Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Η ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΕ 15ΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ, ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ; ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΝΑ ΠΝΙΞΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ; ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ-ΤΟΜΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΕΤΑΣ ΠΕΠΠΑ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ...

γράφει η Ντορέτα Πέππα
Όταν μια κυβέρνηση προωθεί νόμους όπως είναι η αλλαγή φύλου, η...

οποία αναφέρεται ακόμη και σε 15χρονα παιδιά, δε χρειάζονται περισσότερα λόγια για να καταλάβεις τι εννοεί, αφού σου λέει κατάμουτρα: "Εγώ θα καταστρέψω το γένος σας! Γι' αυτό είμ' εδώ!" 
Γιατί... τι είναι εκείνο που θα ωθήσει ένα παιδί, ένα ανήλικο, να κάνει αλλαγή φύλου; Το ότι έχει ήδη σεξουαλική ζωή, άρα έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά! Αυτό σημαίνει ο "νόμος". Ο επάρατος νόμος, που προωθεί απροκάλυπτα την παιδοφιλία και άρα, την καταστροφή -ναι, αυτό εύχονται- του γένους μας! Και μην αρχίσουν κάποιοι ξύπνιοι να λένε ότι υπάρχουν παιδιά για τα οποία συντρέχει ιατρικός λόγος αλλαγής φύλου! Αυτά τα παιδιά και σήμερα μπορούν να τύχουν της δέουσας ιατρικής βοήθειας και ρωτήστε όποιον γιατρό θέλετε.
Τι κάνει η Ένωση Δικαστών; Τι κάνει ο Δικηγορικός Σύλλογος; Θα αφήσουμε τη διαφθορά να κυριεύσει τη ζωή μας και να μας πνίξει; Αυτοί, οι κυβερνώντες, είναι ελεεινοί -εντάξει- αλλά εμείς; Τι θα κάνουμε εμείς; Πώς θα προστατέψουμε την επόμενη γενιά; Ένα έχω να πω! Ούτε ο πόλεμος, ούτε η πείνα, ούτε τίποτα: κανένας κίνδυνος δεν απείλησε περισσότερο το έθνος μας απ' αυτόν! Γιατί έτσι όπως έχουν καταντήσει τα παιδιά και τους νέους και τους έχουν πάρει τα μυαλά με τις ιδεοληψίες του δήθεν προοδευτισμού, δηλαδή του χάους και του αφανισμού, έτσι όπως έχουν γίνει όντα πλαδαρά και άνευρα τα παιδιά μας, οι αντιστάσεις τους απέναντι στο κακό είναι μικρές. Και ναι, για το Κακό μιλάμε! Είναι υπαρκτό και είναι παρόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου