Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ-ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ! ΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ "ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΙ"!

Νέα δημοσκόπηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την Metron Analysis για λογαριασμό της εφημερίδας Τα Νέα και η οποία δίνει...

προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ κατά περίπου 10 ποσοστιαίες μονάδες.
Συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 26% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ που συγκεντρώνει ποσοστό 16,1%.
Τρίτο κόμμα αναδεικνύεται σύμφωνα με τη δημοσκόπηση η Δημοκρατική Συμπαράταξη με ποσοστό 6,2% και ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 5,2% και το ΚΚΕ με 5%.
Η Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη συγκεντρώνει ποσοστό 2,4%, το Ποτάμι 2%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2%, η Πλεύση Ελευθερίας με 1,4% και η Λαϊκή Ενότητα με 1,2%. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αδιευκρίνιστη ψήφος φτάνει στο 10%.
Προβάδισμα έχει η Νέα Δημοκρατία και στην παράσταση νίκης συγκεντρώνοντας ποσοστό 68%, ενώ μόλις το 17% των ερωτηθέντων θεωρεί πως σε περίπτωση εκλογών θα νικήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, η απάντηση ΚΑΝΕΝΑΣ είναι ο μεγάλος νικητής με ποσοστό 43% και ακολουθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ποσοστό 25%και ο Αλέξης Τσίπρας με ποσοστό 13%.

Οι πολίτες πάντως δείχνουν μεγάλη δυσαρέσκεια απέναντι στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, καθώς το 75% κρίνει αρνητικά το έργο της κυβέρνησης, ενώ το 71% των ερωτηθέντων έχει αρνητική άποψη για τον τρόπο με τον οποίο ασκεί τα καθήκοντά του ο Αλέξης Τσίπρας.
Πάντως, δυσαρέσκεια έχει ο κόσμος και για τη Νέα Δημοκρατία, καθώς το 64% έχει αρνητική εντύπωση για την αξιωματική αντιπολίτευση, ενώ το 59% των ερωτηθέντων έχουν αρνητική άποψη για τον τρόπο που ασκεί τα καθήκοντά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 
newsbomb.gr

6 σχόλια:

  1. Το ΛΑγΟΣ του κρυφομασόνου,πράκτορα,offshoreίστα-προδότη-πατριδοκάπηλου-παπατζή-καρατζαφεροκωλοτούμπα σε ποιο ποσοστό άραγε να "βόσκει";;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο 5 έως 6% βρίσκεται.Πάρε την απάντηση στην βλακώδη ερώτησή σου γραφικέ και άλλη φορά να μην "τρίβεσαι στην γκλίτσα του τσοπάνι"!
      ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ και αυτή την φορά θα κάτσει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.
      ΧΓ

      Διαγραφή
    2. χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!να, αυτά παθαίνεις αν δεν προσέχεις ΠΩΣ ΚΡΑΤΑΣ την γκλίτσα σου ΧΓ!! και σου έχω πει μην καβαλάς την γκλίτσα, ενίοτε συμβαίνουν ατυχήματα, εσύ δεν ακούς!! με τις υγείες σας........ 0,5-0,6%!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ SILVER ALERT!! αντε γεια!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Οι χαζοχαρούμενοι γελάνε όλοι την ώρα...
      χαζό "παιδί" χαρά γεμάτο.
      Στο αποτέλεσμα που θα ακούσεις το βράδυ των εκλογών κοίτα μην στραβοκαταπιείς τίποτα περίεργο και σου κάτσει στο λαρύγγι.
      Το δικό σου "κόμμα" που θα είναι;
      Στο..."Άμπε Λαλέ;;;"
      ΧΓ

      Διαγραφή
  2. ΧΓ τσοπανόσκυλο-κομματόσκυλο ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ SILVER ALERT!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΓΚΟΙΜ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝΝΝΝ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΥΦΑΝΤΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΤΕ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΚΕΝΝΕΝΤΥ ΚΑΙ THE CENTURY OF ENSAVEMENT THE HISTORY OF THE FEDERAL RESERVE YOU TUBE ΠΩΣ ΣΚΛΑΒΩΣΕ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤ ΕΜΑΣ ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΚΕΝΝΕΝΤΥ ΠΟΘ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ 11100 ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή