Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ: "ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ELDORADO GOLD"! ΚΤΗΝΩΔΗΣ ΑΝΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΡΩΕΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΚΑΙ....ΧΕΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 2.400 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ" ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ!

τίτλος: δικός μας, σχολιασμός: pronews.gr
«Να μην στεριώσεις πουθενά» γράφει ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού στο Μέγαρο Μαξίμου…

Παρέμβαση για την υπόθεση που έχει προκύψει με την Eldorado Gold έκανε ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού στο Μέγαρο Μαξίμου, Νίκος Καρανίκας και στέλνει την επιχείρηση στα... τσακίδια.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία ανακοίνωσε πως παγώνει τις εργασίες και τις επενδύσεις στην Ελλάδα

Με μια ανάρτηση στο facebook ο κ. Καρανίκας λέει μεταξύ άλλων στην εταιρεία Eldorado Gold να πάει στα τσακίδια και να μην στεριώσει πουθενά.

Ειδικότερα ο κ. Καρανίκας γράφει: «Η Eldorado έκανε αυτό που μπορεί. Μόλυνση, καταστροφή του δάσους, διάλυση ανθρώπινων σχέσεων, εξαγορά συνειδήσεων.

Η τοπική κοινωνία σήμερα πρέπει να βγει στον δρόμο... της αποχώρησης αυτής της εταιρίας και αυτού του "έργου" και να στηρίξει της έξοδο της από την χώρα μας, ώστε να γίνει πραγματικότητα η απειλή της.

Στα τσακίδια Eldorado και να μην στεριώσεις πουθενά». 

14 σχόλια:

  1. Στα τσακίδια εσύ ρε "φουντάκια"!!!
    Στα τσακίδια και πάρε μαζί σου όλο τον συρφετό και το "αφεντικό σου" τον Πινόκιο, που την έχει δει "πρωθυπουργός...!"
    Άντε σερβιτόρε να πλύνεις και κανένα πιάτο και κανόνισε να μην τα σπάσεις άχρηστε.
    Να είσαι σίγουρος ότι εσύ δεν θα στεριώσεις πουθενά ανίκανε, ακόμη κι'αν δεν σου ευχηθούμε να "μην στεριώσεις πουθενά"!!!
    ΧΓ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκεφτόμουν, τι να σχολιάσω σε αυτό το άρθρο. Το ότι μια επιχείρηση κλείνει και αφήνει χιλιάδες ανέργους; Το ότι ενδεχομένως (λέω, ενδεχομένως, διότι δεν είμαι μέσα στα πράγματα για να μπορώ να κρίνω δίκαια και αντικειμενικά) έχει δίκιο η κυβέρνηση και όχι η εν λόγω επιχείρηση; Το ότι ο κος Πρωθυπουργός έχει βολέψει όλο του το σόϊ (και το μη σόϊ) αλλά κατά τα άλλα ο ΣΦΥΡΙΖΑ είχε ηθικό πλεονέκτημα; Το ότι ισοπεδώνουν τα πάντα; Από αξίες και παραδόσεις μέχρι οικογένειες, επιχειρήσεις, και ό,τι άλλο βρουν στο διάβα τους;
    Ή το ότι ο εν λόγω κύριος, που θεωρεί την καριέρα χολέρα (το δηλώνει στο επίσημο βιογραφικό του) στέριωσε και ρίζωσε και βιδώθηκε με ούπα στην καρεκλίτσα του και φυσικά τρώει παντεσπάνι για πρωινό;
    Είπαμε. Έτσι είναι. Άμα το πρωινό σου είναι παντεσπάνι, τι να σου λέει το ξεροκόματο του γείτονά σου!

    Ό,τι και να πει κανείς για αυτούς, είναι λίγο.
    Είμαστε όμως κι εμείς τελικά λίγοι. Όχι σε αριθμό. Αλλά σε δύναμη και σε αποφασιστικότητα. Αυτό αποδεικνύεται.

    Μ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να έχεις λόγο σε όλα τα θέματα , να αγαπάς τον συνάνθρωπο σου , την Πατρίδα , σεβασμό στον Θεό της Ελλάδος και να γνωρίζεις ότι οι κομμουνιστές δεν πιστεύουν σε τίποτε . Μισούν και την Μάνα τους ακόμη .

      Διαγραφή
  3. Του ροτσιλντ και του μπομπολα οι επιχειρησεις κατακλεψιματος του χρυσου...
    Βεβαια το μαξιμου τους διωχνει γιατι η μερκελ το ζητησε απο τον πορδυπουργο... το ασχετο ανδρεικελο...
    Οπως και να εχει...στα τσακιδια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ APO THN 17 NOEMBRH ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΛ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΟΡΥΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΣΟΡΟΣ-ΜΠΟΜΠΟΛΑ.Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ,ΑΛΛΑ Η ΒΑΣΟΥΛΑ ΔΕΝ ΠΤΟΗΘΗΚΕ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΗΝ ΕΕ.....ΑΝ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ-ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΔΙΧΩΣ ΜΑΛΛΙΑ
    ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΟΛΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΞΙΚΗ ME AΡΣENIKO ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ...ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ ΚΑΡΑΝΙΚΑ . ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΖΑ .

      Διαγραφή
  5. Ο Καρανίκας είναι ένας Κοπρίτης συριζαίος που μασουλάει 5.000 Ευρώ τον μήνα και δεν τον ενδιαφέρει εάν γίνουν επενδύσεις στην Ελλάδα . Αυτός ο κομμουνιστής Λεχρίτης χλευάζει τους πάντες και είναι αρακτός στο Μαξίμου καπνίζοντας Μαστούρα . Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ είναι η μεγαλύτερη Τοξική Φασιστική κυβέρνηση που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα και βρωμάει χιλιόμετρα μακριά από την Διαφθορά και τις παράνομες Μίζες με εκατ. καταθέσεις στο Εξωτερικό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ . ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΟΧΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ . ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το θέμα είναι ότι ένα TSOGLANI ο Καρανίκας αποφασίζει αν βρουν δουλειά τα παιδιά μας η όχι . Εγώ δεν πιστεύω ότι οι κάτοικοι γύρω από το ορυχείο της Χαλκιδικής είναι ξύπνιοι . Ένα θλιβερό κοπάδι από πρόβατα είναι με Γιδοβοσκό τον απροσάρμοστο Καρανίκα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. VIVA KOMANTATE MASTURA TSE GEVARA ΣΟΥΛΕΗΜΑΝ ΠΑΣΑ MR ALEXIS MADE IN USA . VIVA Η ΜΑΣΑ ΚΑΙ Η ΞΑΠΛΑ ΤΗΣ TSOGLAN ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ . VIVA LA REVOLUTION ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΗΣ ΦΟΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ . ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ . ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΗ ΚΑΡΑΝΙΚΑ . VIVA ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ . VIVA ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΟΥ ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΗ ΣΟΙΜΠΛΕΡ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κι αν είναι και έρθουνε Χρόνια Δίσεκτα , πέσουν καιροί Οργισμένοι , και όσα πουλιά μισέψουνε σκιαγμένα , και όσα δέντρα για τίποτ' άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια μη φοβηθείς το χαλασμό . Φωτιά Τσεκούρι Τσάκισε τους ανθέλληνες . Τράβα ξεσπέρμεψε το , χέρωσε το περιβόλι , κόφτ' το και χτίσε Κάστρο πάνω του και ταμπουρώσου μέσα [γιατί θα ΄ρθουν οι συριζαίοι να στο πάρουν] για πόλεμο για μάτωμα με τους γενίτσαρους της αριστεράς , ΜΑΖΊ με την καινούρια γένα που όλο την περιμένουμε , κι όλο κινάει να ΄ρθει , κι όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων . Φτάνει μια Ιδέα να στο πει, μια Ιδέα να στο προστάξει . Και πάνω από όλα Σπαθί , Τσεκούρι και Ατσάλι να λιώσεις τους Αντίχριστους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μεγάλα λαμόγια ψεύτες και κλέφτες οι συριζαίοι κατσαπλιάδες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μνήσθητι Κύριε........ Μέσα σε τρία χρόνια η αριστερή σιχαμερή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ διέλυσε την χώρα . Μέσα σε τρία χρόνια , κομμουνιστές που ήρθαν από το Παραπέτασμα , ισοπέδωσαν Θεσμούς , Παραδόσεις χιλιάδων χρόνων και τα Ιερά των Ελλήνων . Δεν άφησαν τίποτε όρθιο και Δεν σεβάστηκαν ούτε τους Νεκρούς Πατεράδες μας . 750.000 Έλληνες έδιωξαν πρόσφυγες σε άλλες χώρες . Λαθρομετανάστες δολοφόνοι έχουν σφάξει περισσότερους από 6.500 χιλιάδες ανήμπορους συμπολίτες μας μέσα στα σπίτια τους . Και κοντά στις 12.000 συμπατριώτες μας , οι περισσότεροι νέα παιδιά , αυτοκτόνησαν μην αντέχοντας τα αιματηρά Μνημόνια του κομμουνιστή Τσίπρα . Χάος , Πόνος και Οδύνη Παντού . Δεν υπάρχει έλεος και λίγη συμπόνια για κανένα . Αυτά τα καθάρματα του ΣΥΡΙΖΑ είναι τα χειρότερα καθάρματα που έχει βγάλει ο τόπος . Μισούν την Ελλάδα και θα την κάψουν ολοσχερώς αφού πρώτα την λεηλατήσουν . Μισούν τους Έλληνες και τις Ελληνικές πολύτεκνες οικογένειες , για αυτό φέρνουν στην Πατρίδα μας εκατοντάδες χιλιάδες Πακιστανούς και Αφγανούς ισλαμοφασίστες . Σκοτώνουν και Βιάζουν σαν τα Κτήνη στο όνομα του προφήτη τους χωρίς κανείς τους να τιμωρηθεί . Θα κάψουν σχολεία , εκκλησίες , θα γκρεμίσουν καμπαναριά και την Ακρόπολη μια μέρα θα γκρεμίσουν μαζί με τους αρουραίους και τα ποντίκια της ξενόφερτης αριστεράς . Θα έρθουν Μαύρες Μέρες για όλους μας . Σκοτάδι και Καταχνιά θα σκεπάσει τον Γαλάζιο Ουρανό της Ελλάδος . Θα μας αφανίσουν για να μην μείνει τίποτε που να θυμίζει την Παλιά Ένδοξη Εποχή των Ελλήνων . Αυτά τα Ερπετά της αριστεράς είναι οι Μεγαλύτεροι Εφιάλτες που έβγαλε η Ελλάδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σαν τον κομμουνιστή Καρανίκα υπάρχουν χιλιάδες τεμπέληδες στον ΣΥΡΙΖΑ που δεν προσφέρουν τίποτα και εισπράττουν κάθε μήνα πολλές χιλιάδες Ευρώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή