Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ: ΝΕΚΡΗ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ Η 18ΧΡΟΝΗ ΑΝΙΨΙΑ ΤΟΥ...

Εκλεισαν για πάντα με τραγικό τρόπο τα μεγάλα γαλαζοπράσινα μάτια της 18χρονης Πέλας Κουτεντάκη από τις Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης, τα...


ξημερώματα της Τρίτης, βυθίζοντας τους συγγενείς και τους φίλους της στο πένθος. Η άτυχη ανιψιά του βουλευτή Ηρακλείου και γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Λευτέρη Αυγενάκη μόλις είχε τελειώσει το λύκειο και είχε δώσει πανελλήνιες. Γύρω στις 3 χθες τα ξημερώματα, το νήμα της ζωής της έμελλε να κοπεί, την ώρα που επέστρεφε από βόλτα με τον φίλο της.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 20χρονος με συνοδηγό την όμορφη Πέλα κινούνταν στον επαρχιακό δρόμο Μοιρών - Τυμπακίου κοντά στη Χασιά, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Μέσα σε δευτερόλεπτα το όχημα βγήκε από την πορεία του και προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα η 18χρονη, που προφανώς δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας, να εκσφενδονιστεί αρκετά μέτρα μακριά και να καταλήξει σε ένα λιόφυτο.

Η κοπέλα τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και σε όλο το σώμα της και διακομίστηκε αιμόφυρτη στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, όπου όμως λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή. Ο 20χρονος είναι καλά στην υγεία του, ενώ τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν αποσαφηνιστεί.
Η συγκλονιστική είδηση βύθισε στο πένθος τον τόπο καταγωγής της και σκόρπισε τον θρήνο στους γονείς, στην αδελφή της και στους φίλους της. Η κηδεία της θα γίνει σήμερα το πρωί από τον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου στις Μοίρες.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου