Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ-ΣΟΚ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ!

Σύμφωνα με πληροφορίες μας χθες το απόγευμα, πασίγνωστος ....

Χολαργιώτης επιχειρηματίας, γνωστός σε όλους από τη χαρακτηριστική του φιγούρα με τα έντονα τατουάζ στο πρόσωπό του, ο γνωστός ως "Παντελής με τα τατουάζ" έβαλε τέλος στη ζωή του στο σπίτι του (γύρω στις 8.00)! 
Ο Παντελής δραστηριοποιείτο επί πολλά χρόνια στον Χολαργό στο αγαπημένο του αντικείμενο, στα τατουάζ, σε επιχείρηση στην περιοχή κοντά στη Λ. Μεσογείων. Πρόσφατα μάλιστα έκανε επαγγελματικό άνοιγμα στο μέρος όπου γεννήθηκε, αγαπήθηκε και αγάπησε. Όλοι έχουν να λένε τα καλύτερα λόγια για τον Παντελή. Ότι ήταν ένας αγαπητός σε όλους και ευαίσθητος άνθρωπος  ο οποίος μάλιστα είχε βοηθήσει πολλούς συνανθρώπους του. Αυτή η μεγάλη του ευαισθησία ίσως ήταν που τον έφερε σε απόγνωση, ώστε να οδηγηθεί στην απονενοημένη πράξη. 
Η εφημερίδα μας εκφράζει τα βαθιά συλλυπητήριά της στους συγγενείς και οικείους του Παντελή. Δεν είχε προλάβει να κλείσει τα 50 του χρόνια. 

3 σχόλια:

  1. Καλό ταξίδι Παντελάκο....ο Θεός να αναπαύει την ψυχούλα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριοι,
    Εν όσο εσείς που καμώνεσθε τους «πατριώτες» περί άλλων τυρβάζετε, ο κατάλογος των αυτοχειριαζομένων αδελφών μας καθημερινώς θα αυξάνεται προς τέρψη των εχθρών του Έθνους των Ελλήνων. Η ρήση του Κολοκοτρώνη είναι πάντα επίκαιρη: «ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ».
    Οδυσσέας Τηλιγάδας
    Ευριπίδου 57
    10554 Αθήνα
    Τηλ: 210 3250220
    Ηλ. Ταχ: elas@otenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό ταξίδι εκεί που δεν υπάρχουν φόροι για να ζεις,εκεί που δεν ζει κανείς με δάνεια και κάρτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή