Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΑΝΕΛ! "ΝΑΙ" ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΛΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ, "ΝΑΙ" ΚΑΙ ΣΤΗΝ "ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΘΡΑΚΗΣ" (;)

Την ανανέωση του όρκου κοινής και αδιασάλευτης κυβερνητικής...

σύμπλευσης σηματοδότησε  η παρουσία των κ.κ. Αλέξη Τσίπρα και  Πάνου Καμμένου στην επεισοδιακή συνεδρίαση της Βουλής τη Δευτέρα για την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας που ζητούσε την συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής για την διερεύνηση των συνομιλιών του υπουργού Εθνικής Άμυνας με τον κ. Μάκη Γιαννουσάκη, ισοβίτη για εμπόριο ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα στηρίξει το νομοσχέδιο που εισάγεται σήμερα στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή για συζήτηση και το οποίο δίνει την δυνατότητα αλλαγής φύλου με μια απλή δήλωση.

Επιπροσθέτως, σύμφωνα με δηλώσεις του υφυπουργού Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ οι ΑΝΕΛ θα στηρίξουν και τη νέα ρύθμιση για την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» όταν αυτή επανακατατεθεί στην Βουλή.

Η αλλαγή πλεύσης του κόμματος ενδεχομένως να ερμηνεύεται από την πλήρη κάλυψη που παρείχε ο πρωθυπουργός στον εταίρο του κατά την χθεσινή συνεδρίαση. Ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε την υπόθεση «δήθεν σκάνδαλο» και υποστήριξε πως ο κ. Καμμένος «έπραξε τα δέοντα». Η παρέμβαση του πρωθυπουργού ήταν καταλυτική καθώς επανέφερε την «κομματική πειθαρχία» στις τάξεις της κοινοβουλευτικής του ομάδας με αποτέλεσμα το σύνολο των κυβερνητικών βουλευτών να στηρίξουν τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ.

«Πειθαρχία» που το τελευταίο διάστημα είχε επηρεαστεί από την αντίδραση των ΑΝΕΛ στην τροπολογία Κοντονή για την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» με αποτέλεσμα ορισμένοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να υποστηρίζουν ότι δεν είναι δεδομένη η στάση τους στην ψηφοφορία για την εξεταστική.
Σχόλιο δικό μας: Μιλάμε για τις πράξεις και τα ψηφίσματα των ΑΝΕΛ που θεωρούνται ότι είναι υπέρ των τολογλύφων και ανθελληνικές! Πολιτικά καταδικαστέες. 
http://www.newmoney.gr (τίτλος: παραλλαγμένος)

8 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ.Σε δέκα μέρες θα επανέλθουν οι δοσίλογοι βουλευτές δρυμίτεροι΄.Εχουμε ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ βάσει του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ αλλά και της ΣΥΝΘΕΣΗΣ του Πληθυσμού μας.Ο Αρειος Πάγος απεφάνθη
    δύο φορές επί του θέματος των υποτιθεμένων Τούρκων της Θράκης.Επί πέον οι ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ της Θράκης είναι ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ βάσει έρευνας του DNA!!!!Το μόνο ξένο γένος στην Ελλάδα είναι οι εβραιοι.
    Η Βουλή των ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΩΝ θέλει να ψηφίσει και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ και ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!!!!Στόχος να ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΘΕΙ,στην επικείμενη ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ(ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ TO ΣΧΕΔΙΟ ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΥ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΨΟΦΟ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΨΕΚΑΝΕΛ, ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΒΟΤΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΣΑς ΨΗΦΙΣΑ..ΣΥΓΚΑΜΜΕΝΕ, ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΙΑ, ΘΑ ΣΕ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ Ο ΘΙΑΣΟΣ ΣΑΣ, ΚΑΡΕΚΛΟΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΨΟΦΟ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΨΕΚΑΝΕΛ, ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΒΟΤΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΣΑς ΨΗΦΙΣΑ..ΣΥΓΚΑΜΜΕΝΕ, ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΙΑ, ΘΑ ΣΕ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ Ο ΘΙΑΣΟΣ ΣΑΣ, ΚΑΡΕΚΛΟΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να που βρηκε τα λεφτα ο χοντροβρωμιαρης απατεωνας, κλεφτης και πλαστογραφος... και παιζει στα καζινα...

    Αυτος ο ξεδιαντροπος πλεον αληταρας, ξερει οτι λιγα ειναι τα ψωμια του και για αυτο δειχνει φανερα ποιος ειναι, προκαλει χωρις να τον νοιαζει..
    Γιατι να κρυφτει ?
    Οπου να 'ναι μαζευει τα μπογαλακια του μαζι με τα τουβλακια απο ζεστο προδοτικο χρημα και εξαφανιζεται...
    Οσο κακο εκανε στην Ελλαδα και στους Ελληνες να το βρει μποστα του. Στον ιδιο, στα παιδια του, στην οικογενεια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Καρατζαφερηs θελει"ιμαμη"στην νοτια Ελλαδα!!!
    ixnos.blogspot.gr2009/06/blog-post_02.html
    Καρατζαφερηs:Απο Λαγοs Του Μνημονιου Γινεται Και Λαγοs Του Τουρκικου Προξενειου!!!
    elatora.wordpress.com/2014/06/19/
    Ο Καρατζαφερηs κατηγγειλε την Ελλαδα στο...
    Ευρωκοινοβουλιο 19 Δεκεμβριου 2005!
    Γραπτη ερωτηση υποβολη:Georgios Karatzaferis(IND/DEM)προs την Επιτροπη θεμα:Παραβιαση των ανθρωπινων δικαιωματων των ελληνων Μουσουλμανων!!!
    ta-anilia.blogspot.gr/2009/06/blog-post_184.html
    Ο Χ.Παμπουκηs δεν πιστευε στα αυτια του και εσπευσε να χαρισει στον Γ.Καρατζαφερη ενα κιπα(εβραικο σκουφακι)που το ειχε φερει απο το προσφατο ταξιδι του στο Ισραηλ...
    akommatistoi.blogspot.gr/2011/03/blog-post_28.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο πρόβατο είσαι...
      Πόσο βλάκας είσαι...
      Πόσο επικίνδυνος είσαι τελικά;;;

      Διαγραφή
  6. Καραγκιοζοφερηs...ξεβρακωνει Κατακαυμ(μ)ενο!
    esxatianasxesi.blogspot.gr/2017/09/blog-post_941.html
    Απιστευτη ανατροπη!Ηταν και ο Καρατζαφερηs με τον Καμμενο στο καζινο!
    makelio.gr
    Για δειτε το Χερι-χερι ο Καμμενοs με τον Καρατζ...
    ixnos.blogspot.gr/2016/05/blog-post_217.html
    Αποκαλυψη:Παρ'ολιγον...διγαμοs ο καρατζαφερηs με κουμπαρο τον τεωs βασιλια Κωνσταντινο!
    greekvoices.blogspot.gr/2012/01/blog-post_1227.html
    Χερι-χερι στο Ζαπειο!-ΥοuTube
    ο καθετηραs το κουδουνισμενο περιστεροχ...εσμενο τηs κατεριναs λεει....
    εκεινο που μπαινει σκληρο και βγαινει μαλακο τι ειναι;
    Πανελληνια ΟΡγανωση Διεφθαρμενων Οφσορ.Συναγερμου(Π.ΟΡ.Δ.Ο.Σ)
    οι εγγραφεs αρχισαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάλι καλά που δεν έγραψες καμία μαλ@κια στην ανάρτηση για την απώλεια της μητέρας του Κ.Αϊβαλιώτη. Πάλι καλά, γιατί από εσένα όλα τα περιμένω...πανίβλακα!

      Διαγραφή