο, τη Λέσβο, αλλά και την ηπειρωτική Ελλάδα, έχουν δει την ποιότητα ζωής τους να αλλάζει δραματικά από τότε που οι ορδές λαθρομεταναστών έχουν κατακλύσει τη χώρα μας!
Κρατάω τη τελευταία δήλωση από το chiospress.gr που αποκάλυψε την είδηση:

Όλοι αυτοί οι θολοκουλτουριάρηδες που αποκαλούν φασίστα όποιον αναδείξει το κοινωνικό πρόβλημα που προκαλούν οι λαθρομετανάστες θα αποζημιώσουν τη νεαρή Χιώτισσα… που φορολογείται από αυτό το Κράτος, που δεν την προστατεύει!!!
paradrasi.gr

1 σχόλιο:

  1. Η εξέλιξη θα είναι πιο δραματική σε λίγους μήνες. Θα "βλέπουμε και θα ακούμε για κτηνωδίες" που δεν θα πιστεύουμε στα μάτια μας και στα αυτιά μας! Αυτό όμως, ίσως λειτουργήσει ως "ξυπνητήρι" και τότε ίσως πάρουμε τον έλεγχο της κατάστασης στα δικά μας χέρια, ίσως τότε να "καταλάβουν" οι ισλαμολαθροπίθηκοι ότι ο Έλληνας έχει μεν φιλότιμο, έχει όμως και "μεγάλη πούτσα"...!
    Τα ζώα θα "αντιληφθούν" σε ποια χώρα ήρθαν και θα αρχίσουν να τρέχουν ξανά στο Αιγαίο για να φύγουν...όπου-όπου!
    Τότε όμως πρέπει, όπου βλέπουμε και τα στελέχη του ΣφΥΡΙΖΑ και των Αληταράδων του μπουχέσα, να τους κρεμάμε στις νερατζιές, έτσι για να καθαρίσει και λίγο ο τόπος!!!
    Μ.Φ.π,σ,Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή