Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ; Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ ΥΜΝΕΙ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ: "ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ"

Πηγαίνετε να ξαναδείτε και να χειροκροτήσετε τον Αντώνη Ρέμο! Τον δήθεν πατριώτη που είχε βγάλει και τραγούδια "τέρμα πια τα δανεικά" για να...χτυπήσει δήθεν τα μνημόνια και τους δανειστές! 
Υμνεί τον σφαγέα του ελληνισμού Κεμάλ Ατατούρκ και μάλιστα μιλά εξ...

ονόματος των Θεσσαλονικέων.
Δείτε τι αναφέρει το sdna.gr:

Συνέντευξη που θα συζητηθεί παραχώρησε ο Αντώνης Ρέμος στην τουρκική Hurriyet, με τον Έλληνα τραγουδιστή να μιλάει για τον Κεμάλ Ατατούρκ χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν από τους μεγαλύτερους ηγέτες του κόσμου.
Στην Αλικαρνασσό βρέθηκε ο Αντώνης Ρέμος και η τουρκική Hurriyet πήρε συνέντευξη από τον πασίγνωστο τραγουδιστή, του οποίου οι ρίζες είναι από το Αϊβαλί.
Μεταξύ άλλων ο Ρέμος μίλησε για τον Κεμάλ Ατατούρκ, ο οποίος γεννήθηκε στο ίδιο με το δικό του, χαρακτηρίζοντάς τον ως «έναν από τους μεγαλύτερους ηγέτες» ενώ και οι κάτοικοι είναι υπερήφανοι για εκείνον.
Για τον Κεμάλ: «Δεν είμαι μόνο συμπολίτης, αλλά και συγχωριανός του. Όπως ξέρετε, στη Θεσσαλονίκη υπάρχει το σπίτι όπου μεγάλωσε ο Ατατούρκ. Υπάρχει όμως και το σπίτι στο οποίο γεννήθηκε, σε ένα χωριό έξω από τη Θεσσαλονίκη, τον Λαγκαδά. Από εκεί είναι η οικογένειά μου. Είμαστε περήφανοι που στο χωριό μας γεννήθηκε ένας από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους ηγέτες».
Για τα κοινά σημεία Ελλήνων και Τούρκων: «Πρέπει να διαφυλάξουμε αυτή την κληρονομιά και τις κοινές αναμνήσεις που μας ενώνουν με τον τουρκικό λαό. Όχι μόνο οι Τούρκοι, αλλά και εμείς. Γιατί δεν καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι -και- για εμάς;»
Για την ανάδειξη της οικίας του Κεμάλ από τον Γιάννη Μπουτάρη: «Ο δήμαρχος είναι επιχειρηματίας, βλέπει μπροστά και αγαπά πραγματικά την πόλη του. Και καταλαβαίνει ότο το μνημείο αυτό δεν είναι σημαντικό μόνο για τους Τούρκους, αλλά και για εμάς».
Για τις ρίζες του από το Αϊβαλί: «Η οικογένειά μου ήρθε από το Αϊβαλί. Το αίμα μου είναι από αυτά τα χώματα, αυτά τα μέρη. Μοιάζετε με μένα, η συμπεριφορά σας είναι σαν τη δική μου, το χαμόγελό σας είναι σαν το χαμόγελό μου, θυμώνετε όπως και εγώ».



9 σχόλια:

  1. Αν είσαι μικρός μαλακισμένο...είσαι και όταν γεράσεις!!!

    club 21

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή του διοργάνωσαν δύο συναυλίες στην Αλικαρνασσό (Μπόντρουμ αποκάλεσε ο ίδιος την πανάρχαια Ελληνική πόλη, ο γελοίος) και επειδή θα του δώσουν μερικά ευρώπουλα, ξεπουλήθηκε το Ρεμ άλι...
    Άντε χάσου ρε "τραγουδιστάκο" και αφού νιώθεις "αδερφός" με τους σφαγείς των προγόνων μας και επιθυμείς "κολλητιλίκια" μαζί τους, κάτσε εκεί και μην ξαναγυρίσεις!!!
    Έχεις και καταγωγή από το Αϊβαλί ρε κακομοίρη; Δεν αναλογίστηκες το αίμα των προγόνων σου, πριν ανοίξεις το στόμα σου και πεις μπαρούφες;;;
    Δεν σου έχει πει η γιαγιά και ο παππούς ό,τι ο τούρκος δεν είναι και ούτε "πιάνεται φίλος";;;
    Είσαι ξεφτίλα...!

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α και για να μην το ξεχάσω, ΧΕΣΜΕΝΟ τον έχω τον..."παγκόσμιο ηγέτη σου!!!"

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραία η απάντηση του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ποντιακού Ελληνισμού.
    Με δυο λόγια "και παράφωνος και ανιστόρητος".

    Εύγε!
    Μ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από μιά αδερφάρα του κερατά σαν τον Ρέμο τι περιμένεις. Έχει διάφορες γκόμενες κατά καιρούς για ξεκάρφωμα αλλά "το ξυρίζει το ακτινίδιο". Ντροπή ρε θα τρίζουν τα κόκκαλα του παππού σου γελοίε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θαρθει η μέρσ εκείνη που θα μπούμε και στο Αιβαλί με τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ μπροστά και όλα τα ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ θα τα μαζέψουμε εκεί να φτιάχνουν εκκλησίες και Ελληνικά σχολεία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άγριες συμπλοκές και εχθές στην Χίο μεταξύ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ με τσεκούρια μαχαίρια λοστάρια και σίδερα . Οι ΟΡΔΕΣ του ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑ Ερντογκάν θα ΚΑΨΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΝΗΣΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μάλλον ήθελε να του τον "σφυρίξουν" οι Τούρκοι για αυτό τους έγλυφε. Πουστάρα περιωπής κρυφή η Αντωνία !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άφησαν ελεύθερο τον αναρχοσυριζαίο που σακάτεψε στο ξύλο τον Διοικητή της τροχαίας πριν λίγες ημέρες . ΕΝΑΣ ΝΤΑΒΕΛΗΣ ΡΕ ΝΑ Γ......... ΚΑΘΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή