Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΡΕΜΟΣ: "ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ! ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ! ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ"! Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ Ο...ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΑΚΟΣ!


Ο Αντώνης Ρέμος, μένει έκπληκτος με όσα διαβάζει στα ελληνικά ΜΜΕ για τα όσα είπε, αλλά δεν βγαίνει να καταγγείλει τους Τούρκους, αν έκαναν λάθος στη μετάφραση! Η έκπληκή του αφορά μόνο στα ελληνικά...

ΜΜΕ! Οπότε μπορείτε να καταλάβετε τι συμβαίνει με τον τραγουδιστή! Το σχετικό ρεπορτάζ και βίντεο έχει το zappit.gr:
Μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε από τη συνέντευξη που έδωσε ο Αντώνης Ρέμος στην τουρκική εφημερίδα Hurriyet, όπου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «Είμαστε υπερήφανοι που στο χωριό μας γεννήθηκε ο Κεμάλ Ατατούρκ», ο τραγουδιστής έδωσε πριν λίγο την απάντησή του. Ο Αντώνης Ρέμος αναφέρει ότι μένει έκπληκτος με αυτά που διαβάζει, θεωρεί ότι έχει γίνει λάθος στη μετάφραση, αλλά τονίζει πως δεν θα απολογηθεί σε κανέναν.
Η ανακοίνωση του Αντώνη Ρέμου
«Πριν από λίγο καιρό βρέθηκα στην Τουρκία και συγκεκριμένα στο Bodrum καλεσμένος μιας μεγάλης εταιρία για να δώσω δύο συναυλίες εκεί. Τα ΜΜΕ έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και έδωσα κάποιες συνεντεύξεις. Διαβάζω σήμερα την ερμηνεία και την παρουσίαση μιας εκ των συνεντεύξεων μου. Μένω έκπληκτος με αυτά που διαβάζω και πιστεύω ότι ή έχει γίνει λάθος μετάφραση από τα Τούρκικα στα Ελληνικά, ή τα τούρκικα μέσα παρουσίασαν με λανθασμένο τρόπο τα λεγόμενά μου. Περήφανος είμαι μόνο για την καταγωγή μου που είμαι Έλληνας. Από εκεί και πέρα, έξω από τα πολιτικά παιχνίδια και τις ιστορικές αντιπαλότητες των δύο λαών, οι απλοί άνθρωποι και οι Έλληνες και οι Τούρκοι πραγματικά δεν έχουν να χωρίσουν πια τίποτα. Υπάρχει μεγάλη εκτίμηση και αγάπη των απλών ανθρώπων και από τις δύο πλευρές και είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Όσον αφορά στο θέμα των δηλώσεών μου για τον Κεμάλ, η αλήθεια είναι ότι είπα, πως είμαι περήφανος που κατάγομαι από την Θεσσαλονίκη και στην ίδια συζήτηση αναφέρθηκε η καταγωγή του Κεμάλ από την Θεσσαλονίκη και προφανώς τοποθετήθηκαν όλα μαζί. Κλείνοντας δεν έχω διάθεση να απολογηθώ σε κανέναν, από εκεί και πέρα ο καθένας είναι ελεύθερος να βγάλει τα συμπεράσματά του. Σας ευχαριστώ όλους. Καλημέρα.»


2 σχόλια:

  1. Είναι ένας από τους εκατοντάδες τραγουδιστές που υπάρχουν και βιοπορίζονται με το τραγούδι, άλλοι με μεγαλύτερη επιτυχία, άλλοι με λιγότερη, άλλοι βγάζουν μερικά παραπάνω λεφτουδάκια και άλλοι την "βγάζουν δεν την βγάζουν"...! Η πλειονότητα αυτών των "παιδιών" δεν έχει την ανάλογη παιδεία, για να διαχειριστούν την ξαφνική επιτυχία που έρχεται..."ξαφνικά(!)" και ως "διάττοντες αστέρες" δεν κατανοούν ότι η "αγάπη του κόσμου" και η "όποια καταξίωση", είναι γι΄αυτό που κάνουν -καλά ή όχι, λίγη σημασία έχει- δηλαδή, το να τραγουδούν και να διασκεδάζουν το κοινό τους που τους πληρώνει για αυτό και τίποτα άλλο...!
    Δεν νοείτε τέτοιοι "καλλιτέχνες" να ΑΣΚΟΥΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ με τις άστοχες και ανιστόρητες δηλώσεις-συνεντεύξεις! Δεν έχουν το υπόβαθρο και τις περισσότερες φορές που θα αναφερθούν σε Ιστορικά γεγονότα θα πουν..."αρλούμπα"!!!
    Εν προκειμένω, ο εν λόγω "καλλιτέχνης" που δεν διαφέρει σε τίποτα από τους υπόλοιπους "συναδέλφους του" είπε και εξακολουθεί να λέει "Βλακείες", διότι είναι ΚΑΙ αυτός ένας "απαίδευτος που η αγραμματοσύνη του" δεν του επιτρέπει να καταλάβει ότι οι "δηλώσεις του" θα γίνουν αντικείμενο ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ από την..."φιλική" απέναντι όχθη του Αιγαίου με ό,τι αυτό συνεπάγεται ως προς τις επιπτώσεις! Και λίγη σημασία έχει, που ο ίδιος διατείνεται ό,τι η συνέντευξή του αλλοιώθηκε, ή παρερμηνεύτηκε, ή..."χάθηκε στην μετάφραση"!!!
    Τέτοια "φαινόμενα" επαναλαμβάνονται κατά διαστήματα τα τελευταία χρόνια (δεν έχει σημασία να αναφέρω τα ονόματα εδώ) οι περισσότεροι εξ ημών ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ "κοντή μνήμη"... και εφόσον δεν υφίσταται και καμμιά επίπτωση για τους ίδιους, θα εξακολουθούν να επαναλαμβάνονται κατά καιρούς και από άλλους..."καλλιτέχνες του ιδίου βεληνεκούς"!!! (βλ,και Ρεπούση, κ.λ.π)
    Αναρωτιέμαι, αν αύριο η δισκογραφική του εταιρία διέκοπτε το συμβόλαιο του, με υπαιτιότητα δική του που προέκυψε εξ΄αιτίας των "δηλώσεών του", αν οι προγραμματισμένες εμφανίσεις του ακυρώνονταν και οι επιχειρηματίες δεν "υπέγραφαν" για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα νέα συμβόλαια μαζί του, αν ο "καταναλωτής" έπαυε να "αγοράζει" την καλλιτεχνική του δουλειά, το φαινόμενο..."ανοίγω το στόμα μου και δεν ξέρω τι λέω" ``επί παντός επιστητού΄΄ θα έβρισκε "μιμητές" στο μέλλον;;;
    Φρονώ ό,τι όλοι οι "επίδοξοι κοτσανολόγοι θα το έραβαν και θα χώνονταν στο καβούκι τους..." γνωρίζοντας πλέον, ότι θα υπάρχουν ανάλογες επιπτώσεις και ό,τι τα "μηνύματά τους" δεν θα περάσουν...``αβρόχοις ποσίν΄΄!!!

    ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να πούμε ονοματάκια, να θυμηθούμε ποιοι και γιατί έκαναν "δηλώσεις-μαχαιριές" εις βάρος του ελληνισμού και να δούμε τι "επιπτώσεις" είχαν αυτοί οι κύριοι στις "καριέρες τους"...;
    ``Μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μη δίνετε...΄΄(παροιμία)

    club 21

    ΑπάντησηΔιαγραφή