Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ! ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ!

ignatiou_papandreou-630x395

Ο εξοχότατος κ. Γεώργιος Παπανδρέου, ηγέτης του ανύπαρκτου και ασήμαντου ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών...

και της εξίσου ανύπαρκτης Σοσιαλιστικής Διεθνούς, δεν κατάλαβε ποτέ ότι είναι προτιμότερη, ορισμένες φορές, η σιωπή, ιδιαίτερα όταν ζει σε γυάλινο σπίτι, για όλα τα θέματα που χειρίστηκε:

Είτε αφορά στον τρόπο που κινήθηκε με την υπόθεση Οτσαλάν, με στόχο την εκπαραθύρωση τότε του κ. Θεόδωρου Πάγκαλου από το Υπουργείο Εξωτερικών, είτε με την αναγνώριση δικαιώματος αυτοπροσδιορισμού της μουσουλμανικής μειονότητας στην Θράκη, είτε την παράδοση της χώρας στο «κρεματόριο» των Μνημονίων, είτε με την καλλιέργεια του φθηνού λαϊκισμού του «λεφτά υπάρχουν», είτε με την επαίσχυντη προσπάθεια διασύνδεσης της αποφασισμένης ένταξης της Κύπρου το 2004 στην Ε.Ε., με την αποδοχή του διχοτομικού και φιλοτουρκικού Σχεδίου Ανάν, στο δημοψήφισμα λίγες ημέρες πριν την ημερομηνία ένταξης της Κύπρου.

Είτε την υπόγεια συνεννόηση με την Ουάσιγκτον για την προσφυγή στη Χάγη και ενώ η Ελλάδα κινδύνευε να πάει σε πόλεμο με την Τουρκία για τα Ίμια, που έκανε έξαλλο τον Κώστα Σημίτη.

ΑΚΟΜΑ: Ο κ. Παπανδρέου δεν απαντά γιατί η Αθήνα απέρριψε την πρόταση της Λευκωσίας να οριοθετήσει την ΑΟΖ μεταξύ της Ελλάδας και της Κύπρου…

Επειδή, βεβαίως, δεν ήθελε να ενοχλήσει την Τουρκία, είναι η απάντηση. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια.

Τους είπαν οι φίλοι τους οι Δυτικοί να ΜΗΝ το κάνουν, και δεν το έκαναν. Δεν ήταν «θέμα ασφάλειας», όπως διατείνονται υπογείως.

Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε πάρα πολλά γεγονότα, αλλά για τώρα περιοριζόμαστε στα παραπάνω.

Στη μεγάλη προσπάθεια για την ένταξη της Κύπρου στην Ε.Ε. έχουν συμβάλλει όλοι οι ηγέτες της Ελλάδας και της Κύπρου από το 1994 και όσοι ηγήθηκαν των Υπουργείων Εξωτερικών στις δύο χώρες, εκτός του κ. Παπανδρέου.

Ο δικός του ρόλος ΔΕΝ ήταν ΘΕΤΙΚΟΣ, ήταν ΕΝΤΟΝΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ.

Ήταν αυτός που είχε αποδεχθεί και είχε ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ ότι η ένταξη της Κύπρου στην Ε.Ε. θα γινόταν με δεδομένη την προηγουμένη αποδοχή του Σχεδίου Ανάν.

Ενός σχεδίου που αποτελούσε την κορυφαία προσπάθεια νομιμοποίησης των αποτελεσμάτων της εισβολής και κατοχής και μάλιστα με «ευρωπαϊκή σφραγίδα».

Όλοι οι πολιτικοί στην Ελλάδα και την Κύπρο, εκτός του κ. Παπανδρέου, ΔΕΝ συνέδεαν την έγκριση του φιλοτουρκικού σχεδίου με την ένταξη στην Ε.Ε.

Τα μεγαλύτερα εύσημα ανήκουν στον Γιάννο Κρανιδιώτη, ο οποίος έπεισε τον μακαρίτη Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ να βοηθήσει. Και αυτός έβαλε πλάτη…

Αντιλαμβανόμαστε ότι ταράξαμε την ευχάριστη χορηγουμένη από την Σοσιαλιστική Διεθνή, παραμονή του κ. Παπανδρέου στην Νέα Υόρκη.

Όμως το πρόβλημα δεν είναι η δική μας κριτική. Ο κ. Παπανδρέου αν πρέπει να φοβάται κάτι, αυτό είναι η Ιστορία… Εφόσον φυσικά είναι σε θέση να το αντιληφθεί.

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ: Ποιος πληρώνει τα έξοδα της έρμης της Σοσιαλιστικής Διεθνούς; Το ΠΑΣΟΚ κ. Φώφη Γεννηματά; Κάποιος άλλος; Και αν είναι κάποιος άλλος, είναι Έλληνας ή ξένος πολίτης;

Μιχάλης Ιγνατίου
(το διαβάσαμε στο tribune.gr, τίτλος παραλλαγμένος από εμάς)

3 σχόλια:

  1. ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΜΕ ΤΟ 1ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ!!!ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΤΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ ΛΑγΟΙ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙΑ..............................................ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΦΙΘΕΟΚΑΛΛΙΘΕΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΣ ΧΑΛΑΩ ΤΗΝ ΜΑΝΕΣΤΡΑ Ε;;;;ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ;;; ΤΟ ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΚΙ ΣΑΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ, ΚΡΥΦΟΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΑΣΟΝΙΑ!!!ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή