Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

ΦΩΤΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ! ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ-"ΜΑΡΟΥΛΙ" ΠΟΥ ΤΣΕΠΩΝΕ ΤΟ ΚΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ (1949) ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ...ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΑ ΣΤΗΘΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΚΟΝΙΖΟΝΤΑΙ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!



ΠΩ-ΠΩ-ΠΩ, ΜΕΤΡΗΤΟ …’ΜΑΡΟΥΛΙ’ που τ σ έ π ω ν ε το ΚΚΕ !!! (Σπάνια ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ φωτογραφία! ΔΕΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΥ!).
ΑΥΤΗ Η ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΣΠΑΝΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΘΑ ΤΗ...

ΛΕΓΑΜΕ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ,
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΥΡΟ Ο Λ Η Σ
ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΟΛΗΣ!
ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΘΕΙ Π Α Ν Τ Ο Υ !
ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΡΟΚΟΛΛΗΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΤΟΥ ΚΚΕ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ …ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ!
(ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΤΩΡΑ, ΠΟΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ
ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΙΞΟΥΝ…
KAI ΠΟΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΟΥΝ…)
[«ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’]
«Δύο ‘Κάπα’ κι ένα ‘Ε’, μ ε τ ρ η τ ά στο Κ.Κ.Ε.»!
Σύνθημα που ενώνει και δονεί (διαχρονικά) την καθοδήγηση των ελληνόφωνων μαρξιστών…
Αυτή την φωτογραφία κόψτε την, πλαστικοποιήστε την και ΦΥΛΑΞΤΕ την ΚΑΛΑ στο αρχείο σας!
Δείχνει κάτι για το οποίο όλοι ήμασταν πεπεισμένοι, αλλά δεν μπορούσαμε να αποδείξουμε τόσο… θεαματικά.
Τι δείχνει;
ΣτηΝ σελίδα του ‘facebook’ «Στηρίζουμε τον “Ιστορικός Συλλέκτης Βέροιας”» (https://www.facebook.com/Στηρίζουμε-τον-Ιστορικός-Συλλέκτης -Βέροιας-128037153879904) η λεζάντα της φωτό γράφει:
«Η φωτογραφία είναι του 1949 από την επίσκεψη στελεχών του Κ.Κ.Ε. στην Γερμανία, καθώς το ΚΚΕ διατηρούσε, όπως γίνεται αντιληπτό, άριστες σχέσεις με τους Γερμανούς, προκειμένου το Κ.Κ.Ε.\ΔΣΕ να ενισχυθεί οικονομικά για να συνεχίσει τον (ΑΙΜΑΤΗΡΟΤΑΤΟ) συμμοριτοπόλεμο στην Ελλάδα, καθώς η ηγεσία του Κ.Κ.Ε. έβλεπε να έρχεται αναπόφευκτα η ήττα, όπου η συγκεκριμένη φωτογραφία εμφανίζει τον Γερμανό αξιωματούχο Σβότσερ (όρθιο), μέλος της Κ.Ε. του ‘S.E.D.’ (Ενιαίο Σοσιαλιστικό Κόμμα), να π α ρ α δ ί δ ε ι ένα ΣΕΒΑΣΤΟ χρηματικό ποσό ως βοήθεια στον Θανάση Γεωργίου (καθιστός), μέλος του ΚΚΕ, ενώ άξιον παρατηρήσεως είναι, πως τα χρήματα βρίσκονται πάνω στη σημαία του “Δ.Σ.Ε.”, υπό το βλέμμα του στελέχους του ΚΚΕ».
Ω ναι!

Το «τιμημένο» κόμμα έπαιρνε με-τρη-τού-λι από τους Γερμανούς πριν καν σχηματιστεί το κράτος της Ανατολικής Γερμανίας και τα σημαίνοντα στελέχη του φωτογραφίζονταν με το μαρούλι, τον μπερντέ, το μπικικίνι, πάνω στην παντιέρα του «Δημοκρατικού Στρατού»!

Αυτό και μόνο τα λέει όλα για το «κόμμα του λαού» που σήκωσε τα όπλα ΕΝΑΝΤΙΟΝ της πατρίδος και αντί να απολογείται (διαρκώς!) και να ντρέπεται για τα πεπραγμένα του, τα νοσταλγεί (!) και δηλώνει ότι θέλει να τα …ξανακάνει.
Αυτό το συγκλονιστικό ντοκουμέντο έφερε στο φως ο Κανέλλος Ντόντος, απόστρατος αξιωματικός, αναγνωρισμένος συλλέκτης από το υπουργείο Πολιτισμού και διευθυντής του Βλαχογιάννειου Μουσείου της Βέροιας, όπου εκτίθεται και η συλλογή του με ιστορικά και συλλεκτικά κειμήλια, αναδεικνύοντας την ελληνική Ιστορία και όχι μόνο.
Η ιστοσελίδα του Μουσείου είναι historicalcollector.gr/.
Παναγιώτης Λιάκος
[Πηγή:’ dimokratianews.gr’ &’fonaklas.blogspot.gr’]
[ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ!

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ.
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΕΙΘΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ «ΠΟΛΥΘΡΥΛΗΤΟΥΣ» ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ (ΣΕ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΠΑΝΤΑ!) ΑΠΟ ΤΟ «ΤΑΠΕΙΝΟ» Λ Ο Υ Ξ Ε Μ Β Ο Υ Ρ Γ Ο…

ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ…
ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΚΑΤΑ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΠΠΟΥ…
ΑΦΟΥ Ο ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ, ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΣΕΠΡΑΤΤΑΝ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΚ ΜΟΣΧΑΣ…
ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ «ΚΑΝΑΛΙΑ»…
ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΓΙΑ …ΧΑΖΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ‘ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ’!].
το διαβάσαμε στο https://hellasforce.com/

24 σχόλια:

  1. Τώρα δικαιωνόμαστε(εν μέρη)για όλα αυτά τα χρόνια που Φωνάζουμε δεκάδες χιλιάδες ΕΛΛΗΝΕΣ(!!)για τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ κομμουνιστές!
    Θα υπάρξει και συνέχεια στην "δικαίωσή μας", στην πεποίθησή μας, πως αυτό το αισχρό κόμμα δεν έπρεπε να είχε νομιμοποιηθεί ποτέ
    και...ΟΛΑ τα "διεστραμμένα" μεγαλοστελέχη του να έχουν "στηθεί στο εκτελεστικό απόσπασμα" από τις δεκαετίες του '50-60, για τις προδοσίες τους, για την ανταρσία κατά της νόμιμης δημοκρατικής κυβέρνησης, για τις κτηνώδεις δολοφονίες τους εις βάρος ΑΘΩΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, για την κατασκοπεία που διενεργούσαν για λογαριασμό ξένου κράτους, για συνεργασία με τους εχθρούς της ΠΑΤΡΙΔΟΣ, για τις..."παραχωρήσεις" ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ επικράτειας σε σλαύους(κατ'επιταγή της κομμουνιστικής Διεθνούς και του προέδρου της, Γκεόργκι Δημητρώφ, βουλγαρικής καταγωγής)
    και για την κατ'εξακολούθηση ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ της δημοκρατίας...!

    Από τώρα και στο εξής, δεν έχει κανένας "συνειδητός φασίστας-κομμουνιστής", το δικαίωμα να επικαλείται το "άλλοθι" ότι δεν γνώριζε, ή και να..."επιχειρεί" να αιτιολογήσει ή διαστρέψει, τις κατάπτυστες και ιταμές ενέργειες των υποκείμενων "ηγεσιών" του κουκουέ, εις βάρος του ΕΘΝΟΥΣ!!!

    Δώστε και άλλα στοιχεία για το σκοτεινό παρελθόν και το ύπουλο παρόν του ΚουΚουΕ στην δημοσιότητα.
    Στις επερχόμενες εκλογές δεν πρέπει να πάρει πάνω από 3% κανένα αριστερό κόμμα!!!

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει να τους ξεσκίσουμε στα σχόλια φίλε Ανδρόνικε . Γι αυτό κανένας κομμουνιστής δεν δουλεύει . Τα έχουν αρπάξει γερά από το Γερμανικό Φασιστικό ΡΑΙΧ και κάνουν τους αντιστασιακούς . Είναι όλοι τους με γερό πορτοφόλι . Ρήμαξαν την Πατρίδα μας οι προδότες .

      Διαγραφή
    2. Αυτό θα κάνουμε, θα τους "ξεσκίσουμε", όπως αυτοί ξέσκισαν τις σάρκες του Έθνους!!!
      Και κάποια στιγμή, δεν θα "μείνουμε" στα σχόλια...
      όταν "επιχειρήσουν" να επαναλάβουν τα αίσχη και τις κτηνωδίες του παρελθόντος,
      τότε θα δουν για μία ακόμη φορά τι σημαίνει να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ και όχι "ελληνόφωνος...!"
      Τότε θα δουν για μία ακόμη φορά τι σημαίνει να είσαι ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ και όχι "Εφιάλτης...!"
      Τότε θα "αντιληφθούν" την διαφορά στις Πατριωτικές έννοιες...και τι σημαίνει να είσαι γηγενής και όχι... "έπηλυς"!!!

      Η Πατριώτες υπηρετούν τα Ιδανικά της Πατρίδος και την Σημαία της...

      Οι κομμουνιστές ανέκαθεν "υπηρετούσαν" και εξακολουθούν να υπηρετούν τα συμφέροντα των..."χρηματοδοτών τους!!!"
      (Α)

      Διαγραφή
    3. να ήταν μόνο αυτοί οι προδότες της πατρίδος και του ελληνισμού;;; υπάρχουν και υπήρξαν κάτι "δεξιορουφιάνοι δήθεν πατριώτες" γερμανοτσολιάδες, πεμπτοφαλαγγίτες και από το τίποτα έγιναν μεγαλοαστοί με κάτι μπάζες νααααααααααααα!!!!!αυτό το έθνος ανέκαθεν έβγαζε εφιάλτες θεσμικούς και μη, κομματόσκυλα (δεξιά,αριστερά,κεντρώα) και μη,λούγκρες ξεφωνημένες,πουτάνες κρυφές και φανερές, αγύρτες παντός είδους κλπ κλπ!!κοιτάτε την μπάζα των ΚΚΕδων τότε και δεν κοιτάτε την μπάζα των τωρινών από τον Σόρρο και τον διεθνή σιωνισμό Ροτσαϊλντ-Ροκφέλερ και CIA!! παντού και πάντοτε τα πάντα.

      Διαγραφή
  2. Εμένα μου θυμίζει μαφιόζικη φωτογραφία με Κολομβιανούς εμπόρους ναρκωτικών που κάνουν την μοιρασιά με βρώμικα και ματωμένα Δολάρια . Έτσι και το ξεφτιλισμένο ΚΚΕ βρωμάει και ζέχνει σε όλη την Ελλάδα . Είναι ένα φασιστικό κατασκεύασμα μαφιόζων και καθαρμάτων . ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΚΚΕΔΕΣ . ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΣΑΣ . ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΚΚΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσύ σύντροφε Μπογιόπουλε τι λες για όλα αυτά ; Πόσο ανθέλληνες και προδότες είναι αυτοί του ΚΚΕ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να ρε που πήγαν οι "Γερμανικές αποζημιώσεις" από το αναγκαστικό δάνειο του Γ'Reich και οι πολεμικές αποζημιώσεις και τα κατοχικά εγκλήματα...!
    Τα "πιάσανε" οι κομμουνιστές Ζαχαριάδης και Μπελογιάννης...
    ΡΕ ΑΪ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ κατακάθια.

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην βαζεις ιδεες.Παιζει να εχει συμβει και αυτο.Τιποτα δεν θα με εκπληξει αν είναι το ΚΚΕ ανακατεμενο.

      Διαγραφή
  6. Αυτό με τις Γερμανικές αποζημιώσεις είναι δυνατό σχόλιο . Τα άρπαξαν γερά οι κκεδες από τους Γερμαναράδες . Γι αυτό οι Γερμανοί δεν δίνουν αποζημιώσεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΥΦΑΝΤΗ ΤΟ ΚΚΕ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΙΨΙΟ ΥΟΥ ΤΟΝ ΜΑΡΞ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΝΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΝΤΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΓΚΟΙΜ ΕΜΑΣ ΤΑ ΖΩΑ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΞΗΣ ΔΙΕΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ YOU TUBE Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΚΕΝΝΕΝΤΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΣΚΛΑΒΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ YOU TUBE CENTURY OF ENSLAVEMENT THE HISTORY OF THE FEDERAL RESERVE 1000000 ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ASSASSINATED AMERICAN PRESIDENT BY THE FED AND BANKERS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή μιλάμε για πλούσιες Μάσες και Ξάπλες από τους Λεχρίτες του ΚΚΕ . Στον Αγώνα Ενωμένοι και στην Μάσα Χωριστά . Άι στο Διάολο σύντροφοι του Τιμημένου ΚΚΕ των Κατσαπλιάδων . Άι στο Διάολο ξανά φασιστόμουτρα .

      Διαγραφή
  8. ............................................
    Αυτά που λένε για τους αγώνες υπέρ των εργαζομένων, πόσο αληθινά είναι;

    zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=449774&cid=122

    Αυτά που λένε ενάντια του κεφαλαίου και της πλουτοκρατίας, πόσο αληθινά είναι;

    freedomvoicegr.blogspot.gr/2015/02/coca-cola.html

    Εάν πιστεύεις στην αριστερά, πείσε κι εμένα να έρθω μαζί σου.
    ...........................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι οι χειρότεροι εργοδότες που πέρασαν από την Ελλάδα . Το ΚΚΕ απέλυσε 500 εργαζομένους από τις επιχειρήσεις του [Ριζοσπάστης , Τυποεκδοτική , 902 .Σύγχρονη Εποχή κλπ] και δεν τους αποζημίωσε γιατί στηρίχτηκε στο αντεργατικό άρθρο 99 . Καθεστώς Γαλέρας με μισθούς πείνας και χωρίς ασφάλεια για όσους δουλεύουν στον Περισσό και απλήρωτοι για πολλούς μήνες .

      Διαγραφή
  9. Κόμμα Εγκλήματος και Προδοσίας είναι το ανθελληνικό ΚΚΕ . Στο Βερολίνο οι σιχαμεροί κομμουνιστές εξόντωσαν χιλιάδες οικογένειες [και μικρά παιδιά] με ξιφολόγχες γιατί προσπάθησαν να αποδράσουν από την Κόλαση του κομμουνισμού περνώντας από το Τείχος του αίματος και του Αίσχους . Τα εγκλήματα τους προκάλεσαν φρίκη σε όλη την ανθρωπότητα . Και εδώ οι ΕΦΙΑΛΤΕΣ του ΚΚΕ έχουν τα ίδια δολοφονικά ένστικτα και Μίσος για την Πατρίδα . Αυτή την φορά όμως θα τους λιώσουμε σαν τα σκουλήκια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτή πράγματι είναι γερή Μίζα . Λαδώθηκαν καλά το κομμούνια . Τύφλα να έχει ο Τζοχατζόπουλος . Και μας κάνουν τους εργατοπατέρες και τους προστάτες του Λαού οι Νταβατζήδες . Το ΚΚΕ είναι ένα φασιστικό μόρφωμα του ΥΠΟΚΌΣΜΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κανένα κόμμα δεν πέταγε σε ξεροπήγαδα Ζωντανούς ανθρώπους με κομμένα πόδια και χέρια . Τέτοια πρωτοφανή σε αγριότητα Εγκλήματα μόνο το ΚΚΕ έχει κάνει και θα κάνει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όλα τα στελέχη του ΚΚΕ είναι αργόσχολοι και τεμπέληδες . Με λίγα λόγια χαραμοφάηδες και έχουν μάθει να τα παίρνουν κάτω από το τραπέζι . Όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι αυτή η κόκκινη συμμορία είναι καταστροφή για την Ελλάδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ.............. ΚΛΕΦΤΕΣ............... ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ............. ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ............ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ................ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ............ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.............. ΒΡΟΜΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΡΠΕΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑΤΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είμαστε όλοι Αντικομμουνιστές ενάντια στην κόκκινη φασιστική συμμορία του Περισσού . Βόθρος κι Υπόνομος το ΚΚΕ που είναι γεμάτος τρωκτικά και αρουραίους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 1931 .17 Σεπτεμβρίου 2017 στις 8:14 π.μ.

    ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ .... ΖΗΤΩ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ... ΖΗΤΩ ΟΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΕΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΛΑΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ... ΕΞΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ... ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ . 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 1931 ΚΚΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρε τι χάλια είναι αυτά . Τα τσέπωνε από παντού το ΚΚΕ το κόμμα του Λαού . Τύφλα να έχει η Σισιλιάνικη Μαφία της Σικςλίας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρεζίληδες κκεδες είσαστε για φτύσιμο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τα τσεπώνανε από παντού, αλλά τα συνθήματα συνθήματα...
    Κορόιδα απλοί ψηφοφόροι και συμπαθούντες του κκε, τρέχατε εσείς στην αφισοκόλληση,
    σας έσπαγαν τα κεφάλια τα ΜΑΤ, τρώγατε και ξύλο από παντού, κάνατε και εξορία μερικοί από εσάς, παραλίγο να σας στήσουν και στο εκτελεστικό απόσπασμα(όπως με τον Λαζαρίδη, σίγουρα και πολλοί άλλοι)
    και τελικά, κονομάγανε οι Ζαχαριάδηδες, οι Μπελογιάννηδες, οι λογιών-λογιών σβίγκοι, οι Φλωράκηδες με τα τσιμπούκια οι Παπαρήγες και οι Κουτσούμπες...!
    Αναρωτηθήκατε ποτέ που βρίσκουν τα λεφτά, τον πακτωλό των δισεκατομμυρίων για να ζουν στην χλιδή, χωρίς να έχουν εργαστεί ούτε μία ημέρα στην ζωή τους;;;
    Άντε τώρα εσύ εργάτη, σήκω από τα "αξημέρωτα" για να πας να "σκοτωθείς στο κάτεργο", αλλά, πάνω απ'όλα..."μην ξεχνάς τον φασισμό"!!!
    Άντε φουκαρά άνεργε, να ψάξεις για την εργασία που σου στερούν και οι..."σύντροφοί σου" κομμουνιστές!!!
    Για φτύσιμο μόνο...;
    ΧΓ

    ΑπάντησηΔιαγραφή