Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ! ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ ΠΡΟΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ: "ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ, ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΥΠΟΥΡΓΕ..."! ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ "ΑΞΙΟΤΙΜΟ" ΚΑΙ "ΦΙΛΟ" ΣΟΥ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Γιώργος Αυτιάς! Αυτός ο άνθρωπος βρίσκεται στον ΣΚΑΪ όχι για να κάνει δημοσιογραφία, αλλά για να βγάζει στο γυαλί τους φίλους του...


υπουργούς, να χαριεντίζεται μαζί τους με αστειάκια, να τους λέει πόσο τους τιμά και τους σέβεται, να τους λέει μονίμως "είστε απόλυτα σαφής" (με τόση...σαφήνεια φτάσαμε εδώ που φτάσαμε) και γενικά να κάνει τις δημόσιες σχέσεις του. 

Αυτή την ώρα μιλάει στον ΣΚΑΪ με τον υπουργό "δεξί χέρι του κ. Τσίπρα", τον αποκάλεσε και δεν εχει σταματήσει να λέει πόσο "αξιότιμος", "αξιαγάπητος" είναι, όπως επίσης και φίλος του! Χαριεντίζεται μαζί του, με τον υπουργό-σφαγέα του λαού! 
Άντε μετά να κάνεις δημοσιογραφία με τον Αυτιά!

2 σχόλια:

  1. Αυτά ας τα ακούν τα "αυτιά" των Ελλήνων. Όσοι απέμειναν. Προσωπικά στον Κο Αυτιά,(όνομα και πράγμα) έχω... "ρίξει μαύρο" εδώ και πολύ καιρό, κουράζει ο "άνθρωπας", για να μην πω ό,τι έχει καταντήσει εμετικός γλείφτης. Ξέχασα, μαζί με το "μαύρο" του ΄χω ρίξει και μία "μούντζα"...!
    Μ.Φ.π,σ,Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμετικός και σιχαμένος το χειρότερο πάντα η πρώτη μούρη με οποιαδήποτε κυβέρνηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή