Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΜΑΝΤΙΛΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ! ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΟ! Ο ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ...

Δεχθήκαμε απειλή για μήνυση από μητέρα η οποία ισχυρίζεται ότι έχει 2 παιδιά που φορούν μουσουλμανική μαντίλα και τα οποία -όπως επιμένει- φαίνονται καθαρά στο βίντεο που ανεβάσαμε για το 2ο Δημοτικό σχολείο Χολαργού! Στο  συγκεκριμένο βίντεο, μαθήτριες συμμετείχαν σε...

θεατρικό σκετς φορώντας μουσουλμανικές μαντίλες, σύμφωνα με το σχεδιασμό των αρμοδίων εκπαιδευτικών. Εμείς, πριν ανεβάσουμε το βίντεο είδαμε ότι τα πρόσωπα των παιδιών δεν φαίνονταν καθόλου. Η ποιότητα του βίντεο ήταν πολύ χαμηλής ανάλυσης και με θολά τα πρόσωπα. Σε full screan οθόνη μόνο μια θολούρα φαινόταν. Και όμως η συγκεκριμένα μητέρα που λέει ότι έχει δύο παιδιά της που συμμετείχαν στην παράσταση, όχι μόνο μας είπε ότι φαίνονται πεντακάθαρα τα παιδιά της, αλλά και ότι της το είπαν τρίτοι! Κατεβάσαμε το βίντεο, ωστόσο θα το ξανα-ανεβάσουμε αφού επεξεργασθούμε την εικόνα ώστε να φαίνεται η απόλυτη ΘΟΛΟΥΡΑ στα πρόσωπα των παιδιών. Είναι σαφές ότι πρόκειται περί εκφοβισμού που θέλει να εξαφανίσει την αλήθεια την οποία πρέπει να πληροφορηθεί ο κόσμος. Εμείς επαναλαμβα΄νουμε ότι προσέξαμε από την αρχή να μην φαίνονται πρόσωπα και μάλιστα πριν ανεβάσουμε το βίντεο ρωτήσαμε δικηγόρο. Ωστόσο, αφού το θέλει η συγκεκριμένη κυρία κατεβάσαμε το βίντεο, αλλά όχι για πολύ. Θα το ξααναανεβάσουμε έτσι που να μην μπορεί να μας πει απολύτως τίποτε! 

11 σχόλια:

  1. Ο εκφοβισμός και η συγκεκαλυμένη "τρομοκρατία" είναι εμφανής.
    Τα 200 σχόλια θα έπρεπε να τους..."ανησυχούν" και όχι τα θολά video...
    Τα παιδιά είναι τα αθώα θύματα και δεν είναι υπαίτια για τα..."πεπραγμένα" των "ενηλίκων"!!!
    Γενικώς...

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν φορουν μαντήλα να να την βγάλουν ή να πανε σε σχολείο για μουσουλμάνους,τι μας ενδαφέρει αν φορούν μαντήλες οι κόρες της; ας φορέσουν και το βρακί τους ανάποδα,έλεος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΑΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ??????? ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΤΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΑΥΤΟ ?????? ΟΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΙ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΑΔΙΟΥ ΤΗΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΩ ΑΦΟΥ ΘΕΩΡΗΣΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΙ Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΜΕΤΑ ΖΗΤΗΣΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ???? ΜΗΠΩΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΤΑ ΕΧΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ ΖΗΤΗΣΑΙ ΑΥΤΟ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κανείς σχολιαστής δεν κατηγόρησε τα παιδιά με τις μαντίλες. Αυτά συμμετείχαν σε μια παράσταση που οργάνωσαν προφανώς ενήλικες.
    Οι σχολιαστές έκαναν κριτική, όπως έχουν το δικαίωμα, στο περιεχόμενο της παράστασης και στα μηνύματα που ενδεχομένως θέλει να περάσει αυτή η παράσταση με τις ενδυμασίες των παιδιών.
    Η Δημοκρατία δεν απαγορεύει την έκφραση της γνώμης. Την απαγορεύει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η διεθνιστική Παγκοσμιοποίηση όποιον δεν πηγαίνει με τα νερά της τον χαρακτηρίζει ή ως ''φασίστα'' ή ως ''ρατσιστή''.
    Τι δεν καταλαβαίνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Δικτατορία του Παπαδόπουλου έχω την εντύπωση ότι ήταν πιο δημοκρατική από πολλές Δημοκρατίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αιωνία η μνήμη του. Ένας τίμιος πατριώτης και χριστιανός που υπηρέτησε την Ελλάδα ευδοκίμως επτά χρόνια, πεθαίνοντας στην φυλακή αρνούμενος το όνειδος της κλεπτοκρατίας.

      Διαγραφή
  7. Το κακό δεν έχει γίνει μόνο στα σχολεία . Οι βρομιάρηδες συροζοανελ έχουν καταστρέψει την χώρα τελείως . Ο αφελληνισμός τους δεν έχει όρια . Και την Ακρόπολη θα ζητήσουν να γίνει τζαμί . Οι μανάδες που έστειλαν τα παιδιά τους σε αυτό το σχολείο ΕΚΤΡΩΜΑ και φόρεσαν μουσουλμανική μαντήλα μίλησαν στα παιδιά τους ότι τέτοιες μέρες στο ΔΙΣΤΟΜΟ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑΖΙ σκότωσαν εκατοντάδες αθώους Έλληνες και έκαψαν όλη την Ελλάδα ; Δεν υπάρχουν μεγαλύτερα καθάρματα , προδότες και ανθέλληνες από τους κομμουνιστές . Οι συριζαίοι αρουραίοι των υπονόμων μισούν κάθε Ελληνική Αξία και μεγαλώνουν τα παιδιά τους χωρίς ιδανικά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ζούμε στην "κοινωνία" του ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ. Έχουν θεσμοθετήσει το αδίκημα γνώμης και επιβάλλουν έναν συγκεκριμένο κώδικα του σκέπτεσθαι και του φέρεσθαι. ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑΣΗ ΤΗς ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΉΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. Ήδη τα πρώτα κτυπήματα δόθηκαν κατά του μαθήματος των Θρησκευτικών που το απονευρώνουν από κάθε στοιχείο που προσδίδει Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Παιδεία. Τώρα σειρά έχει το μάθημα της Ιστορίας, όπου τηρούνται τα "ρεπούσεια" προτάγματα. Για τους νεοταξίτες αριστερούς η παιδεία που προσδίδει εδραία στοιχεία ταυτότητος και κοινωνικής πνευματικότητας, πρέπει να εξαφανισθούν. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΜΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εάν εσύ η χαζοχαρούμενη συριζαία που έβαλες ισλαμική μπούργκα στο παιδί σου ήξερες τι έκανες θα είχες αυτοκτονήσει . Ντροπή σου Μίασμα . Εάν δεν γνωρίζεις μάθε τι κάνουν στις γυναίκες οι φίλοι σου μουσουλμάνοι στις μουσουλμανικές χώρες . Θα φρίξεις συντρόφισσα . Αυτό είναι το όνειρο σου για τα παιδιά σου : Το ισλάμ :

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΌΣΦΥΓΕΣ ΕΚΔΙΏΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ.ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΜΑΤΩΜΈΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΕΛΛΑΔΑ!ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΝΑ ΗΣΑΝ
    ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
    TO ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΊΑΣ ΑΠΕΦΑΝΘΗ
    ΣΤΕ:ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΟΝΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    http://kwloxaneio.gr/steden-yparchoun-prosfyges-stin-ellada-mono-lathrometanastes/#

    ΑπάντησηΔιαγραφή